2777
2789
عنوان

قشنگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 125 پست

ناراحتی و غم و غصه طولانی مدت باعث ترشح هورمون کورتیزول میشبه که سیستم ایمنی رو ضعیف می‌کنه .. متاسفانه غم و استرس و عصبی بودن خیلی تاثیر بدی رو بدن داره( خودمم سر یه اتفاقی یه غم بزرگ، یهو ورم معده،ibs مشکوک به ام اس، فلج بلز و پانیک گرفتم که خداروشکر بعد دو سال تونستم دوباره به حال اولم برگردم ولی مردمو زنده شدم تو اون دو سال

۱۰۰ در ۱۰۰ تاثیر داررره تو رو خدا مراقب روحتون باشید نزارید جسم تاوانشو بده )

همه مریضا از غصه خوردنه

بیشتر امراض از حالات روحی ما نشات میگیره.اینو جایی خوندم و وقتی دقت کردم دیدم درسته.آدمهایی که مشکلات روحی دارن(پرخاشگری_ناامیدی_غم_استرس_حسادت و...)

بیشتر دچار فشار خون و قند بالا و پوست خراب و... میشن و غم و غصه و فکر و خیال نیروی بدنی آدم رو تحلیل میبره

خدایا نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

خدا همینجاست ؛ نیازی به سفر نیست ! خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو میخواند، خدا در دستان فردی است که نابینایی را از خیابان رد میکند، خدا در قلب فرزندی است که هر هفته مادر پیرش را به بیمارستان میبرد ، خدا در جمله ی "عجب شانسی آوردم" است ، خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک منو تو، آری خدا در همین حوالی است ______€€€ هر جور خدا رو تصور کنی خدا برات همونجوره🤗

جوون ندیدم دق کنه. ولی قبل اینکه دچار بیماریهای جسمی و روحی بشی، می دونم نمیشه غصه نخورد، ولی یه تفریحات کوچیکی برای خودت داشته باش. توی غصه غرق نشی. دعا و نماز هم خیلی عالیه. من سالها بود می شنیدم می گفتند بسپار به خدا. ولی تازه فهمیدم چقدر می تونست کمک کننده باشه اگه بهش توکل می کردم.

امیرالمومنین🌸نصیحت کردن در جمع سرکوفت است🌸

بی ریشگی، انسان را اسباب دست باد می کند و هر بار به سمت و سویی در جریان است 🦞

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔

خدارو شکر بخاطر سلامتی،غذا،سقف بالا سر،خانواده و کلی نعمت دیگه که فقط وقتی نداریمشون یادمون میفته:)تو که اینو می‌خونی امیدوارم یه روز انقد ثروتمند و آسوده بشی که تمام سختیات جبران شه:)بهترین اتفاق ها برات بیفته مراقب خودت باش از تو فقط یه دونه بیشتر نیست

من را برای بیان عقیدم بدون هیچ بحث و توهین تعلیق کردن می دانم که میدانید گفتن عقایدی که منافع آنها را به خطر بیندازد جرم استآنتی ناتالیسم اگر احساس دانا بودن زیادی میکنید به نادان بودن خود شک نکنید

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞

انشا ٕ الله تو هیچ خونه ای مریض نباشه....گرفتار نباشه... دلشکسته نباشه..نا امید نباشه... سایه همه پدر مادرا رو سر بچه هاشون باشه....خدایا غمو از دلامون دور کن بهمون ارامش و سلامتی بده ...اگ امضامو خوندی دعا کن سال دیگ تو خونه خودم باشم😉😍....خدایا خودت حافظ عزیزانمون باش.. آمین یا رب العالمین

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز است ؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم..

مردا برد ه ی زن بد اخلاقن!  کلا زن قوی باشه و مستبد باشه خوششون میاد(نظر یکی دیگه کاربرا در این مورد : واقعا راهکارت اشتباه ترین راه هست ✖️✖️✖️مرد اقتدار میخاد اقتدارش بشکنه بیشتر عذاب میده احترام بزاری رام تر میشه نه اینکه یبار احترام بزاری ده بار نه تو بدترین شرایط باید اقتدارشو حفظ کنی تا بعد چندوقت نتیجشو ببینی )

هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و ب

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

زلیخا‌کور‌شد‌ویوسف‌نرفت‌از‌چشمش‌،یوسف‌گم‌گشته‌باز‌آمد‌ولی‌با‌عشقش:)

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد    

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست  

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

جِنگ جِنگ ساز میاد و از بالای شیراز میاد شازده دوماد غم مخور  که نومزدت با ناز میاد)

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

میترسم هی بگم خدایاا شکرت خدا بزنه پس کلم بگه کم تیکه بنداز..😑

کاشف دلخوشی های کوچک باش! ^

من انقد حوصله ندارم   ک شوما حرف بعدیتم درسته...  

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃

هرچه به قله نزدیکتر میشوم ، باد شدیدتر است

آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .....

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم

دیگه به این دنیا اعتمادی نیست،ارزوم اینه تو این سن مستقل شم دستم تو جیب خودم باشه،حتی اگه حقوقمم چندر غاز باشه،این دنیایه روز خوش بهم بدهکاره،کاش ی روزی ب خاسته هام برسم هعی😞

تجربه گُرگت میکنه :)

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

"اشتباه کردن" اشتباه نیست، در اشتباه ماندن اشتباه است..🧡

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما

یک تیر فقط زمانی قابیل پرتاب است،

که کمان به عقب کشیده شود

پس وقتی زندگی با مشقت در حال عقب کشیدن شماست،

این یعنی قرار است بسوی چیزی بی نظیر پرتاب شوید

آدم پیش خدا و وجدانش شرمنده نشه۰ شرمندگی جلو مردم مهم نیس۰ چون هیچکس بی عیب و نقص نیس

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من به یه چیزی رسیدم اونم اینکه دوست و غریبه و عزیزان و دشمنان تهش هیشکی نمیمونه برا آدم جز خداوندمتعال و عمل خودش۰ پس تعجب نکن که دوستان دشمن بشن یا بر عکس

دلم واقعا شکسته... خدایا اگر دل شکسته رو می خری... یک درب و داغون و هزار تکه شده اش اینجاست... خدایا میدونم که هستی و با محبت داری نگاهم می کنی...

خدایا از نگاه های بیرحم، غضب آلود، و یا بی تفاوت خسسسسسسسسسسسسسسسته شدم... عشق می خوام

نگاه پر مهر

نگاه دنباله دار

نگاه پر توجه

نگاه از سر انسانیت

خسسسسسسسسسسسسسسسسسته ام... خسسسسسسسسسسسسسسسسته

بگذر ز من ای آشنا، چون از تو من دیگر گذشتم دیگر تو هم بیگانه شو، چون دیگران با سرگذشتم میخواهم عشقت در دل بمیرد، میخواهم تا دیگر در سر یادت پایان گیرد هر عشقی میمیرد، خاموشی میگیرد، عشق تو نمیمیرد باور کن بعد از تو دیگری، در قلبم جایت را نمیگیرد😔

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه...  به‌قِضاوت‌کنندگان‌بگویید‌،اندکی‌صَبرحوادث‌ِروزگار‌می‌چرخد.!:)❤️‍🔥🌾...

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هیچ گنجی بدون رنج حاصل نمیشود ف ال ۲۳بهمن

۱۴۰۲

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز ..

هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
کلا روح هایی مثلا حضرت یوسف‌ و همسر اولش و حتی زلیخا با ما قابل مقایسه نیستن و اگاه تر بودن و برای هدف و ماموریتی خاص روی کره زمین اومدن
که زلیخا بعد اینکه یوسف مرد از خدا خواست جونشو بگیره . یوسف فک کنم ۱۵۰سال عمر کرد
 راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel

- خدا در نهایتِ زیبایی میگه : ‹‍ فَانّكَ بِاعيُنِنَا › یعنی : ‹‍ تو در حفاظت کامل مایی ! ›  میخوام بگم اگر فقط خدا رو داری نگران هیچی نباش . . جوری ازت مراقبت میکنه و مسیرایی رو بهت نشون میده که هیچ کسی نمی‌تونه ! هیچ کسی مثل خدا نمیتونه ازت محافظت کنه و راه رو بهت نشون بده👌

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

..همه چیو نمیشه گردن خداانداخت خدااگه درد داده درمونم داده....خدا راه و چاه رو هر دو جلوت قرارداده.

یوسف که بعد ۱۵۰سال میمیره زلیخا گریه و زاری میکنه به خدا میگه جون منم بگیر و چند روز بعدش میمیره

میان از عشق یاد کننن میگن زلیخا میخوان از دل داغون بگن میگن جیگر زلیخا

نینی سایت اینجوریه که تو تاپیک بزن درمورد یه چیز خیلی عادی آخرش دعوا میشه   خانوما بیایین یاد بگیرین چیزایی که خودتون تجربه کردین حالا خوشایند خودتون هست یا نیست نکنین تو حلق بقیه   وقتی بهم احترام بزاریم جهان قشنگتری  خواهیم داشت  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

(وای هیچی
دیونه میشی هی یه آهنگو گوش بدی
حالت بد میشه)
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲
امیرالمومنین🌸نصیحت کردن در جمع سرکوفت است🌸

اره منشأ همه مریضی های امروز غم و غصه و اعصابه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه .انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔

اکثر مریضی ها بخاطر اعصاب ( همه چی یکی به معدش زده یکی سر درد یکی دست درد کلا اضطراب و استرس غم) سمه)

غم غصه اره سیستم بدن رو ضعیف میکنه تو طولانی مدت بیماری جسمی میگیری

"اشتباه کردن" اشتباه نیست، در اشتباه ماندن اشتباه است..🧡

ناراحتی و غم و غصه طولانی مدت باعث ترشح هورمون کورتیزول میشه که سیستم

اگه از ته دل قید ازدواجو بزنی همون موقع ازدواج میکنی😂😂این رازشه به دوستامم گفتم و واقعا همون موقع ک میگفتن دیگه امیدی ندارم و نمیخوام ازدواج کردن😂

نه فقط واسه ازدواج واسه همه چی همینه

کسی است که خصوصیات آن به رسمیت شناخته نشده‌است، کسی که به‌طور غیرمنتظره‌ای پس از یک دوره گمنامی و غفلت، به شناخت یا موفقیت دست می‌یابد

رویا ، آرزوییست که قلب تو داره

وقتی در خواب عمیقی

در رویاها ، غصه ها ت رو فراموش می کنی

هرچی که آرزومی کردی ، نگه می داری

به آرزوهات ایمان داشته باش و روزی

رنگین کمان تو لبخندزنان پدیدار خواهد آمد

هرچقدر هم که قلبت غمگینه…

به شرط آنکه روی عقیده ات بمونی

رویایی که آرزویش کردی ، حقیقت خواهد یافت

رویا ، آرزوییست که قلب تو داره

وقتی احساس ضعف می کنی

تنها، درشب نجوا می کنی

فکر می کنی اصلا کسی نمی تونه صدات رو بشنوه

با نور آفتاب صبحدم بیدار می شی

ودر میابی که خوشبختی بهت لبخند می زنه

اجازه نده قلبت اسیر غم بشه

با همه اینها می دونی که فردا هست

رویایی که آرزویش کردی ، حقیقت خواهد یافت

علائق: آواز خواندن و رقصیدن

دوستان:  موش های درون پستو، . Ella شکل کوتاه شده Eleanor به معنای “نور” است

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک: اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌.چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده :/ . هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه. / والا خیلی پرسیدید امضا‌مو عوض کردم😂 فعلا همون تیچر و کوچ اموزشی بودن بیشتر از بقیه شغلام دوس دارم همون خوبه صدام کنید :) /

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک "دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و "مادرشدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد

ین بدون حق ب حقدار میرسه فقد ب خدا و امان حسین ایمان بیاور 🙏 برای عاقبت بخری من حمد بخون((این تیتر قبل از طلاق هست👇 👇چشماش یگان ویژه است.قلب من ۱۱۱بی پلاک💜ن کاربر عشق هاچ بک هستم 💜🙂 اگر صمیمانه صحبت میکنم  چون ورد زبون من عزییمو .رفیق..... هست. یوقت فکری نزنه ب سر کله  حوصله هم ندارم اطلاعات کاربر بخونم ک مرد هست یا زن  ب هرحال ... 😍برام دعا کن که ب حقم برسم خواهشاً  میگما.. یدفه نگید من پسرم 😏😏 من یک خانم هستم آقا ناموسا درخواست دوستی نده  کسی لیاقت ندارع 🤏🪐.قول داده ام قلیان نکشم بجز امشب و شب های دیگر .. مامان کیوت 🦩 ‌ کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌  میکشم دود. خاطرات میرن هوا .... دوستان  قبل از گزارش. و تعلیق منو با خبر کنید تا فکر خرید سیم کارت جدید باشم  با تشکر .  بانوی کرمانی .  من زندگیم دخترمه .  تو قلبم یه هاچ‌بک خوابیده  . عاشق دخترمم.  فقد دعا کنید سال دیگه همین موقع شمع طلاقم رو فوت کنم 🦩.  بریدم ...1402/01/24 | 01:26 بمونه یادگاریخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم

میگن در ذات خدا تفکر نکنید در صفاتش تفکر کنید

چون واقعا انسان ظرفیت درک ذات خدا رو نداره

قرآن هست میتونید همینجوری حتی معنیشو بخونید تا خیلی از جواب سوالاتتونو بگیرید

به نظرم کسی که تونست زیبایی واقعی حضرت یوسف رو ببینه و درک کنه زلیخا بود. برا همین به این روز افتاد. عمرش رو پای جمال و حسن حضرت یوسف داد.

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

نی نی سایت جاییه که میتونی خودت باشی با همه بدی هات با همه خوبی هات و من اینجا اندازه صدسال تجربه کسب کردم.

تو قند میان روزهای تلخ منی

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

روانشناسی از نظر من فقط و فقط جدال بین منطق🧠و احساسه🫀..🦋من وجود بی کران خدا رو توی تک تک لحظه های سخت زندگیم حس کردم🥲..خدای مهربونم،میبینی؟میشنوی؟دارم غرق میشم تو رویای مادر شدن🌊🥲خداجونم،میدونم...متوجه شدم...تا تو نخوای هیچی ممکن نیست🙃دیگه اصراری به وجود چیزی ندارم🌱🔓خودت این تقدیرو برام بنویس ، دست خودت باشه تهش قشنگ تره✨💙(۱۴۰۲/۹/۲۲)

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مهربون ...سکوت...درونگرا.نه طرف حق و میگیرم تو نی نی سایت نه طرف نا حق....چون قضاوت کار خداست

و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️

صبر می کنم تا این غوره حلوا شود.

😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤  

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه .انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم    که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم  

آقایون به هیچ وجه تاپیکام نیاین منو ریپلای و لایک نکنید درخواستم ندین اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم هوا برشون نداره. فکر کردم خانومن اه! یک عدد شیمیستم. دانشجوی برتر بودم دانشگاه اصفهان:) تا جای ممکن مخالف داروهای شیمیایی ام و موافق درمان های گیاهی ( دلیل علمی دارم خاستین میتوضیحم)........دست خودم نیس واقعا پدر تحقیقو درآوردم.(بیشتر راجع ب مطالب پزشکی) اکثرنم انگلیسی میخونم یعنی اگر تو یک زمینه فوق تخصص نگیرم ول نمیکنم خاستم چشممو عمل کنم رفتم دکتر فکر کرد دارم تخصص چشم میخونم😂.........عشق من مباحث کوانتوم و نور (تلفیقی از ریاضی فیزیک شیمی)....سمپادی اسبق هستم....مدافع حقوق حیوانات. روانی گربه هام.روانیااااا! ...خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت

جهان هر کس به اندازه افکار اوست

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی

ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی

خداوند 3 جا اینو حدیث میگه

3 جا غیرت میشها

3 جا خودش میشه عین غیرت

یکیش برای یتیمه

یکیش برای مرد یا زنی که سالمه

و همسرش داره خیانت پنهان میکنه

خداوند غیرت اون زن یا غیرت اون مرد میشه

سوم برای مظلومیه که اسیب جسمی دیده باشه

خداوند برای این 3 تا میشه غیرت

یادتون نره خداوند میشه غیرت اون فردی که سالمه

و همسرش داره خیانت میکنه

خداوند غیرت اون فرد میشه

چون اون خودش اطلاع نداره

خود خدا میاد وسط

مهربانی پيروز ميدان است

هرموقع چشمامو میبندم تموم آرزو هامو میبینم انگار مطمئنم میرسم بهشون ولی چطوری ؟ اونش به من مربوط نیست😉

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی

تنهایی بهترین چیزه منم تازه فهمیدم

انکه از تغییر کردن ترس دارد روی سعادت را نخواهد دید

حال منو از آهنگام بپرس، آدما هیچی از من نمی‌دونن.🎶بعضی وقتا تو واسش ادم درستی هستی؛ ولی اون هنوز واسه داشتن ادمِ درست، آماده نیست.🤏🏻از رها کردن نترس، هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند ..»🫠یادت باشه،مار پوستشو عوض میکنه نه ذاتشو 🐍وقتی انگیزه ای برای ادامه این زندگی نداشتی به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده.. 🌱    و تمام اندوه ها را در سکوت گذراندم:)  «میخام اون روزو ببینم به چشم که نگی سرنوشت، بگی با دست نوشت!.» بااختو نمیشناسَم فقط نَسَخِ بردم!🗿 صبرم کمه،حوصلم در حد حداقل؛‌ «رشد می‌کنی وقتی با همه کمرنگی»

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خداهمیشه آنلاینه❤️خوشگلی زیر بنای خوب میخواد،زیر بناشم ذاته،وگرنه نهایتا یک‌ هفته خوشگل بنظر میرسی!🌝🤌🏻

اثر ظلم محال است به ظالم نرسد/پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی ، هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید ؛ اطمینان حاصل کنید که توسط ، یک مشت عوضی محاصره نشده اید !!  زیگموند فروید  ازت متنفرن چون مدام دارن مخفیانه باهات رقابت میکنن و بت میبازن  به کسانی که به شما حسادت میکنند ؛ احترام بگذارید ، چون تنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند که برتر از انها هستید  ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ...!! من گر نیکم و گر بد تو برو خود را باش ;

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

زمانی بچه دار میشم که به این نتیجه برسم:من به دنیا آمده ام؛مزه زندگی را چشیده ام و این قدر خوب است که ارزشِ تکثیر دارد🌱💫🤍__که شبِ شَراب، نَیرزَد به بامداد خُمار...

من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی.

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی

براے هم آرامش باشیـב، همـہ خسته‌ایم. ♡ ‌

تا خدا هست به عالم چه نیازست

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

گاهے بایـב خنـבیـב بر غم هاے بے پایان

من یه زن امروزی ام در عین حال که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

آرام باش عزیز من آرام باش. حکایت دریاست زندگی، گاهی درخشش آفتاب، برق و بوی نمک، ترشح شادمانی، گاهی هم فرو می‌رویم، چشم‌های‌مان را می‌بندیم، همه جا تاریکی است. آرام باش عزیز من آرام باش دوباره سر از آب بیرون می‌آوریم و تلالو آفتاب را می‌بینیم زیر بوته‌ای از برف که این دفعه درست از جایی که تو دوست داری طالع می شود.چه می گذرد در دلم که عطر آهن تفته از کلماتم ریخته است چه می گذرد در خیالم که قل قل نور از رگ هایم به گوش می رسد چه می گذرد در سرم که جر جر توفان بند شده در گلویم می لرزد سراسر نام ها را گشته ام و نام تو را پنهان کرده ام می دانم شبی تاریک در پی است و من به چراغ نامت محتاجم توفان هایی سر چهار راه ها ایستاده اند و انتظار مرا می کشند و من به زورق نامت محتاجم آفتاب را به سمت خانه ی تو گیج کرده ام گل آفتابگردان وان گوگ حضور تو چون شمعی ته دره کافی است که مثل پلنگی به دامن زندگی درافتم قرص ماه حل شده در آسمان چه می گذرد در کتابم که درختان بریده بر می خیزند کاغذ می شوند تا از تو سخن بگویم

کراشی (که مسخره میکنه قیافتو)  بیخود کرده... شما چرا اینقدر رو میدین به هفت پشت غریبه که راجع به اندامتون نظر بده؟؟؟؟ این کراش رو باید گذاشت لای جزر دیوار

چرا می خوای به حرف کسی بها بدی که اینجوری خوردت می کنه؟

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺

من از زمانی که او دوستم دارد،در چشم خودم ارجمند می‌آیم🧚‍♀️💕

مرد اگه به زن اعتماد بنفس نده زن پژمرده میشه

..خدای دیروز و امروز فردا هم هست:)

عاشٍقـ گوشـٓٓٓ كَردَن بِه دروغَمـ وقَتئــ حَقيقَتو مي دونمــــــــــ

وقتی از بهترین آدم های زندگیت میرنجی حتی وقتی بگی بخشیدمت بازم یه چیزی ته دلت میمونه کینه نیست...یه جای زخمه یه چیز این وسط ازبین رفته که جای خالیش تا همیشه درد می‌کنه تا همیشه ....

دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂

خدایا تو بساز 🙂تو بسازی قشنگ تره..

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

اندازه نگه دار‌ک اندازه نکوست

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂

یه جا خوندم نوشته بود: «قدر اونی که کنارته رو بدون چون بی مقدمه یه روز از کنارت میره و دردش تورو از پا در میاره.»    درک نکردم و اون اتفاق افتاد و من دردشو با پوست و استخونم حس میکنم                                       قدر آدمای زندگیتو بدون چون زود دیر میشه🪐    

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨    

انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم

اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

نور خواهی مستعد نور شو..

یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآراممیگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند..

.

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی  

امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)

برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت

جهان دار مکافات است

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه...

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید..

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗

هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه

چشم عزیزم. فقط بهت بگم تلاش کن و توکل کن به خدا بدون هیچ استرسی همه چی وبه خودش بسپار🙏🌹

اینو یادت باشع رفیق تنها کسی ک توی این دنیا هواتو داره خداته ، مثلا میگما حتی بیشتراز مادرت شاید مادرت دلتو بشکنه ولی خدات ن شاید خدا بگه ن ولی بهترینشو میزارع سر راهت  ،  قربونش برم بنده بدی بودمااا ولی اون بهترین خدا بودع برام 💞 امیدت فقط ب خدات باشه ن بکسی دیگ

( کاربر ستاره)جز بندگان برگزیده ی خدایی

بهت حسودیم شد

تروخدا واسم دعا کن

خدا خودش از حال دلم خبر داره

تو فقط ازش بخواه

کتاب ها برای من راه حل های جادویی برای از یاد بردن غم هام هستن 💫📚

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد  من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد    

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...

من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من                              تو نیک نبینی و به من بد نرسد...!!!

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

آدما نون قلبشونو میخورن....

حالا شما از عشق بگید ولی من میگم اعتماد کردن خیلی ارزشش بیشتر و قشنگ‌تره.،،.

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

خدا در نهایتِ زیبایی میگه : ‹‍ فَانّكَ بِاعيُنِنَا › یعنی : ‹‍ تو در حفاظت کامل مایی ! ›  میخوام بگم اگر فقط خدا رو داری نگران هیچی نباش . . جوری ازت مراقبت میکنه و مسیرایی رو بهت نشون میده که هیچ کسی نمی‌تونه ! هیچ کسی مثل خدا نمیتونه ازت محافظت کنه و راه رو بهت نشون بده👌😍

خدا گر ببندد زحکمت دری،،، ز رحمت گشاید در دیگری..

من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖    

خدا بلایی سرت نمیاره اما خب از اونجایی که هر عملی عکس العملی داره پس نتیجه کارتو میبینی ،چه خوب چه بد

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

حق الناس به گردنت نباشه خدا عاشقته

من دوسش دارم و بهش ایمان دارم گاهی وقتا دلم ازش میگیره ولی خب.....

عزیزم ازش نترس وقتی میگه من از مادر هم برات مهربونترم

یه پاکوتاهو هیچ وقت دست کم نگیر یه پاکوتاه میتونه خیلی خطرناک و ترسناک باشه 🦮🦮🦮🦮تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺

اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه 

دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!      

مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨           در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید

یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآراممیگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند..

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره        

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔صبر داشته باش

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏

چه برانی چه بخوانی چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم

چو گدا بر سر راهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

جالبه بدونید یه روزی آمریکا، ماندلا رو تروریست لقب داده بود 😅 بی ادبا آرزو میکنم زودتر برید توی زحل بسوزید😡 عه زحل که سرده🤔😂 فرار مغزها هم نشدیم بریم نماینده مجلس استرالیا بشیم بعد بریم تو فروشگاه لباس بدزدیم🥲به تاریخ بیش از ۷ هزار ساله کشورمون افتخار کنیم🤩 شوهر خائن ذاتش خرابه و بذاریش تو قوطی هم باز راه خیانت رو پیدا میکنه، شوهری که به زور قانون بخوای وفادارش کنی دو قرون نمی ارزه، چون اون ذهن و دلش بیماره،        میدونم کیا از امضای قبلیم عصبی شدن😏 فک کردید تا کی میتونید مردم رو فریب بدید؟ نی نی یار گفتن امضا درمورد تاریخ ممنوعه، پس هر امضایی در این باره ببینم حتما بهشون اطلاع خواهم داد😇              کسی نمیخواد تو رو با خودش به زور به بهشت ببره! ما میگم شما کسیو به جهنم نبری! بعضیاتون اینهمه مقاومت دربرابر فهمیدن دارید چرا؟ نههههههههه واقعا چرا🗿 با لهجه کنگر زهتاب بخونید🤣🤣🤣🤣((((مثل قلی نباشید))))

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...   😂😂

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو

اولش فک میکردم اونایی که معتقد به خدا و پیغمبر و اعمال دینی نیستن باسوادن و اونای دیگه بیسواد..تازه فهمیدم آدمای دیندار و باخدا داناترین مردمان هستن چون باید خیلی عاقل و دانا باشی که بدونی این چیزایی که الان نابودش کردن و بعنوان خرافات معرفی میکنن،حقیقت محضن.

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎

خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره، غیر ممکن زندگی ما رو ممکن کن  

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)        

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

چرا زلیخا را اینهمه عذاب دادی از خدا بترس

شانه ات رادیر آوردی،،،سرم را باد برد،،خشت خشت و آجرآجر،پیکرم راباد برد،،،،من بلوطی پیربودم پای یک کوه بلند،،،نیمم آتش سوخت،،،نیم دیگرم راباد برد،،،،ازغزلهایم فقط خاکستری مانده به جا،،،،بیتهای،روشن و شعله ورم را باد برد،،،باهمین نیمه،همین معمولی ساده بساز،،دیرکردی  نیمه ی عاشقترم را بادبرد،،،بال کوبیدم قفس رابشکنم،،عمرم گذشت،،،،وانشد بدتر از آن،،بال و پرم را باد برد

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه  

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خدا رحمان رحیمه

یه فیلم دیدم

میگفت‌که وقتی گدایی نزد کریمی میرود کریم نمیگوید چه اورده ای میگوید چه میخواهی

من سعی میکنم با حرفام و عملم کسیو اذیت نکنم‌ که دل اون شخص نشکنه ، ناراحت نشه ، نه به خاطر ترس ، فقط به خاطر دلِ طرف مقابلم.

دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙

و اینکه شدید اعتقاد دارم ب اینک ی بلایی سر یکی بیاری خدا سرت میاره و از این ببشتراز همه‌میترسم

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره،ارزش و چهارچوب داره.

پروفایلم اون لحظه ایه که سیندرلا لنگه دیگه ی کفشو از جیبش در میاره میگه : نگران نباشین من لنگشو داااررررم 😅😍 قیافه نا مادری : 😲😲🙀🙀🙀🤬🤬😱😱😱

بترس ازآدمی که ازخدانترسه خط قرمزی نداره دیگه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                         

بهم میگن یه سری تصمیمای زندگیت اشتباهه باید با سیاست رفتار کنی ولی من دلم میخاد محبت کنم هوای دوستام بقیه رو داشته باشم دلم نمیخاد با سیاست برم🥲💔

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد

خدای من خدای معجزه هاست .

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎

روی گور همه‌ی تفرقه ها گل بزنید... هرکجا مرز کشیدند شما پل بزنید

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها.

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

همه دنیا بخواد و تو بگی نه نخواد و تو بگی آره تمومه

همین که اول و آخر تو هستی به محتاج تو محتاجی حرومه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یا امام حســـــین.. رفیق  خوب زندگیم..آهاے  رفیق رفیق  تو  دریاب♥ اگہ  خـــــدا بخواد√هیـــــچکس  جلودارش  نیـــــست√ امیدوارم  خـــــدا برات  بـــــخواد ❤ خدایا میدونم که حواست هست √کمکم کن√ ❤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ♥گر نگاهی به ما کند زهرا دردها را دوا کند زهرا کم مخواه از عطای بسیارش کانچه خواهی عطا کند زهرا صل الله علیک یافاطمه(س)

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

.وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید. من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا... اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا تویتمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود کهبه اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند :)     هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏باور کنید اونقدر دختر پسرِ مجرد هست که مجبور نیستی مثلِ قحطی زده ها بری سراغِ مرد و زنِ متاهل حسِ برنده بودن قدرت و جذابیتت رو جای دیگه ای شکوفا کن نه وسطِ زندگیِ یکی دیگه     از کاربر حلوا کنجدی متنفرم امیدوارم تقاص حرفا و توهینایی که بهم کردیو پس بدی

رنگ لباس سه سالگیم قشنگ یادمه ابی بود لبه دوزی داشت یه ژاکت داشت ...یک کفش عسلی رنگ داشتم ....کنار خونمون یه مزرعه گندم بود....یع اقایی می اومد تو حیاطمون بلوک درست میکرد و بهمون کلوچه میداد همه اینها رو یادمه همسایمون یک گربه داشت میرفت تو کمد ولی یادم نیست همین چنددقیقه پیش سوزنی که رو باهاش دکمه دوخته بودمو کجا گذاشتم 😐😐😐واقعا چرا 🤔🤔🤔

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

جالبه بدونید یه روزی آمریکا، ماندلا رو تروریست لقب داده بود 😅 بی ادبا آرزو میکنم زودتر برید توی زحل بسوزید😡 عه زحل که سرده🤔😂 فرار مغزها هم نشدیم بریم نماینده مجلس استرالیا بشیم بعد بریم تو فروشگاه لباس بدزدیم🥲به تاریخ بیش از ۷ هزار ساله کشورمون افتخار کنیم🤩

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

با هم رفیق باشید، به هم گیر الکی ندید، فکر نکنید با یکی رفتید تو رابطه مالک طرفید زندان نیست که رابطس، طرف حق داره با رفیقاشم بره بیرون، با خانوادش وقت بگزرونه، انلاین باشه ولی مود صحبت با شمارو نداشته باشه، یا هر چیز دیگه ای... اینا دلیل بر این نیست که دوستون نداره یا اولویت نیستید. رابطه فقط بخشی از زندگیه، تا عاشق یکی شدین خودتون، هدفتون و‌ زندگی شخصیتون رو فراموش نکنید. چون طرف بفهمه شما تمام خودتون رو وقفش کردین میزاره میره و مقصرم خودتونید.

فکر کن، تا همین یکسال پیش یه سری از آدما و دوستات تو زندگیت بودن که از انتخاب عکس پروفایلش تا عوض کردن شغلش، تا امروز نهار چی بخورن و تو روابطشون چطوری رفتار کنن و هزار چیز ریز و درشت دیگه باهات مشورت می‌کردن و از هر دری باهم حرف می‌زدید، زندگی همینقدر عجیبه که پارسال یه آدمایی تو زندگیت بودن که فکر میکردی ابدی‌ان ولی الان نه برات مهمن و نه حتی خبری ازشون داری. پس اینقدر واسه آدما حرص نخور

وقتی تو دعوا ها میگم ریپ نزن باز نمیکنم،جدی بازنمیکنم ها حالا ببین کی ضرر میکنه؟😂🥲

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

هر سقوطی پایان کار نیست، سقوط باران، قشنگترین آغاز است...

هر کسی حال مرا می بیند تو را نفرین میکند.......ببین بد تا کردی ؛چقدر چروک شدم.

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤    

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.          همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند   بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست  

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خرج ڪن عشق ڪن، پولت بر میگرده اما عمرت نہ! :)

گر بگویم با خیالت...🥺تا کجاها رفته ام؛مردمان این زمانه...سنگسارم میکنند...❤️‍🩹 تویی که میای میپرسی میگی تا کجاها رفته ای به تو هیچ ربطی نداره دنبال دعوایی تا بیام بزنم عه وسط دو نصفت کنم😈                                                                  اگه جای دیدی باهات بحثم شد و جوابت و ندادم بدون جواب ابلهان خاموشیست

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂