2777
2789
عنوان

امروز کجایید

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 52 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تهرانم 

عههه منم 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ما بخاطر شهادت بیرون نرفتیم  هیچ کدوم از همروستایی های ما نرفتن  دیشب مسجد رفتیم عذاداری ...

چرا این شهادت رو عزیز میدونید منم احترام میزارم تقرببا ادم معتقدیم ولی فلسفه ک چرا این شهادت مهمه رو نفهمیدم چون شهادت مثلا ماه صفر یا محرمم هست اون موقع هوا خوبه باغ اینا میرن بیرون 

چرا این شهادت رو خیلی ها احترام میزارن منم احترام میزارم ولی حقیقتا نمیدونم علت اصلیش چیه چه فرقی با ...

چون وقتی یه پیره صدساله توفامیلتون فوت میشه حداقل تاچندروز حرمتشو نگه میدارین وتفریح وشادی نمیکنید دیگه ائمه یعنی انقد حرمت ندارن که بخاطرشون یک روز تفریح نکنید؟ انقد سخته واقعا؟

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم