بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خود آقا پسر میگفت برای تفریح رفته بودیم اونم نصفه روز داخل شهر
همون دورهمی و بازی و یه جوج زدن و ایناست. خیلی به چیزای جنسی کشیده نمیشه ولی بگو بخند و بازی و مسخره بازی و اینا داره
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
یعنی چه شوخی هایی؟! بعد یه پسر بگه من فقط با دوستم کلا دوبار رفتم اونم فقط همراهش بودم با دخت ...
من خودم نرفتم ولی از دانشجوهام زیاد شنیدم و فیلماشو دیدم. همه مدل داره واقعا نمیشه یه قاعده گفت. پایین ترین حدش همونی بود که بازیگرا یه دورهمی گرفته بودن برا هم میخوندن و بازی میکردن. دیگه بستگی به لش بازیشون داره
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.