اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
زمانی بچه دار میشم که به این نتیجه برسم:من به دنیا آمده ام؛مزه زندگی را چشیده ام و این قدر خوب است که ارزشِ تکثیر دارد🌱💫🤍__که شبِ شَراب، نَیرزَد به بامداد خُمار...
من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی.
موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی
براے هم آرامش باشیـב، همـہ خستهایم. ♡
تا خدا هست به عالم چه نیازست
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
گاهے بایـב خنـבیـב بر غم هاے بے پایان
من یه زن امروزی ام در عین حال که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
آرام باش عزیز من آرام باش. حکایت دریاست زندگی، گاهی درخشش آفتاب، برق و بوی نمک، ترشح شادمانی، گاهی هم فرو میرویم، چشمهایمان را میبندیم، همه جا تاریکی است. آرام باش عزیز من آرام باش دوباره سر از آب بیرون میآوریم و تلالو آفتاب را میبینیم زیر بوتهای از برف که این دفعه درست از جایی که تو دوست داری طالع می شود.چه می گذرد در دلم که عطر آهن تفته از کلماتم ریخته است چه می گذرد در خیالم که قل قل نور از رگ هایم به گوش می رسد چه می گذرد در سرم که جر جر توفان بند شده در گلویم می لرزد سراسر نام ها را گشته ام و نام تو را پنهان کرده ام می دانم شبی تاریک در پی است و من به چراغ نامت محتاجم توفان هایی سر چهار راه ها ایستاده اند و انتظار مرا می کشند و من به زورق نامت محتاجم آفتاب را به سمت خانه ی تو گیج کرده ام گل آفتابگردان وان گوگ حضور تو چون شمعی ته دره کافی است که مثل پلنگی به دامن زندگی درافتم قرص ماه حل شده در آسمان چه می گذرد در کتابم که درختان بریده بر می خیزند کاغذ می شوند تا از تو سخن بگویم
کراشی (که مسخره میکنه قیافتو) بیخود کرده... شما چرا اینقدر رو میدین به هفت پشت غریبه که راجع به اندامتون نظر بده؟؟؟؟ این کراش رو باید گذاشت لای جزر دیوار
چرا می خوای به حرف کسی بها بدی که اینجوری خوردت می کنه؟
من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺
من از زمانی که او دوستم دارد،در چشم خودم ارجمند میآیم🧚♀️💕
مرد اگه به زن اعتماد بنفس نده زن پژمرده میشه
..خدای دیروز و امروز فردا هم هست:)
عاشٍقـ گوشـٓٓٓ كَردَن بِه دروغَمـ وقَتئــ حَقيقَتو مي دونمــــــــــ
وقتی از بهترین آدم های زندگیت میرنجی حتی وقتی بگی بخشیدمت بازم یه چیزی ته دلت میمونه کینه نیست...یه جای زخمه یه چیز این وسط ازبین رفته که جای خالیش تا همیشه درد میکنه تا همیشه ....
دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂
خدایا تو بساز 🙂تو بسازی قشنگ تره..
کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
اندازه نگه دارک اندازه نکوست
خودتو پیدا کنی خیلیارو گم میکنی این شروعِ یہ مسیر طولانیہ کہ تهش قشنگہ -! 🤍
کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
یه جا خوندم نوشته بود: «قدر اونی که کنارته رو بدون چون بی مقدمه یه روز از کنارت میره و دردش تورو از پا در میاره.» درک نکردم و اون اتفاق افتاد و من دردشو با پوست و استخونم حس میکنم قدر آدمای زندگیتو بدون چون زود دیر میشه🪐
دخترا شما خیلی زیباتر توامند تر و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین من بهتون افتخار میکنم
وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.