2821
2789
عنوان

وصیتنامه...

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ۱۷سال پیش شما گوشی داشتی ؟؟؟؟اصلا مگه اونموقع گوشی مثل الان بود که فیلم نشون بده چند ساله تازه ...

خواهرو داشت، یچی خرید قبلیرو داد به من. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
یعنی ۱۷سال پیش شما گوشی داشتی ؟؟؟؟اصلا مگه اونموقع گوشی مثل الان بود که فیلم نشون بده چند ساله تازه ...

خب اون موقع گوگل بود، من خیلی چیزارو سرچ میکردم، کنجکاووووو

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
خواهرو داشت، یچی خرید قبلیرو داد به من. 

کلا بحث سر این اون دوران گوشی نبوده نه اینکه کی به شما داده من سیزده سال پیش دانشجو بودم تازه این نوکیا ۰۰و این چیزای ساده بود دیگه هفده سال قبل اصلا گوشی نبودش که شما در هفت سالگی گوشی داشته باشی که اونم باهاش فیلم ببینی

کلا بحث سر این اون دوران گوشی نبوده نه اینکه کی به شما داده من سیزده سال پیش دانشجو بودم تازه این نو ...

بخدااا قسم میخورم بود. بقرآن. لمسی نبود همین نوکیا بود. 

نوکیا هم که بود گوگل نداشتن اونا یا سنتو زیاد میگی یا کلا داری ..........

خدایاااا  خواهرم داشتتتتت خواهرم اونموقع 14 سالش بود داشتتتتت، دوربین عکاسی هم بود، چجوری تو دهه نود گوشی لمسی نباشه آخهههههههههههههه

خدایاااا  خواهرم داشتتتتت خواهرم اونموقع 14 سالش بود داشتتتتت، دوربین عکاسی هم بود، چجوری تو ده ...

این بنده خدا هم الان 24 سالشه گفتمممممم. 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز