2777
2789
عنوان

مورچه ها دارن میخورنم جیکار کنم

238 بازدید | 16 پست

غرق تو مورچه ام

چیکار کنم برن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما سندرم مورجلن داری باید به روانشناس بالینی مراجعه کنی بعد اگه دید با گفتار درمانی فایده نداره ارجاعت میده پیش روانپزشک ک با قرص خوردن این توهم تموم میشه منم دانشجو روانشناسی ام

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

مداد مورچه  سوپری ها هم دارن. بگیر هرجا رد میشن رو بزن  باز هرموقع جاروکشیدی مجدد بزن. چندبار که بزنی تموم میشن

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
مداد مورچه  سوپری ها هم دارن. بگیر هرجا رد میشن رو بزن  باز هرموقع جاروکشیدی مجدد بزن. چند ...

منظورش توهم سندرم مورجلن

عزیزم شما سندرم مورجلن داری باید به روانشناس بالینی مراجعه کنی بعد اگه دید با گفتار درمانی فایده ندا ...

از کجا فهمیدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منظورش توهم سندرم مورجلن

ولی عنوان نشون نمیده دچار توهم باشن 

من این برداشت رو کردم که خونشون مورچه زیاد داره چون بارها برای خودم پیش اومده وبا فصل بهار هجومشون بیشتر هم میشه  طبق اون راهکار دادم  اگر توهم هست که دیگه هیچی  راهکاری ندارم براش واقعا 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
عزیزم شما سندرم مورجلن داری باید به روانشناس بالینی مراجعه کنی بعد اگه دید با گفتار درمانی فایده ندا ...

👀👀👀👀

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
ولی عنوان نشون نمیده دچار توهم باشن  من این برداشت رو کردم که خونشون مورچه زیاد داره چون بارها ...

چون تو عنوانش گفته مورچه ها دارن میخورنم فهمیدم بیماریش چیه

اگه تا اخر کامنتم بخونی گفتم دانشجو روانشناسی ام

خب باشی

میگم چرا پست الکی میزاری

دانشجو روانشناسی باشی چه ربطی داره،،خودت درمان لازمی،،،خونه اش مورچه داره😐

صاحب تاپیک حرفمو تایید کرد تو میگی نه؟