2777
2789
عنوان

امروز کجایید

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثه تو خیلی خوشحالم ماه رمضونه سال بعدم اینطور شه ای کاش کلا نریم هیچ وقت  

حالا امسال صرفا بخاطر شهادتش نرفتیم چون حرمت داره  و الا بابام ولکن نبود حتی با زبون روزه ولی من کلا از بیرون رفتن بدم میاد دقیقا کاش نریم 🥲😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

هی خونم به خاطر ماه رمضون و اینکه باردارم دکتر گفته باید استراحت مطلق باشم بعد الان خواهر شوهرم بلند شده اومده خونمون و هی میره سر وسایلم و از خودش پذیرایی میکنه مثلا نرفتم بیرون که چشمم به چشمشون نیفته😐

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
عزمزمه دور از جون افسردگی نگرفتین؟

نمیدونم والا

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

ما هنوز بیرونیم و از الان عزای فردا رو گرفتم اووف کی حوصله داره صبح زود پاشه بچه بفرسته مدرسه☹️

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

ما چون خونه یکی دونفر روزن ناهار نرفتیم،فقط ی چن ساعتی رفتیم و اومدیم ،خیلی هوا خوبه امروز واقعا چسبید 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

هم روزه ایم هم بخاطرشهادت امیرالمومنین(ع) بیرون نرفتیم خیلی ام خوشحالم که نرفتیم. به جاش برا عید فطر برنامه ریختیم بریم بیرون 

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              
نه سال دیگه سیزده بدر عید فطره

به به چ روز باحالیع پس😍

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بفرما با تو چادر ما

با کمال میل کجایی دارم میام😂🏃‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خونه ما هیچ وقت نمیریم چون بدم میاد امسال هم خوب با بیقه سال ها یکم فرق داره بخاطر شهادت مولا

چرا این شهادت رو خیلی ها احترام میزارن منم احترام میزارم ولی حقیقتا نمیدونم علت اصلیش چیه چه فرقی با بقیه سهادت ها داره مثلا محرم یا صفر هم کلا ماه عزاس جمعه ها مامانم میگ بریم باغ جایی ولی من دوس ندارم باغ اینا خیلی بدم میاد علتش رو نفهمیدم چرا خیلیا امروز به خاطر شهادت نرفتن