شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ منتظر نینی تودلی🫀🥺❤️دعا کنید همه چی به خوشی بگذره🤲🏻😘عمیق ترین معنای زندگی منی.
وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
* مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم
کاش دلها در چهره ها بود .
قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا☕💚
سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم
با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾ درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...