خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خب خاصیت اخرزمان همینه مردم غربال میشین تا کاملا خوب و بد از هم جدا بشه ، خالص از ناخالص ، زشت از زی ...
ولی الان دودسته ای ک شدن جفتشون زشتن چون تعادل خوبه.دسته مذهبیا خیلی بداخلاق شدن و سریع حمله میکنن و میخوان امر ب معروف و نهی از منکر کنن و ادمارو از دین زده میکنن و فقط نماز روزه انجام میدن پر از خشم و نفرت و کینه ان فکر نکنم ایمان واقعی این شکلی باشه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی الان دودسته ای ک شدن جفتشون زشتن چون تعادل خوبه.دسته مذهبیا خیلی بداخلاق شدن و سریع حمله میکنن و ...
وای آره دقیقا منم بیشتری هاشون رواینجوری میبینم بدترحالم بدمیشه ولی خوب نبایدرفتارهرکسی روربط بدیم به دین وخدا
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
باید رو خودمون کار کنیم ، خدا عاقبتمون رو بخیر کنه
اره انشاالله عاقبت بخیربشیم
وای آره دقیقا منم بیشتری هاشون رواینجوری میبینم بدترحالم بدمیشه ولی خوب نبایدرفتارهرکسی روربط بدیم ب ...
اره موافقم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ولی الان دودسته ای ک شدن جفتشون زشتن چون تعادل خوبه.دسته مذهبیا خیلی بداخلاق شدن و سریع حمله میکنن و ...
بله درست میفرمایید ، خداوند فقط اخلاص رو قبول میکنه و از افراطی ها و تفریط کارها خوشش نمیاد و بارها در قران گفته الان نه تنها جامعه ما بلکه در کل دنیا نبرد خیر و شر ادامه داره تا اینکه لطف خدا شامل مون بشه و حق پیروز بشه
سلام عزیزم تایپکت اخرم میشه عکس سونومو ببینی . جنسیت رو بهم بگی😍
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
استارتر مشکل باروری داره بعد میای این پست براش میزاری ؟؟! یه ذره انصاف داشته باشید تروخدا&n ...
چون یجا تو نی نی سایت گفتن ایشون بلده جنسیت رو بگه از روی سونو . من ک نمیدونسم ایشون این مشکل داره. ایشالا خدا هم ب ایشون هم به هرکس که میخواد بچه ی سالم هدیه بده
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
عزیزم شما در مورد سنگ کلیه گفتی تخم مرغو بذاری تو ابلیمو یعنی اون تخم مرغو بندازیم دور فقط ابلیموها ...
بله گلم قسمت آهکی تخم مرغ تقریباپودرمیشه توآبلیموخودتخم مرغ روبندازدوراون آبلیمورومحکم هم بزن بخوربعدیک هفته مشکلت حل میشه