rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 عنوان معدل کتبیموووو یادم نیس چیکار کنم 186 بازدید | 25 پست میخام برم ثبت نام معدل کتبیمو یادم نیس ینی یادمه ها اون صدمشو یادم نیس به معدل کل دوازدهم و یازدهمم شک دارم چ کنم؟ ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙 1403/01/11 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15094 عزیز برو تو سایت مدیو medu میاره درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49171 اشتباه وارد نکنگفتن اشتباهی بشه قبول بشی رد میکننکارنامه هاتو نداری؟تاییده تحصیلی مگه نگرفتی از مای مدیو؟ منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 عزیز برو تو سایت مدیو medu میاره باشه مرسی گلم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 اشتباه وارد نکن گفتن اشتباهی بشه قبول بشی رد میکنن کارنامه هاتو نداری؟ تاییده تحصیلی مگه نگرفتی ا ... واقعا یا امام رضااا😐 نه ی کارنامه ریزول میدادن فقط نمرات توش بود معدل نداشت نه والا اصلا نمیدونم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 از مدرسه پرونده تون رو بگیرید عیده اخه باز نیستن ک ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 عزیز برو تو سایت مدیو medu میاره بعد دیگه من محصل نیستم برام بالا میاره؟ ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
junghosok عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 8836 منم دقیق شرایط تو رو دارم😂😂😂دیپلمتو از مدرسه نگرفتی؟ یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15094 بعد دیگه من محصل نیستم برام بالا میاره؟ اره عزیزم میاره درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
4691349 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 24731 عیده اخه باز نیستن ک مشکلی نداره اگه تا بعد از سیزدهم فرصت ویرایش دارید الان ثبت نام کنید بعد پرونده رو بگیرید و معدل تون رو ویرایش کنید کاربر آقا
آیسامهربون عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 11865 اشتباه وارد نکن گفتن اشتباهی بشه قبول بشی رد میکنن کارنامه هاتو نداری؟ تاییده تحصیلی مگه نگرفتی ا ... ما که دوازدهمیم اشتباه وارد کردیم چی ؟هنوز دیپلم نداریم دانشجو❤️👩⚕️
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 منم دقیق شرایط تو رو دارم😂😂😂 دیپلمتو از مدرسه نگرفتی؟ چیکار کنیم فردا اخرین فرصت ثبت نامه😂💔 نه میدن مگه😂 ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 اره عزیزم میاره مرسی قشنگم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙