2777
2789
میتینگ همون پارتیه. سطح داره. گاهی فقط دور هم جمع میشن میگن میخندن مافیا بازی میکنن. گاهی بزن و برقص ...

خود آقا پسر می‌گفت برای تفریح رفته بودیم اونم نصفه روز داخل شهر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود آقا پسر می‌گفت برای تفریح رفته بودیم اونم نصفه روز داخل شهر 

همون دورهمی و بازی و یه جوج زدن و ایناست. خیلی به چیزای جنسی کشیده نمیشه ولی بگو بخند و بازی و مسخره بازی و اینا داره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
همون دورهمی و بازی و یه جوج زدن و ایناست. خیلی به چیزای جنسی کشیده نمیشه ولی بگو بخند و بازی و مسخره ...

یعنی چه شوخی هایی؟! 

بعد یه پسر بگه من فقط با دوستم کلا دوبار رفتم اونم فقط همراهش بودم با دخترا کاری نداشتم باور میکنید ؟ 

یعنی چه شوخی هایی؟!  بعد یه پسر بگه من فقط با دوستم کلا دوبار رفتم اونم فقط همراهش بودم با دخت ...

من خودم نرفتم ولی از دانشجوهام زیاد شنیدم و فیلماشو دیدم. همه مدل داره واقعا نمیشه یه قاعده گفت. پایین ترین حدش همونی بود که بازیگرا یه دورهمی گرفته بودن برا هم میخوندن و بازی میکردن. دیگه بستگی به لش بازیشون داره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
همون دورهمی و بازی و یه جوج زدن و ایناست. خیلی به چیزای جنسی کشیده نمیشه ولی بگو بخند و بازی و مسخره ...

عزیزم  امضات رو خوندم 

میتونم بیام پی وی سوال دارم درواقع نیاز به راهنمایی دارم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز