توخبرنداری ولی من تاته زندگیو توخیالم باهات رفته بودم..امایه شب انگاریکی دست انداخت وقلبمو ازسینه م کشیدبیرون گرفت تودستش وتا اونروزکه دوباره بهم گفتی سلام فشارداد! اینگونه که تودستانم راآن شب رهاکردی، یاندانستی سقوط چیست یاندانستی چقدربالا آمده بودیم؛ ازآنروز هروزبه قلبم میگویم: قلب من گوش میدهی دردمرا؟پس گرمیتوانی خفه شو! خفه شو! نمیخواهم بگویم اماتومیدانی؟چاره دیگری نیست..من قلبم را به تو باختم.واگرمیخواهی بدانی هیچوقت نمیخواهم آنراپس بدهی حتی اگرزندگی ام به دردتو میخورد؛بیا تا آنرا به تو بدهم.اما برای من همین کافیست همین که میدانم تنم دردتنت رادارد نه میل تنت را♥️.تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت 🐣 خب اینم برای تویی که نظرم نظرت نیست،با نظرم مخالفی؟خب باش.نظرمن همینه نه تنهابه خاطرتو تغییرش نمیدم بلکه جوابتم نمیدم😁درخواست دوستی قبول نمیکنم
برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راستمن فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم!
لبخندش برآمده از قدرتش بود وگرنه درون پر التهابی داشت.
قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
کارما میگه: نگران بدی هایی که بهتون شده نباشید،دنیا هیچ وقت آلزایمر نمی گیره!
گردنم بنداز تموم تقصیرا رو.
هیچاتفاقیاتفاقیاتفاقنمیافتد
وقتی عاشق میشوی👩❤️👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩❤️💋👨
امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫ تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم
این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙
خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه! (آنتونی هاپکینز)
فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت
زیبایی ادمو جذب میکنه شخصیت قلب ادمو تسخیر میکنه
اونایی که قلب منو تسخیر کردن زیباترینن
یه کاری نکن یه کاری کنم که هر کار کنی نتونی کاری کنی
سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
من انقد حوصله ندارم ک شوما حرف بعدیتم درسته...
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤
منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁
برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔
با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!
خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن.
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ /ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ...
همه چی ارزش داره الا جون آدما
همه را صدا زدم جز خدا...هیچ کس جوابم را نداد جز خدا
کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏