2777
2789
عنوان

مرگ🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 75 پست
خواهش میکنم تک تک ثانیه هادقیقه هااساعت هاتوبافکرکردن به چیزهایی یاکارهایی که مثبت ونیازداری فکرکن ا ...

ممنونم همچنین شما داداش 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش ب سعادتت ک حضرت رقیه رو دیدی و شفاعتت کرده😭اون خانوم چادری کی بود🥹

خانم رقیه بود همون دختر چادری که به جای مادرم ازم پرستاری کرد

نتونستم چهرشون رو ببینم اما واقعا تجزیه شیرینی بود 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اونا توقع ندارن از ما انقد در مقابل خدا اجر دارن ک ما هرکاریم بکنیم ناچیزه 

😭😭من خیلی آدم گناهکارم 

وقتی از کربلا اومدم 

هنوز که هنوزه گاهی نماز میخونم بخاطر مهربونیت خدا گریه میکنم میگم من روسیاهم من خیلی آدم بدی ام 

شما چطور میتونی اینقدر بزرگ باشی ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

😭😭من خیلی آدم گناهکارم  وقتی از کربلا اومدم  هنوز که هنوزه گاهی نماز میخونم بخاطر مهرب ...

خدا ارحم الراحمینه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
ایشالا اون دنیا هم ائمه پیش خدا ما رو شفاعت کنن 😭 

انشالله 😭همینجوری دستمون رو بگیرند 

خدا ارحم الراحمینه

خیلی خجالت میکشم 

بخاطر حرفهایی که زدم گناهایی که کردم اما خدا هیچوقت ناامیدم نکرد 

شاید بخاطر مادرمه 

خیلی خجالت میکشم  بخاطر حرفهایی که زدم گناهایی که کردم اما خدا هیچوقت ناامیدم نکرد  شاید ...

حتما. مادر خیلی ارج و قرب داره نزد خدا😭😭

حتما. مادر خیلی ارج و قرب داره نزد خدا😭😭

آره آبجی من همیشه میگم خدایا من رو بخاطر مادرم ببخش

مرسی عزیزم. انشالله عاقبت بخیر بشیم هممون به حق این شب عزیز. انشالله اون دنیا محل آسایش و راحتیمون ب ...

فدات گلم انشاالله