کیامثل من زیاد ب مرگ فکر میکنن؟البته شنیدم هرکس زیاد ب مرگ فکر کنه عمرش طولانی میشه اصلا دست خودم نیس ذهنمو جای دیگه سوق میدم اما ناخوداگاه باز حواسم میره سمت مرگ.ولی واقعا وقتی ادم فکر میکنه میخاد دیوونه بشه بمیری بعد بزارنت زیر خروارها خاک دوباره زنده میشی و وارد ی دنیای جدید میشی خیلی خیلی پیچیدس بنظرم پیچیده تر از مرگ نداریم خیلی مبهمه خیلی . ب این فکر میکنم وقتی بمیریم مثل الان دلمون تنگ میشه برا کسی یانه؟چون تو زندگی پس اززندگی هرکی میاد میگه وقتی از جسم جدا شدم هیچ دردو ناراحتی نداشتم یجا خوندم نوشته بود سیدهارو با یخ عذاب میدن اون دنیا چون اتش بهشون حرامه بخاطر اینکه اولاد حضرت زهرا هستن ولی واقعا مرگ خیلی رمزالود و سریه دلم میخاد همه چیو درموردش بدونم که چ اتفاقایی میفته اون دنیا روز قیامت تکلیف هرکسی چ میشه و اخرش چی میشه!!!!
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
خوش ب سعادتت ک حضرت رقیه رو دیدی و شفاعتت کرده😭اون خانوم چادری کی بود🥹
خانم رقیه بود همون دختر چادری که به جای مادرم ازم پرستاری کرد
نتونستم چهرشون رو ببینم اما واقعا تجزیه شیرینی بود
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
اونا توقع ندارن از ما انقد در مقابل خدا اجر دارن ک ما هرکاریم بکنیم ناچیزه
😭😭من خیلی آدم گناهکارم
وقتی از کربلا اومدم
هنوز که هنوزه گاهی نماز میخونم بخاطر مهربونیت خدا گریه میکنم میگم من روسیاهم من خیلی آدم بدی ام
شما چطور میتونی اینقدر بزرگ باشی ؟
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
بخاطر حرفهایی که زدم گناهایی که کردم اما خدا هیچوقت ناامیدم نکرد
شاید بخاطر مادرمه
آره آبجی من همیشه میگم خدایا من رو بخاطر مادرم ببخش