2777
2789
عنوان

معدل کتبیموووو یادم نیس چیکار کنم

186 بازدید | 25 پست

میخام برم ثبت نام معدل کتبیمو یادم نیس ینی یادمه ها اون صدمشو یادم نیس 

به معدل کل دوازدهم و یازدهمم شک دارم چ کنم؟

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

اشتباه وارد نکن

گفتن اشتباهی بشه قبول بشی رد میکنن

کارنامه هاتو نداری؟

تاییده تحصیلی مگه نگرفتی از مای مدیو؟

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز برو تو سایت مدیو medu میاره

باشه مرسی گلم 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اشتباه وارد نکن گفتن اشتباهی بشه قبول بشی رد میکنن کارنامه هاتو نداری؟ تاییده تحصیلی مگه نگرفتی ا ...

واقعا یا امام رضااا😐 

نه ی کارنامه ریزول میدادن فقط نمرات توش بود معدل نداشت 

نه والا اصلا نمیدونم

از مدرسه پرونده تون رو بگیرید

عیده اخه باز نیستن ک

عزیز برو تو سایت مدیو medu میاره

بعد دیگه من محصل نیستم برام بالا میاره؟

منم دقیق شرایط تو رو دارم😂😂😂

دیپلمتو از مدرسه نگرفتی؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
منم دقیق شرایط تو رو دارم😂😂😂 دیپلمتو از مدرسه نگرفتی؟

چیکار کنیم فردا اخرین فرصت ثبت نامه😂💔 

نه میدن مگه😂