با زبون خودت میگی شلوار گشاد میپوشه ... شما یکم زیادی شوهراتون هول و هیز تصور میکنید ک به باسن زن د ...
نه اون گشادی ک ت فک میکنی منظورم اینه چسب نی ک نفهمی پروتزه یجور ک فقط نشون بده من باسن خیلی گنده دارم جلو شوهر خودت جاریت پروتز دو تا از رو هم بپوشه چ حسی میگیری
متوجهم ولی بدن خودشه اونطوری دوست داره چرا میخواین تو همه چی سرک بکشید ،اون اینطوری احساس بهتری داره اوج بیشعوریه بخوای به روش بیاری ،بعدشم شوهراتون هیزن که انقد نگرانید درگیر شدین؟
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
متوجهم ولی بدن خودشه اونطوری دوست داره چرا میخواین تو همه چی سرک بکشید ،اون اینطوری احساس بهتری داره ...
بدنش نیس فیکه واسه جلب توجه خب بره از شوهر خودش جلب توجه کنه ن بقیه واقعا اینکارا زشته و اوج بیشعوریه وقتی با مرد نامحرم یجایی جلو داداشش ک اینکارو نمیکنه چون میدونه نیاز نیس داداشش ب هیکلش نگاه کنه و خوشش بیاد گرفتی؟
بدنش نیس فیکه واسه جلب توجه خب بره از شوهر خودش جلب توجه کنه ن بقیه واقعا اینکارا زشته و اوج بیشعوری ...
نه والا هنوز نگرفتیم
تو خیابونمیری به همه میگی تو پروتزی چرا پروتز کردی جلو نامحرمو شوهرم دید؟ تو عروسی میگی؟ تو پاساژ مبگی؟ تو سفر میگی؟ اگه تو بیرونهم درگیر خانوم هایی که مشکل از شماس
اگر نیستی که رو جاری حساسی
دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت