خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
مشکل همینه فکر میکنید برای خواسته ها فقط باید دعا کرد مثلا نمونش تاپیکهای دعا برای بخ ...
عزیزم چقدردکتررفتم الان۸ساله نازایی دارم فقط ننشستم خونه که همش میگم حکمت خداست ولی دیگه خسته شدم
کلا اعتقادات جوونا خیلی ضعیف شده یکیش خودم الانم جوشن کبیر ایکس دو گذاشتم گوش میدم حداقل اینو انجا ...
توتی وی هست حوصلم نمیکشه متاسفانه
عزیزم چقدردکتررفتم الان۸ساله نازایی دارم فقط ننشستم خونه که همش میگم حکمت خداست ولی دیگه خسته شدم&nb ...
خب یعنی خدارو فقط واس خواسته هات میخوای؟ بده ک اینطوری
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
منم شبیه تو هستم ، قبلا خیلی معتقد تر شدم ، ولی جو جامعه جوریه که نمیذاره ، و کلا بر عکس دین و اعتقاده ، فکر کنم تنها چاره اش ، مبارزه با این جو مسمومه ، مثل تمیز کردن روح و روان ، قطع ارتباط با ادمای ولنگار و ...
دوبارکردم نشده اردیبهشت بازمیرم ازیه طرف هزینه هاازیه طرف مشکلم واقعادیگه ازپادراومدیم