2777
2789
عنوان

قشنگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 125 پست

فرشته_نگهبان ..سودای قبل از مرگم..نمیزارم هر کسی عصبیم کنه..ولی دنیا همینجوریش بی رحمه..بیایین برای همه دیگر غیر قابل تحمل ترش نکنیم لطفن..اگ حس کردی با خراب کردن کسی بردی..بدون اول خودتو خراب کردی

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

آرامش اعصاب 

کلا سعی میکنم از اونایی که حالم رو بد میکنن دور باشم ولی اگه مجبور به تحمل حضورشون بشم سعی میکنم خیلی سرد و رسمی باهاشون برخورد کنم تا پررو نشن

خاله ام میگفت هر وقت میخای با کسی بحث کنی اول ببین طرف در شان و مقام تو هست که باهاش دهن به دهن بشی بعد اعصاب خودت رو خورد کن.

یکی هم مهران مدیری میگفت توضیح ندید برای کاراتون. اگر توضیح بدید عادت میکنن و طلبکار میشن

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا آرامش اعصاب خییلی مهمه

کلا سعی میکنم از اونایی که حالم رو بد میکنن دور باشم ولی اگه مجبور به تحمل حضورشون بشم سعی میکنم خیلی سرد و رسمی باهاشون برخورد کنم تا پررو نشن

خاله ام میگفت هر وقت میخای با کسی بحث کنی اول ببین طرف در شان و مقام تو هست که باهاش دهن به دهن بشی بعد اعصاب خودت رو خورد کن.

یکی هم مهران مدیری میگفت توضیح ندید برای کاراتون. اگر توضیح بدید عادت میکنن و طلبکار میشن

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

ز گیتی دو کس را سپاس یکی حد شناس یکی حق شناس

وقتی تشنه ای یا یک چیزی تو گلوت گیر کرده

فقط ابه ک نجاتت میده اما به این فکر کردی

همین اب سالانه چند نفرو غرق میکنه؟

پس موقعیت ها و عوامل نجات فرق داره

فک نکن اون اب همیشه خوبه

پس حواست به دیدگاه و قضاوت ها و مقایسه های جاهلانتون باشه

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم و خب من خواننده خاموش بودم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است.

اگر تو بی من بهتری  ترجیح میدم بری .

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خطرناک ترین خوردنی دنیا ، گول ظاهر آدماس😏

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

غرور هدیه گرونیه ، حروم آدمای ارزون نکنین.

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

عمری دگر بباید بعد از فراق ما را                                    کاین عمر صرف کردیم اندر امیدواری

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠

من از بس از آدما دوری کردم و نزدیکی بهشون اغلب ب ضررم تموم شد یا حس خوبی بهم ندادن ب گل و‌گیاه پناه بردم...ارامش نشاط حس زندگی میدن بهم....

از ما عمل چندانی نخواسته اند، مهمتر از عمل کردن، عمل نکردن است. تقوا یعنی عمل گناه را مرتکب نشدن. همه می‌پرسند چه کار کنیم؟ و پاسخ این است گناه نکنید...🌱

زود عصبی و پرخاشگر شدن ریشه در یه اضطرابی داره ک معمولا داریم سرکوبش میکنیم اینا راه های  موقته باید اون اضطرابه حل بشه

دردم از یار است و درمان نیز هم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

فرشته_نگهبان ..سودای قبل از مرگم..نمیزارم هر کسی عصبیم کنه..ولی دنیا همینجوریش بی رحمه..بیایین برای همه دیگر غیر قابل تحمل ترش نکنیم لطفن..اگ حس کردی با خراب کردن کسی بردی..بدون اول خودتو خراب کردی

《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید ب

سلام،برای سلامتی وخوشبختی همه (صلوات)

و

باید ادامه بدی به ذکرها و دعاهات

اما با حس خوب و حتی تجسم و تخیل

نه با حالت انتظار و ناامیدی

اول نشونه ها پیدا میشن

بعد هدف اصلی

فقط کمی صبور باش و مطمئن.

میترسم از امیدِ کوچکی که بمیرد و خفه شود🌱🌙 او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف، مردی بود اصیل میان انبوهی از مردان مصنوعی...

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕

من حاصل تجربه ام رو مبگم اگر شوهر خوب میخواین باید اندازه شوهر خوب بشین وگرنه یا شوهر نمیکنین با اگر بکنین طرف خودش و خانوادش دوهزار نمی ارزن. خود دانبد

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/

خدا خووووب بلده بچینه بهش اعتماد کن

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫

یه مسائلی هست تو خودشناسی باید آدم خودشو پیدا کنه و حتما پاکسازی کنه.

این خیلی خوبه که استارتر دعا و  مناجات و ذکر می گه چون داره به خواسته اش انرژی می ده، هر لحظه حواسش به خواسته اش هست به یادش هست در مسیرش هست، و حتما و قطعا محقق می شه.

هر چقدر که حست خوب باشه و با اطمینان پیش بری زودتر می رسی. اما هر چقدر با وجود تمرین ها و دعاهایی که انجام میدی بیقراری کنی، منتظر و مستاصل باشی اتفاق نمی افته تا یدفه رها کنی اونجاست که در نقطه رهایی اتفاق می افته.

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

تو فقط به ساختن خودت فکر کن که همین مهمترین مسئله ست در ازدواج. افکار و عادات و اعتقادات، مهارت های فردی و اقتصادی و اجتماعی و علمی...

یعنی هر ویژگی مثبتی که لازم میدونی طرف مقابلت داشته باشه، اول در خودت ایجاد کن. از افکار و باورهای درست، تعهد عملی، هوش اقتصادی، تلاش و هدفمندی، محبت به خانواده خصوصا خدمت به پدر و مادرت( طوری که از ته دل واست دعا کنن)ظاهر و پوششت، فعالیت علمی و گسترش دایره اطلاعات مفیدت، و از همه مهمتر باورها و اعتقاداتت که جز با عمل به دست نمیاد. هرچقدر رو خودت سرمایه گذاری کنی، میتونی احتمال ازدواج با آدم متعهد رو بیشتر کنی. البته اینم بگم پسرایی که اهل ازدواج باشن عموما میرن سراغ دخترایی که محجبه ترن. رو حجابت کار کن. چون خدا خودش در سوره احزاب میگه حجاب کنین تا مورد آزار قرار نگیرین و به افراد با ایمان شناخته شین. رو نماز و کیفیت گفتگوت با خدا هم متمرکز شو. چون هیچ تغییری در کل هستی از کوچیکتر از نانو و فراتر از سه هزار میلیارد کهکشان، جز با لطف و نگاه خدا اتفاق نمیفته.

نهایتا همه چی رو به خود خدا واگذار کن و ازش بخواه متناسب با علم مطلقی که نسبت به تو و کل هستی داره، بهترین خودسازی ها، پیشرفت ها و دستاوردها رو برات رقم بزنه و بهت توفیق فکر و اراده و عمل هر خیری رو بده.

غرور هدیه گرونیه ، حروم آدمای ارزون نکنین.

به توچه
من ممد پلاستیکی ام دختری که شانسش عین خودش پلاستیکیه...شاید باورتون نشه ولی هرروز روز تولدم یکی میمیره،دختری که به امید پزشکی اومد تجربی حالا دنبال پراید دست دوم قاطیه برا راننده اسنپ شدن....وقتی از جلسه امتحان میام بیرون مثل این دکترای که از اتاق عمل میان بیرون میگن ماهمه تلاشمونو کردیم ولی نشد....انقد سینگل موندم که اسمموتایپ میکنم ناخوداگاه ایموجی عقاب میفته کنارش.... تازه تو خونمون اتاق من بدبخت نقش یخچال داره هرکی حوصلش سر میره میاد باز میکنه یه نگاهی میندازه دوباره میبنده😐

🤩

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 #انسانیت🧸

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

خدایا به همه یه تن سالم و یه قلب و ذهن آروم ببخش.آمییییییییین

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمدوقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

خدایا منو شرمنده نکن دشمنامو شاد نکن میدونم بنده خوبی نیستم ولی تو خدایی کن😔

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی..

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است

خدایا به همه یه تن سالم و یه قلب و ذهن آروم ببخش.آمییییییییین

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

جاست الان

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:)

.ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(ت

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن

اینو هر روز به خودت بگو: ارزش من هیچ ارتباطی با نظر دیگران نداره

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏    

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی

نمیدونم این لحظه ک داری امضامو میخونی چیکار میکنی دلت شکسه یا روزایی ناب زندگیته :-)بهترینارو برات ارزو دارم عسیسمممم ❤️واسه قبولیه منِ طفلکی هم یه صلوات بفرس

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

دخترایی که میگید حجاب دوست ندارم هیکلم توش گم میشه

خب فلسفه حجاب دقیقا همینه که زیبایی هیکلت رو کسی جز اونی که واقعا لیاقتت رو داره نبینه

هر آدم هرزه و هوسرانی نبینه و با زیبایی تو خودشو ارضا نکنه

چرا باید هزارتا آدم غریبه کوچه و خیابون از اندام خوب تو سواستفاده کنند و لذت ببرن؟ دوست دارین عشقتون همسرتون هم به اندام بقیه دخترا نگاه کنه و لذت ببره؟

پس هر آنچه برای خود نمی‌خواهید برای دیگران هم نخواهید🤗

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم�

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

قول سعدی شیرازی👈 سر دشمنتو به دست دشمن دیگرت بکوب که از دست هر دوتاشون خلاص بشی🤭😈 ولوم کن خوابوم میاد🥱

مریما خیلی چیزا رو میفهمن و از خیلی چیزا زود سر در میارن اما به روی خودشون نمیارن چون قلب بزرگی دارن که نادیده میگیره. اگه بدی در حق مریمی کردی و اون جوابت رو نداد فکر نکن که ازت کم آورده یا نتونسته جوابتو بده، اون ازش گذشته چون آرامش که در وجودش داره خیلی بیشتر از کینه و نفرت هست😇

خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نینی سایت اینجوریه که تو تاپیک بزن درمورد یه چیز خیلی عادی آخرش دعوا میشه   خانوما بیایین یاد بگیرین چیزایی که خودتون تجربه کردین حالا خوشایند خودتون هست یا نیست نکنین تو حلق بقیه   وقتی بهم احترام بزاریم جهان قشنگتری  خواهیم داشت  

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره...

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹

برام دعاکنید خیلی دلشکسته م بدجوری خنجر خوردم از پشت از کی از کسی که بیشتر از بیست سال تمام زندگیم بود.💔دعا کنید این کابوس تموم بشه بخاطر بچه هامم شده این سختیارو تاب بیارم.اخه اونا عیر من هیشکیو ندارن بخدا

بهشون توجهی نکنین

تا دنیا دنیاست این افراد منفی و شرور هستن

کمی برای دل خودتون زندگی کنین🌸

منو تو تاپیک های عاشقانه تگ کنید عاشق عاشقانه هاتونم   تو خاستگاریاتون نامزدیتون ، عروسیتون و ....

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

به خودت می آیی و‌می بینی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتی دوام آوردی💚✨

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .

مردا نیان تو تاپیکام پست نزارن ❌❌❌  ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭

احتمال۹۹.۹۹۹۹درصد نشه ولی من میجنگم خدارو چه دیدی شاید شد بجنگ دوست من با همه سختیا

من یک عدد خسته خوابالو و شدیدا خوش ذوق هستم که به ظاهر بقیه یه آدم جدی،مودی و غرغروعم‌. کودک درونم به شدت فعاله و خیلی با بچه ها بازی میکنم. عاشق غذاهای گوشتی ام🗿🗿🗿 و خلاصه تو دل برو دیگه. و من شر حاسد اذا حسد🧿🤣

برای اینکه پسرم همیشه سالم و سلامت باشه صلوات مهمونم میکنی 👶انشالله بحق امام رضا همه منتظرا دامنشون سبز بشه الهی آمین

به خودم مربوطه😎                                                  هر وقت فکر کردی خیلی با کلاسی بدون با کلاس تر از خودتم هست😜                                                      ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻

این کاربرو میبینی؟!              خوشبخت میشه. به عشقش میرسه. تنها دغدغش میشه رنگ ناخنش. تو خونش ارومش موج میشه. پدرش دیگه دادو بیداد نمیکنه. تو کارش پیشرفت میکنه. میشه دختری ک ارزوی همست اینو به خودم و مادرم قول میدم:) میشه ی صلوات برام بفرستی ❤هزار برابرش به خودت برگرده گلم

بعضیا بودنشون حال زمین رو خوب میکنه ، از اون بعضیا باشیم😊❤️

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...🤍🕊

سرگشته‌ی‌ محضیم‌ و‌ در‌ این‌ وادیِ‌ حیرت عاقل‌ تر از آنیم‌ كه دیوانه‌ نباشیم...🦋

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....

کاربر مَرد)   پسر عزیزم بخاطر تو همیشه مهربان خواهم ماند و همه تلخی هارا از تو پنهان میکنم تا تو آرامش دنیا و تمام لذتهایش را تجربه کنی  

پایان فکر به گذشته، درگیر ساختن آینده😍💙 ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشوناسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔  

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشیطبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

د

هـرچه تبر زدى مرا ، زخم نـشد ، جـوانه شد🌱

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

و خدایی که ب شدت کافیست،

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز😁

تنهایی هام وبی کسی هامو  اینجا دور میکنم  🥲 من پرکس  بی کسم پر فامیل بی فامیل    

خدا در نهایتِ زیبایی میگه : ‹‍ فَانّكَ بِاعيُنِنَا › یعنی : ‹‍ تو در حفاظت کامل مایی ! ›  میخوام بگم اگر فقط خدا رو داری نگران هیچی نباش . . جوری ازت مراقبت میکنه و مسیرایی رو بهت نشون میده که هیچ کسی نمی‌تونه ! هیچ کسی مثل خدا نمیتونه ازت محافظت کنه و راه رو بهت نشون بده👌😍

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند خودت میسپارم❤️

چرخ گردون چه بخندد چه نخنددتوبخند💖 مشکلی گرسرراه توببنددتوبخند💖 غصه ها فانی وباقی توبخند💖  گر دلت از ستم و غصه برنجد توبخند💖

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

هرگز نگو دنیا به من پشت کرده ، شاید این شمایید که پشتو رو نشسته اید

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

ماشاالله ماشاالله بهم بگین ماشالله صدقل هوالله بهم بگین ماشالله هرکی نگه ماشاالله سوراخ سوراخ بشه انشاالله....        هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خداضرب درصدش کنه به خودت بده انشاالله.        من آویزون یکی باشم اونه منم ازرفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمی پاشم چون برام هردری بگی واکرد(خدا)

مباش‌‌‌‌‌‌‌‌ در پی آزار و [هر چه خواهی کن]که در شریعت ما غیر از این گناه نیست..

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

خدایا دورت بگردم اینقدر خوبی♥شکرت خدا تو زندگیم عشق پاک دارم♥♥♥♥♥وخدایـے ڪہ اسپانسر تمام آرزوهامونه: )🧿🔗♥ماکه دل به الله بستیم الله داند و کارش💎خدایاشکرت برای سقف بالا سرمون برای تن سالمم برای نعمت هایی بهم دادی شکرت خدا جونم♥الحمدالله♥حسبی الله و نعم الوکیل♥خدایا ممنونم بابت عشقم ♥

انشا ٕ الله تو هیچ خونه ای مریض نباشه....گرفتار نباشه... دلشکسته نباشه..نا امید نباشه..بدهکار نباااااشه .... سایه همه پدر مادرا رو سر بچه هاشون باشه....خدایا غمو از دلامون دور کن ارزو ب دلمون نکن بهمون ارامش و سلامتی بده ...اگ امضامو خوندی دعا کن سال دیگ تو خونه خودم باشم😉😍....خدایا خودت حافظ عزیزانمون باش.. آمین یا رب العالمین

هر که خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش ....

اصلا نیازی نیست که خودتو با کسی مقایسه کنی هر کسی ستاره خودشو دنبال می کنه هر کسی سهم خودشو بر می داره و هر کسی رویای خودشو دنبال می کنه تو منحصر به فرد هستی نگران نباش بدون حاشیه به تلاشت ادامه بده حالا میخواد تو هر زمینه ای باشه به زودی موفق میشی...

درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★  

حالا من روت خندیدم تو اگه کرم نداشتی سفت نمی‌چسبیدی پس خودتو واسه مانگیر آدم فرضت کردیم

حالا من روت خندیدم تو اگه کرم نداشتی سفت نمی‌چسبیدی پس خودتو واسه مانگیر آدم فرضت کردیم

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟

جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گر

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه...

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...

مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شور ت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است

⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

همونقدر که مستربین عروسکش و دوست داشت دوست دارم 🧸💕 من خودمو دوست دارم چون اولین قانون زندگیم برای پیشرفت اینه که اول خودمو دوست داشته باشم، خودمو دوست دارم با اخلاق تندم ، با بی حوصلگیم ، با سخت گیریم ..   خودمو دوست دارم چون انقد قویم که بادی به هر جهت نباشم 😉 با بالا رفتن سن هیچ تاثیری در سطح شعور ندارع، نهایتا یه بیشعور پیر میشی که فکر می‌کنی هر چیزی که بقیه میگن باید به خاطر سنت قبول کنن و احترام بزارن! طبیعت هوشمنده♻️ *درخواست ندین قبول نمیکنم

یه شیشه وقتی میشکنه .... لبه اش تیز میشه ، اونوقت میخوای آدمی که دلش شکسته ، همون آدمِ سابق باشه؟!      هیچ وقت دل نشکن

زخم کار کسی که دوسش داری ،هرگز خوب نمیشه....کلمه ی "مُن اَبقی ( mon abri")به زبان فرانسه یعنی "پناه گاه من"کسیکه توی حال بد و شرایط سخت بهش پناه میبری و غیر ممکنه آروم نشی و حالتو خوب نکنه، کسیکه کنارش حس امنیت و آرامش داری و میتونی روش حساب کنی.

یه خسته یه دل💔شکسته از همه

((ان شاءالله  الهی هیییچکس مریص نباشه توی این دنیا

بله واقعا همینطوره

هیچی قشنگتر از سلامتی نیست ))ر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🌸