2821
2789
عنوان

وصیتنامه...

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 54 پست
منم همینطور بودم...وقتی که فهمیدن چی ب سرم‌اومده ک دیگه خیلی دیر بود

میدونی، اونا عین خیالشون نبود، براشون من مهم نبودم. من برا پسرایی مهم بودم که 12 _13 سالشون بود. توهم مث من بچگی رو حس نکردی، شنیدم بچگی دنیای قشنگی داره، یه دنیای فانتزی ولی...ما که ندیدیم. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی، اونا عین خیالشون نبود، براشون من مهم نبودم. من برا پسرایی مهم بودم که 12 _13 سالشون بود. توه ...

دقیقا. همینطوره منم فقط واسه پسرای ۱۷،۱۸ ساله مهم بودم

صحبت کن تعامل داشته باش میدان رو خالی نکن 

اجازه نمیدن فقط کتک

تقصیری ندارم‌من ،بعد ۶ سال توی دعوایی ک داداشم‌کرده یکی تیکه پرونده اسم منو اورده 

دقیقا. همینطوره منم فقط واسه پسرای ۱۷،۱۸ ساله مهم بودم

دقیقا...اونا هم فقط برا هوس...زود بزرگ شدیم...من خیلی وقته بزرگسالم فقط تو یه بدن نو جوونم. درک من و تو خیلی بیشتر از بقیه افراده💔

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
💔💔اما من دیگه نمیتونم

میدونی، من دیگه اهمیتی نمیدم. ادامه میدم. بلاخره یچیزی میشه منم میمیرم، پس فرقی نمیکنه. 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز