هـرچه تبر زدى مرا ، زخم نـشد ، جـوانه شد🌱
همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
و خدایی که ب شدت کافیست،
❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!
آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز😁
تنهایی هام وبی کسی هامو اینجا دور میکنم 🥲 من پرکس بی کسم پر فامیل بی فامیل
خدا در نهایتِ زیبایی میگه : ‹ فَانّكَ بِاعيُنِنَا › یعنی : ‹ تو در حفاظت کامل مایی ! › میخوام بگم اگر فقط خدا رو داری نگران هیچی نباش . . جوری ازت مراقبت میکنه و مسیرایی رو بهت نشون میده که هیچ کسی نمیتونه ! هیچ کسی مثل خدا نمیتونه ازت محافظت کنه و راه رو بهت نشون بده👌😍
خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند خودت میسپارم❤️
چرخ گردون چه بخندد چه نخنددتوبخند💖 مشکلی گرسرراه توببنددتوبخند💖 غصه ها فانی وباقی توبخند💖 گر دلت از ستم و غصه برنجد توبخند💖
معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
هرگز نگو دنیا به من پشت کرده ، شاید این شمایید که پشتو رو نشسته اید
تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
ماشاالله ماشاالله بهم بگین ماشالله صدقل هوالله بهم بگین ماشالله هرکی نگه ماشاالله سوراخ سوراخ بشه انشاالله.... هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خداضرب درصدش کنه به خودت بده انشاالله. من آویزون یکی باشم اونه منم ازرفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمی پاشم چون برام هردری بگی واکرد(خدا)
مباش در پی آزار و [هر چه خواهی کن]که در شریعت ما غیر از این گناه نیست..
خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خدایا دورت بگردم اینقدر خوبی♥شکرت خدا تو زندگیم عشق پاک دارم♥♥♥♥♥وخدایـے ڪہ اسپانسر تمام آرزوهامونه: )🧿🔗♥ماکه دل به الله بستیم الله داند و کارش💎خدایاشکرت برای سقف بالا سرمون برای تن سالمم برای نعمت هایی بهم دادی شکرت خدا جونم♥الحمدالله♥حسبی الله و نعم الوکیل♥خدایا ممنونم بابت عشقم ♥
انشا ٕ الله تو هیچ خونه ای مریض نباشه....گرفتار نباشه... دلشکسته نباشه..نا امید نباشه..بدهکار نباااااشه .... سایه همه پدر مادرا رو سر بچه هاشون باشه....خدایا غمو از دلامون دور کن ارزو ب دلمون نکن بهمون ارامش و سلامتی بده ...اگ امضامو خوندی دعا کن سال دیگ تو خونه خودم باشم😉😍....خدایا خودت حافظ عزیزانمون باش.. آمین یا رب العالمین
هر که خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش ....
اصلا نیازی نیست که خودتو با کسی مقایسه کنی هر کسی ستاره خودشو دنبال می کنه هر کسی سهم خودشو بر می داره و هر کسی رویای خودشو دنبال می کنه تو منحصر به فرد هستی نگران نباش بدون حاشیه به تلاشت ادامه بده حالا میخواد تو هر زمینه ای باشه به زودی موفق میشی...
درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد . ★🌙 . • ° • . ★🌙 • ★
حالا من روت خندیدم تو اگه کرم نداشتی سفت نمیچسبیدی پس خودتو واسه مانگیر آدم فرضت کردیم
حالا من روت خندیدم تو اگه کرم نداشتی سفت نمیچسبیدی پس خودتو واسه مانگیر آدم فرضت کردیم
ای خداااااااااااااااا از دست این بندههات کجا فرار کنم؟
جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گر