دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید... 🍃
عشق بها داره. سوختن داره و متاسفانه شماهم از این قاعده جدا نیستی
تو نخ ما نباش گره میخوری
چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره
آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
قرار نشد خودتو دسته کم بگیری 😑
هنگامی که به آرزوهایتان فکر می کنید اگر حس منفی داشته باشید ارتعاشات منفی به کائنات فرستاده می شود و از اهدافتان دور می شوید. مثلا اگر اوضاع مالی خوبی ندارید و دائما به نابسامانی و مشکلات فکر می کنید یعنی اینکه ذهن تان در حال ارسال ارتعاشات منفی به جهان هستی و کائنات است. با توجه به ارتعاشی که به کائنات می فرستید خواسته شما برآورده یا منتفی می شود.🌸
ریپ نزن، اگر نظرت با من مخالفه حوصله بحث ندارم.
ندیدم جواب ظلم رو بده ولی عوصش منو خیلی خیلی خیلی بالا برد واقعا این پیشرفت من یک معجزه بود.اما تلافی ظالم 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊
خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین..
آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانمجا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
دنیا دار مکافاته هرجوری قضاوت کنی قشنگ همونجوری قضاوت میشی
هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤
من دلم از دونفر شکست
الان اون دو نفر به خاک سیاه افتادن
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. سر بیگناه بالای دار رفت… بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)
با آدمای مشکل دار ،باید باهاشون ارتباطی نداشته باشیم
چون واقعا مشکل دارن
ادمو مریض میکنن
تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘
دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
تو نخ ما نباش گره میخوری
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
بچه کورد.سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
من تو عمرم یه بار بدجور دلم سوخت بعد چند سال خدا گذاشت تو کاسه ی طرف دیر و زود داره سوخت و سوز نداره( بعد چندسال چه فایده داره مگه عمر رفته ات برمیگرده
اون دلی که شکست جبران میشه یا اعصابی که داغون شد ترمیم میشه)
مرد رو همیشه وسط نگه دارین نه بکوبین نه حلوا حلواش کنین رو هوا باید معلق بمونه تکلیف خودشو ندونه
مردا از زنای غیر قابل پیش بینی و بکر بیشتر خوششون میاد
فداکاری اضافی واسه آقایون عین سم
دیدم اطرافم که میگم
زنه کل غذا رو واسع مرده میکشه خودش از ته قابلمه میخورد این کار اصلا درس نیس
شنیدین میگن هرچی بیشتر شکر گزار باشی زودتر کارات باز میشه
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید
چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗