2777
2789
میتینگ همون پارتیه. سطح داره. گاهی فقط دور هم جمع میشن میگن میخندن مافیا بازی میکنن. گاهی بزن و برقص ...

خود آقا پسر می‌گفت برای تفریح رفته بودیم اونم نصفه روز داخل شهر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خود آقا پسر می‌گفت برای تفریح رفته بودیم اونم نصفه روز داخل شهر 

همون دورهمی و بازی و یه جوج زدن و ایناست. خیلی به چیزای جنسی کشیده نمیشه ولی بگو بخند و بازی و مسخره بازی و اینا داره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
همون دورهمی و بازی و یه جوج زدن و ایناست. خیلی به چیزای جنسی کشیده نمیشه ولی بگو بخند و بازی و مسخره ...

یعنی چه شوخی هایی؟! 

بعد یه پسر بگه من فقط با دوستم کلا دوبار رفتم اونم فقط همراهش بودم با دخترا کاری نداشتم باور میکنید ؟ 

یعنی چه شوخی هایی؟!  بعد یه پسر بگه من فقط با دوستم کلا دوبار رفتم اونم فقط همراهش بودم با دخت ...

من خودم نرفتم ولی از دانشجوهام زیاد شنیدم و فیلماشو دیدم. همه مدل داره واقعا نمیشه یه قاعده گفت. پایین ترین حدش همونی بود که بازیگرا یه دورهمی گرفته بودن برا هم میخوندن و بازی میکردن. دیگه بستگی به لش بازیشون داره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
همون دورهمی و بازی و یه جوج زدن و ایناست. خیلی به چیزای جنسی کشیده نمیشه ولی بگو بخند و بازی و مسخره ...

عزیزم  امضات رو خوندم 

میتونم بیام پی وی سوال دارم درواقع نیاز به راهنمایی دارم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز