2777
2789
عنوان

چرامن اینهمه اعتقادم ضعیف شده

1274 بازدید | 73 پست

سلام یه زمان حافظ قرآن بودم ۱۰جزهمسرم روبه زورمیبردم احیا 

الان کلاعوض شدم نمازنمیخونم همسرم هرچقدراصرارکردنرفتم احیاتنهاموندم خونه

من باخداقهرم چراخدامنونمیبینه🥺🥺😭😭😭😭

خیلی خستم خیلی🥺🥺🥺😭😭😭😭 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

اگه رفتین احیابرامنم دعاکنین شایدفرجی شد

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

مشکل همینه 

فکر می‌کنید برای خواسته ها فقط باید دعا کرد 

مثلا نمونش تاپیکهای دعا برای بخت گشایی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اعتقادات جوونا خیلی ضعیف شده یکیش خودم

الانم جوشن کبیر ایکس دو گذاشتم گوش میدم

حداقل اینو انجام بده😂

از تلگرام پیدا کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مشکل همینه  فکر می‌کنید برای خواسته ها فقط باید دعا کرد  مثلا نمونش تاپیکهای دعا برای بخ ...

عزیزم چقدردکتررفتم الان۸ساله نازایی دارم فقط ننشستم خونه که همش میگم حکمت خداست ولی دیگه خسته شدم 

مشکل همینه  فکر می‌کنید برای خواسته ها فقط باید دعا کرد  مثلا نمونش تاپیکهای دعا برای بخ ...

بعد که دعاتون مستجاب نمیشه بخاطر کم کاری و اشتباه نادرست و ...ایمانتون ضعیف میشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم چقدردکتررفتم الان۸ساله نازایی دارم فقط ننشستم خونه که همش میگم حکمت خداست ولی دیگه خسته شدم&nb ...

ای وی اف کردی؟

کلا اعتقادات جوونا خیلی ضعیف شده یکیش خودم الانم جوشن کبیر ایکس دو گذاشتم گوش میدم حداقل اینو انجا ...

توتی وی هست حوصلم نمیکشه متاسفانه

عزیزم چقدردکتررفتم الان۸ساله نازایی دارم فقط ننشستم خونه که همش میگم حکمت خداست ولی دیگه خسته شدم&nb ...

خب یعنی خدارو فقط واس خواسته هات میخوای؟ بده ک اینطوری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دیدم کسایی که شش سالگی روزه می گرفتن

اما

۴۰ سالگی روزه می خورن بدون هیچ دلیلی

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
توتی وی هست حوصلم نمیکشه متاسفانه

منم مثل توام

منم شبیه تو هستم ، قبلا خیلی معتقد تر شدم ، ولی جو جامعه جوریه که نمیذاره ، و کلا بر عکس دین و اعتقاده ، فکر کنم تنها چاره اش ، مبارزه با این جو مسمومه ، مثل تمیز کردن روح و روان ، قطع ارتباط با ادمای ولنگار و ...

ای وی اف کردی؟

دوبارکردم نشده اردیبهشت بازمیرم ازیه طرف هزینه هاازیه طرف مشکلم واقعادیگه ازپادراومدیم 

دوبارکردم نشده اردیبهشت بازمیرم ازیه طرف هزینه هاازیه طرف مشکلم واقعادیگه ازپادراومدیم 

دعا کن امید داشتهباش