2777
2789
عنوان

چرامن اینهمه اعتقادم ضعیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 73 پست
دیدم کسایی که شش سالگی روزه می گرفتن اما ۴۰ سالگی روزه می خورن بدون هیچ دلیلی

متاسفانه روزه هامم کلانگرفتم البته معدم زخم داره دوروزگرفتم حالم بدشددکترگفت نبایدبگیری 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
کلا اعتقادات جوونا خیلی ضعیف شده یکیش خودم الانم جوشن کبیر ایکس دو گذاشتم گوش میدم حداقل اینو انجا ...

دقیقا درسته

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یعنی خدارو فقط واس خواسته هات میخوای؟ بده ک اینطوری

نمیگم نمیخام ولی ازخواستن ونرسیدن خسته شدم واقعامیدونم حکمتی داره ولی من صبرم تموم شده

منم شبیه تو هستم ، قبلا خیلی معتقد تر شدم ، ولی جو جامعه جوریه که نمیذاره ، و کلا بر عکس دین و اعتقا ...

وقتی آدم اعتقادش ضعیف میشه حرف آدمهای معتقدهم براآدم اثرخوبی نمیزاره بدترزده میشه آدم

نمیگم نمیخام ولی ازخواستن ونرسیدن خسته شدم واقعامیدونم حکمتی داره ولی من صبرم تموم شده

همینک زنده ایم باید خداروشکر کنیم تاپیک شکرگزاری میزنم هر روز دوست داشتی شرکت کن.شکر نعمت نعمتت افزون کند

بعدم هرکسی یچیزی میخواد اگ خدا میخواست ب همه هرچی میخوان بده ک دیگ هیچی

مثلا معلوله هم میخواد راه بره خب دلش میخواد

ولی دقت کردی معلولا ایمانشون از ماها بیشتره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

تنها نیستی عزیزم، هممون تقریبا دچارش شدیم فقط خیلیا هنوز شهامت گفتنش رو نداریم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

منم خیلی دوس دارم مص قبل بشم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

منم شبیه تو هستم ، قبلا خیلی معتقد تر شدم ، ولی جو جامعه جوریه که نمیذاره ، و کلا بر عکس دین و اعتقا ...

راهش قوی کردن ایمانته

نه مبارزه با جو جامعه

همه آدم‌های جامعه که نمیتونی مثل خودت کنی

مگه بدون نماز و دعا نمیشه با خدا ارتباط گرفت؟ چرا رابطه با خدا رو توی جمله های تکراری میبینید؟

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.
همینک زنده ایم باید خداروشکر کنیم تاپیک شکرگزاری میزنم هر روز دوست داشتی شرکت کن.شکر نعمت نعمتت افزو ...

اره واقعاخیلی ازمابهترن

وقتی آدم اعتقادش ضعیف میشه حرف آدمهای معتقدهم براآدم اثرخوبی نمیزاره بدترزده میشه آدم

هرکسی باید خدای خودشو پیدا کنه از اون اتفاقات به بعد جو جامعه خیلی بد شد... قبلا مثلا حجاب نداشتن ولی روزه میگرفتن یا هرکار میکردن بازم شب احیا میرفتن قران سر میگرفتن ولی بعد اون ماجرا ک بازش نمیکنم خودت میدون چیه

انگار این چیزا شده عیب و عار....

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...