حال منو از آهنگام بپرس، آدما هیچی از من نمیدونن.🎶بعضی وقتا تو واسش ادم درستی هستی؛ ولی اون هنوز واسه داشتن ادمِ درست، آماده نیست.🤏🏻از رها کردن نترس، هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند ..»🫠یادت باشه،مار پوستشو عوض میکنه نه ذاتشو 🐍وقتی انگیزه ای برای ادامه این زندگی نداشتی به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده.. 🌱 و تمام اندوه ها را در سکوت گذراندم:) «میخام اون روزو ببینم به چشم که نگی سرنوشت، بگی با دست نوشت!.» بااختو نمیشناسَم فقط نَسَخِ بردم!🗿 صبرم کمه،حوصلم در حد حداقل؛ «رشد میکنی وقتی با همه کمرنگی» .
دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.......
گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣 وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدن حسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب میگردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید
بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
آدمی که به جایی رسیده با زحمت خودش و همچنان متواضعه و منم منم نمیکنه قابل تحسینه
اینو یاد بگیرید☝
انشالله شما و خودم هم به همه آرزوها برسم برسید و خیلی خوشبخت و سلامت باشم باشید.
خدایی دارم که پشتم بهش گرمه
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
و خداوند سر را افرید تا روی گردن خود باشد ن در زندگی دیگران
از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خدا رو هم بنده نمیشدن
تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!.
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم
دیگه اگه برای جایگاهت تلاش نکنی قدرشم نمیدونی .
عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم
تا گردش جهان و دور آسمان بپاست.... نور ایزدی همیشه رهنمای ماست✌️😌
اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون
هرکه از کوچه ی تنهایی ما میگذرد ب هوای هوسی هم ک شده سرکی میکشد و میگذرد
رای عاقل شدن و صبور شدنم صلواتی یا آیه الکرسی یا شوره عصر یا هر چی دوست دارید بخونید . 🙏
یکم که فکرت تغییر بدی
می بینی خونه و ماشین و .... هر چی باشه تهش میگذاریم میریم
تا هستیم سعی کن از زندگی لذت ببری در حد توانت
غصه این و اون نداشتن نخور
باید دلت خووووووووش باشه
دیدی تو سفر بهمون خوش میگذره با کمترین امکانات
چون غصه دنیا رو میریزیم دور
هول زدنای دنیایی رو همه رو میگذاریم کنار
از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
این که تو درست میگی ، به این معنی نیست که حتما من اشتباه میگم! تو زندگی رو از دیدِ من نگاه نمی کنی... :)
به این حجم از خوش شانسی رسیدم که اگه یه نیزه از آسمون بیافته پایین صاف میره توی ماتحتم🤨🤨
فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو
هنوز هم دیر نیست برای آمدنت 🍂آخر تو اهل تنها گذاشتنِ من نبودی. میدانم که رفتی تا مرا بترسانی
روزهای هستند که دورند ،دورند، خیلی دورند .... اما میرسند بلاخره از راه میرسند ...