2821
2789
عنوان

وصیتنامه...

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 54 پست
چرا چکار کردی اسی  ینفر باهات اینجوری یا همه؟

همه  پدرم مادرم برادرم

چون تو نوجونی عاشق شدم فقط همین...الان بعد چندسال دوباره پروندش باز شده..منم هیچ تقصیر و دخالتی نداشتم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورت مسئله رو پاک نکنید مسئله رو حل کنید و مشکلات رو از بین ببرید و گوهر درون تون رو آشکار کنید این ...

حل‌نمیشه... بعضی وقتا زورمون‌نمیرسه قبول دارید.؟

حل‌نمیشه... بعضی وقتا زورمون‌نمیرسه قبول دارید.؟

قبول ندارم یک انسان عقل و اختیار داره و با این دو می تونن تصمیم بگیره و تصمیمش رو عملی کنه وخودش رو از مشکلات رها کنه البته اراده نیاز داره و اینکه تسلیم مشکلات نشه تسلیم شدن راه ساده ای است که اکثرا چون راحته اونو انتخاب می کنن

کاربر آقا
مشکلت با خانوادت چیه

اونا منو نمیخان 

ازم متنفرن از اولش نخواستن بچه بودم تو خونه صدام‌میزدن اضافه

انقد ازم‌متنفر بودن تو سن ۱۳،۱۴ سالگی رفتم با ی پسره دوست شدم اولین بار بود حس میکردم یکی دوسم داره خام بودم بچع بودم،فهمیدن از اون سال زندگیم چند برابر بدتر شد 

الانم دوباره اون جریان راه افتاده جوری ک من تقصیری نداشتم تو جریان الان 

چطور مسایل زنونگی و جنسی رو میدونستی ؟

به راحتی! مادر پدرم منو تحویل نمیگرفتن از صب تا شب تو اتاقم بودم با گوشیم. با گوشی همچیو فهمیدم. تقریبا 7 و نیم سالگی نصف چیزارو فهمیدم و 8 سالگی کامل فهمیدم. بچگی نکردم. هیچوقت بچگی نکردم و حس نکردم و نمیدونم چجوریه و تو دلم مونده❤

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
قبول ندارم یک انسان عقل و اختیار داره و با این دو می تونن تصمیم بگیره و تصمیمش رو عملی کنه وخودش رو ...

من پشت کنکوریم کمتر از ۳۰ روز دیگه کنکور دارم اما یه اتاق هم ندارم‌درس بخونم‌ نمیدونم جلوی کتک دووم بیارم یا ب کنکورم فکر کنم نمیدونم چیکار کنم 

به راحتی! مادر پدرم منو تحویل نمیگرفتن از صب تا شب تو اتاقم بودم با گوشیم. با گوشی همچیو فهمیدم. تقر ...

منم همینطور بودم...وقتی که فهمیدن چی ب سرم‌اومده ک دیگه خیلی دیر بود

اونا منو نمیخان  ازم متنفرن از اولش نخواستن بچه بودم تو خونه صدام‌میزدن اضافه انقد ازم‌متنفر ...

اگ میخای انتقام بگیری با خوشبختی و موفقیت انتقام بگیر با مردن هیچی درست نمیشه بعد مردنت هم تو همین عذاب الانت هزار بار بدتر میمونی 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
اونا منو نمیخان  ازم متنفرن از اولش نخواستن بچه بودم تو خونه صدام‌میزدن اضافه انقد ازم‌متنفر ...

من 10 سالگی تو یه بازی با پسرا دوس میشدم. مامانم بهم میگفت کافر، روزه میگرفتم ولی نماز صب یادم میرفت پاشم. ببین، هرچی هم بگی یکی هست که ازت بدبخت تر باشه. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
من پشت کنکوریم کمتر از ۳۰ روز دیگه کنکور دارم اما یه اتاق هم ندارم‌درس بخونم‌ نمیدونم جلوی کتک دووم ...

برید کتابخونه برید داخل حیاط با دوست هاتون درس بخونید یاهرجایی که مناسب باشه 

کاربر آقا
اگ میخای انتقام بگیری با خوشبختی و موفقیت انتقام بگیر با مردن هیچی درست نمیشه بعد مردنت هم تو همین ع ...

چطوری خوشبخت شم..۲۰ روز دیگه کنکوره من حتی نمیتونم ب کتاب نگاه کنم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز