واسه ادمایی که هیچوقت نخاستنم هیچوقت ندیدن منو...هرجوری تونستن خارم کردن لهم کردن ۱۸ سال رنگ خوشی ندیدم همش تحمل کردم اما دیگه نمیتونم با با اتفاقی که افتاده دیگه واقعا نمیشه...
نمیدونم واسشون وصیتنامه بنویسم که هرروز با خوندنش زجر بکشن یا نه از طرفی هم میگم شایداصلا نخوندن و پیش خودشون بگن بهتر ک رفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونستی من همینارو تو 10 سالگی تجربه کردم؟ میدونستی من 11 سالگی خودمو تقریبا دار زده بودم و کبود شده بودم؟ میدونستی و تو 10 سالگی زنونگی، مسائل ج ن س ی و...رو میدونستم؟ میدونستی من تو 10 سالگی افسردگی و جنون ناپیدا حاد داشتم؟ میدونستی......
دووم بیار، من دووم اوردم. بچگی نکردم ولی الان دارم جوونی میکنم.
دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
میدونستی من همینارو تو 10 سالگی تجربه کردم؟ میدونستی من 11 سالگی خودمو تقریبا دار زده بودم و کبود شد ...
💔💔من هچیوقت جرعتشو نداشتم میترسیدم هربلایی سرم اوردن اما بازم میترسیدم چند سال پیش بابام با دستاش داشت خفم میکرد مرگو دیدماما نمیدونم چرا بعدش خودمو خلاص نکردم