2777
2789
عنوان

جاریم تو خونه پروتز میپوشه

36872 بازدید | 518 پست

ازین پروتز باسنا حتی دوتا بعد روش شرت بلند ک دیده نشه خطش بعد شلوار گشاد ..فک میکنع ما خریم نمیفهمیم فک میکنیم این خوش هیکله بماند ک جلو شوهرم و اون یکی بردار شوهرم داره میگرده همینطور /مسافرت خونه شهرستانیم همگی یجا/ ..بنظرتون چی بهش بگیم ک بفهمه فهمیدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زشته که بخواید بهش بگید

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

از کجا فهمیدین😁😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

حالا شما ب باسن اون چیکار دارین

واااااااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣راست میگه چیکار دارین که بگین🤣

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
حالا شما ب باسن اون چیکار دارین

والا ما کار نداریم اون خودشو میکنه تو قفس تنگ این پروتزا ک ما ببینیم حسرت بخوریم یا شوهرامون فک کنن این خفنه چشمشون دنبالش باشه وگرنه بره خونه خودش بپوشه 

خدایی به اونجای جاری هم‌ کار دارید؟

خب دوست داره بپوشه 

بدن‌خودشه پول خودشه سلیقه خودش شوهرشم‌راضیه

ی حرفهایی می‌زنید 

منم‌خوشم‌نمیاد چون از بدن‌خودم راضی ام‌همون جوری که هست ولی دلیل نمیشه که بخواید تو کار بقیه دخالت کنید

شاید از باسنش راضی نیست دوست داره اینجوری بپوشه

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت