خدا دوباره شمارو سرپا میکنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (:
بعدیاشم میزارم
شمام بگید
سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.
گاهی تنهاترین انسان ها صبورترینن:
از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم
حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم. حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن. حس میکنم پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده. حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم ..
واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
نجیب تر از آن باش که برنجانی
واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برایبحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم
از دریا آموختم هر کس از حدش گذشت غرقش کنم...✌
عِشق جانَم؛ بِه حُضورَت در زندگی ام افتخارمیکنم:)
همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱
گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
رفتنِ طُ می ارزه به اومدنِ خیلیا:)....فرشته درونِ من از شیطانِ درونِ تو بدتره؛ پس ازمندوری کن!
قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
باید تلاش کنیم! باید زحمت بکشیم! ببین رسیدن به چیزایی که تو دلته راحت نیست! اینجا هیچکس قرار نیست به دادت برسه و برات کاخ رویاهاتو بسازه! اگه چیزیو با تمام وجودت ميخواي،خودت با دستات به دستش بیار! اینجوری یاد میگیری قدر داشته هاتو بدونی و بیشتر ازشون لذت ببری تلاش کن ادامه بده! زمین بخور بلند شو و دوباره ادامه بده!هربار قوی تر از قبل! هربار راغب تر از قبل این خستگیا می ارزه! چون یه روزی به خاطرش خودتو محکم بغل میکنی، پس تسلیم نشو خوب؟! :) 🫂🫀 اهای من! تو باید انجامش بدی... باید بتونی؛ باید موفق بشی 💛 باید.... ۲ تیر۱۴۰۲ من دارم میااام
آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
به قول مولانا« هر چیزی در خیال بگنجد، واقعی ست » پس تصور کن❤️
به قول مولانا« هر چیزی در خیال بگنجد، واقعی ست » پس تصور کن❤️
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
درسته که همه بدن ، ولی تو همه نباش♡
چه دردیست در میان جمع بودن ولی در گوشه ای تنها نشستن💔
نگراننباش..!خدایی که آمار تکتک برگای عالم و دارهازاحوال توهم خبر داره..:)))🙃🌿
غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بزرگترین اقیانوس،اقیانوس ارام است🌊؛پس ارام باش❤️؛تا بزرگ باشی!✨
این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه!!
دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
سکوت بالاترین گری
آدمانمیدوننچجوریمیتوننباکوچیکترینحرفاشون چهحالبدیبهتواردکنن(:
دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...
هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑
پیلیز توی تاپیکای دعوا و جنجالی بتگینم 😁
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله
گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم
خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چهره پرست چه داند ارزش قلب پاک را؟!🙂
*** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...
عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣
دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه
هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد
«بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بعضی از تصمیم ها تو زندگیت فقط معامله با خداست🦋
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤
آی اَم یک دختر بلوچ🥰با
من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد
لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه..
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜
حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.
فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐
دل بی غم در این دنیا نباشد،اگر باشد بنی آدم نباشد...
آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست❤️ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمیدهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
تو لیوان هیچ کسی دریا نریز...
اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمیترسم!😊
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این باغ بنشسته در کمین پرنده اید پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا.دوستت دارم...
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.
یه کتاب کنترل خشم خریدم فک کنم تنها کاربردش اینه که هرکی اذیتم کرد پرتش کنم تو صورتش ایطوری خشمم مهار میشه؟🤨به قول سعدی شیرازی👈 سر دشمنتو به سر دشمن دیگرت بکوب که از دست هر دوتاشون خلاص بشی🤭😈 ولوم کن خوابوم میاد🥱
*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر
باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
❤چه برکتی دارد دوست داشتنت، خدا
اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان»
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
لطفا تگ نکنید ،هرجا نیاز باشه خودم هستم . تواین سایت میام که از جنگ اعصاب و (به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدمع
ندیدم سرعتی بالاتر از تغییر آدما!
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم
الهی پایان جاده ی زندگی عاقبت بخیری باشد
اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی♡
دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد ❤
عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
خدایااا یه کاری کن دست بجنبون تا دیر نشده
کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
بعضی از تصمیم ه
آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست..
هَـرچِـہ بـا هَـرڪِـہ ڪُـنـي ، بَـر تـۅ هَـمـاݩ مـیـگُـذرد!💛
کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم
این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن🌿🥹🌙 شازده کوچولو: این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨
كاش اگه باختی هم هست ؛ دل باختن به خدا باشه! ›
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
خدایا در مقابل اینهمه ظلم و بی عدالتی،سکوت نکن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند
ه
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدمع
ندیدم سرعتی بالاتر از تغییر آدما!
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم
الهی پایان جاده ی زندگی عاقبت بخیری باشد
من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است. اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.همه ی دنیا فدای سر پسرک یا دخترک نازم(البته هنوز به دنیا نیومده خخخ خدایا من و عشقم رو بیشتر از این معطل نکن دیگه قربونت برم به ستوه اومدیم گناه داریم خب )یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!(یه صلوات برام میفرستی مهربون که عید۱۴۰۳ به حاجتم برسم💔) جواب دندون شکن خیلی دارم اما سکوت میکنم چون ۱_ اعصاب خیلی مهمه و میزارم خدا برام بجنگه ۲_ نمیخوام دلی بشکنه از حرفا و کارام .هر شب دو دقیقه با خدا حرف بزن؛ هر روز ب کام تو رقم خواهد خورد.اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ( ◜‿◝ )♡ هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره. زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه.خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند (فعلا باید خودمو با شرایط جدید به وجود اومده وفق بدم تا ببینم چی پیش میاد.برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین هایی.اما هنوز تموم نشده.باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است.اعتماد به نفس بالا داشتن یعنی روی خودت زوم کنی نه دیگران.هرروزم که دنیا یه خوابی برای ادم میبینه ماشالله.سخت نگیر(هر چی که سخت بگیری بازم خودت اسیری)منعطف باش.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه
اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی♡
دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد ❤
عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا
آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️ تو بدویی من بشینم، بازم نمیرسی چون ذاتت خرابه.💙🌌
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست..
هَـرچِـہ بـا هَـرڪِـہ ڪُـنـي ، بَـر تـۅ هَـمـاݩ مـیـگُـذرد!💛
این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن🌿🥹🌙 شازده کوچولو: این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨
كاش اگه باختی هم هست ؛ دل باختن به خدا باشه! ›
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
خدایا در مقابل اینهمه ظلم و بی عدالتی،سکوت نکن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود
❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙
این کاربری واگذار شده لطفا هیچ گونه سوال از کاربر قبلی نپرسید نمیتونم اطلاع بدم
از من به شما نصیحت درآمدتون، هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
خودت باش مگه خودت چِشِه 😊
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست
تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه ❤❤ طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش..
زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..
من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
خدایابهشت ت برای خودت،من اینجاتوخونه م کنارعشقم خوشم
هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
تا خدا هست پریشان نشود خاطر من:)
مبتلا به گُشادیسم...!😪😴
لایکم نکنید...... . . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊 هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمیتواند از آن بر علیه شما استفاده کند. خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
|رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🌸
مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...
خرم آن کس که
اگه تو تاپیکی منو دیدی بگو برو سر خونه زندگیت نینیسایت نون و آب نمیشه:)
با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ نگاـہ بہ ظاهر آرومم نکن #اسیـב~~ هم قیا؋ـش مثہ آبہ️
ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر
🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج
اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
حال منو از آهنگام بپرس، آدما هیچی از من نمیدونن.🎶بعضی وقتا تو واسش ادم درستی هستی؛ ولی اون هنوز واسه داشتن ادمِ درست، آماده نیست.🤏🏻از رها کردن نترس، هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند ..»🫠یادت باشه،مار پوستشو عوض میکنه نه ذاتشو 🐍وقتی انگیزه ای برای ادامه این زندگی نداشتی به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده.. 🌱 و تمام اندوه ها را در سکوت گذراندم:) «میخام اون روزو ببینم به چشم که نگی سرنوشت، بگی با دست نوشت!.» بااختو نمیشناسَم فقط نَسَخِ بردم!🗿 صبرم کمه،حوصلم در حد حداقل؛ «رشد میکنی وقتی با همه کمرنگی»
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
جوری درباره دیگران صحبت نکن، که اگر روزی همون حرفها رو درباره خودت زدن، دلت بشکنه!
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
یا همه مانکنن، یا مدلن، یا شاخن، یا دافن، یا علف بازن، یا رپر یا از خونواده شوهرشون سرن یا همه تو فامیل واسه خوبی و خوشگلیش دولاراست میشن. این همه داغون که بیرون می بینید،مننننننننننم همش منم، ی عاااااالمه من. والا :-) :-) :-) :'(:-)
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است
چ میشود ک ادم بمرز سنگدلی میرسد !همان مرزی ک من دران سکونت دارم،، اولین کاربریم واسه ۹۷،پس بهم نگین تازه وارد چون شناخته شدم خودم خواستم تعلیق شم،این اکانتمم چندروز دست یکی از دوستام بود،چون اکانت خودش تعلیق شده بود چندروز طول کشید تامجدد بازش کنه،بااکانت من مشغول بود بعدش رفت سر اکانت خودش، اما حالا دست خودمه،پس اگه جایی پستام باهم همخونی نداشت ب بزرگیه خودتون ببخشید ،اینو برای کاراگاهای ارجمند سایت گفتم بدلیل یکبار شناخته شدن از دادن اطلاعات شخصی معذورم
واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨
گر مسلمان گر مسیحی گر یهود ادمی باشید مذهب هرچه بود
میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم خدا نبخشش
شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺
وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد..
میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است
پروانه صفت کشته هر نور مشو🍃
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز
خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...! ️
پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...
قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
سخت نگیرید,خبری نیست✅ مسافر بینهایت میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..
کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
ارغوان میبینی به تماشاگه ویرانی ما آمده اند🕊
خداجونم مرسی بابت همسر و شغل و زندگی بی نظیرم💋
گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨
باش اصن حق باتوعه👏
عکس پروفایل من نیستم و فیک هست ولی بدلیل اینکه ب طرز عجیبی شباهت داشتیم گذاشتم دلم میخواست مودبانه ازتون خواهش میکردم ک درخواست دوستی ندید آقایون ولی متوجه شدم ک باید شبیه خودتون حرف بزنم ک شاید فهمیدید🥴😂 پس دیگه نمیگم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ❌😒 هر نر مریضی ک خواست ، درخواست دوستی بده مهم نیس☺️ اما من دلم نخواس رد میکنم😜 دلمم خواس میپذیرم 😳 و تو شخصی دارم براش 😂🖕🏻☑️ حالا دیگه خود دانید 🤷🏻♀️. دیگه اون ماه شاد سابق نیستم. از فردی ک خیلییییی دوسش داشتم بدترین ضربه روحی رو خوردم 😢 زمان نیاز دارم تا دوباره بتونم شاد شم ولی من هرگز فراموشش نمیکنم چون نمیتونم ، تا لحظه ای ک نفس میکشم ب یادشم و دوستش دارم😪 فقط کاش بر میگشتی ک خیلی دلتنگتم 🥺💔
اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****
محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری!
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤
پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...
قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ..
زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱
دوستی ممنوع❌دوستم هیچ وقت تورو نمیبخشم❌ دوست صمیمیم بود سالیان سال باهام خوش بودیم سوار لاک پشت بودیم😏😁 یه روز از روزها زمستون بود سوز سرما بود دوستم میخواست ازدواج کنه بره خونه بخت در پوست خودش نمیگنجید دوستم ه در مطب دکتری کار میکرد منم بیشتر وقتهای استراحتش میرفتم پیشش یه روز که من اونجا بودم از غذا دکترم زودتر اومد مطب وقتی ما رو با هم دید گفت دوست داره ازدواج میکنه تو نمیخوای ازدواج کنی من گفتم نه فعلا ناگهان دوستم ه حرف خیلی خیلی سنگینی زد که من در جای خودم خشک منگ شدم وای وای هنوز که هنوز باورم نمیشه دوستم گفت گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف این تازه یه حرف سنگین شه چه سو استفاده های که از من نکرد میدونست دوستش دارم هر کاری بگه انجام میدم نصف عمرمو حروم دوستم کردم که بعد دربیاید بگه میخواستی نکنی میخواستی نیایی اشکالی نداره دوستم من خدایی دارم ولی خیلی خوشحالم که باهات کات کردم دیگه تو زندگیم نیستی تنهایی خیلی بهتر یه دوست نامرد بی وجدان داشته باشی حالا من دستم به گوشت رسیده منم میگم پیف پیف بو میده 😏😁😜☺️ دوستم با دوست های خانوادگیش خیلی زود صمیمی میشد شب ها خونشون میموندن چون شوهر داشتن میدونست لاس بزنه با شوهراشون لاس زن قهاری بود ولی چون من شوهری نداشت حق موندن تو خونشونو نداشتم یه بار امتحانش کردم رد شد غیر مستقیم من مامانمو از خونشون بیرون کرد چون شوهری نداشتم که باهاش لاس بزنه واقعا برای خودم متاسفم با همچین کسی دوست بودم کسی بعد از ازدواج 180درجه عوض شد هم شوهر داشت هم. دوست پسر وای اصلا باورم نمیشه زهره ی من میشناختم یروز به این نقطه برسه 😐😏 میگویند تنهای پوست آدم را کلفت میکند میگویند عشق دل آدم را نازک میکند میگویند درد آدم را پیر میکند و من امروز گرکدن دل نازکی هستم که پیر شده است...😑😐😧😔
سخت نگیرید,خبری نیست✅ مسافر بینهایت میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..
کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
ارغوان میبینی به تماشاگه ویرانی ما آمده اند🕊
خداجونم مرسی بابت همسر و شغل و زندگی بی نظیرم💋
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم.
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن
هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤
خدایا خودت بساز! تو بسازی قشنگ تره😍
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب ل
دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
مِثِه کُدِئین طُ واسِه سَردَردی♪"
هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره، رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
بهشت رو به بها ميدن؛ نه به بهانه.
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد.... //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
خواهشن منو منشن کنید 😚یعنی چی من نی نی سایت دوستی ندارم 🤨بجز زبون درازا که تا بشون بگی پخ میخان درسته قورتت بدن بقیه منو ریپ بزنن خوشحال میشم
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح ر
شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ منتظر نینی تودلی🫀🥺❤️دعا کنید همه چی به خوشی بگذره🤲🏻😘عمیق ترین معنای زندگی منی.
وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
* مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم
کاش دلها در چهره ها بود .
قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا☕💚
سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم
با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾ درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...
هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود
از بحث کردن و کش دادن حرف راجع به یه موضوع اصلا خوشم نمیاد .
هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باش
من همونیم که وقتی یخم باز شه . . . تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑
شیرین ترین توت ها𓆩🥰𓆪پای درخت ها میریزند𓆩🥺𓆪در حالی که ما برای چیدن توت های کال𓆩🙃𓆪چشم به بالاترین نقطه ها میدوزیم𓆩😓𓆪 این دقیقا حکایت ماست... 𓆩😩𓆪 زیادی بودن𓆩🙂𓆪؛ زیادی خوب بودن𓆩😄𓆪؛ زیادی در دسترس بودن 𓆩🤧𓆪 زیادی تحمل کردن𓆩😪𓆪؛ فقط باعث میشه زیادی نادیده گرفته بشی!🩹🙃❤... 💟💖
من با همه درد جهان ساختم اما... با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️🩹"
شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟
خدا جو💞م: (به فریادمون برس ما بهتر از تو نداریم.)
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
دیگران خدا رو انتخاب میکنن که به جهنم نرن؛ما خدا رو انتخاب میکنیم چون از جهنم برگشتیم🤍__که شبِ شَراب، نَیرزَد به بامداد خُمار.
هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍
هرکه خود داند و خدای دلش🌱🌱 که چه دردیست در کجای دلش💔 ///قصه اینجاست که شب و بود و هوا ریخت بهم،، من چنان درد کشیدم که خدا ریخت بهم... گلی بودم نه وقت چیدنم بود/جنین بودم نه وقت مردنم بود/گلی بودم میان دل مادر/نه وقت توی خاک خوابیدنم بود روز محشر به خدا خواهم گفت :آنکه از من تو گرفتی همه جاااننمم بود🖤...
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یکی باشه مثل مامانت اصن ازت خسته نشه
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت
... تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه
پروفایل عکس دست خودمه کپی نکنید !سخت است مگس را قانع کنیم که گل ها زیباتر از زباله اند!حکایت خیلیاست!
درمان اضطراب اجتماعی( متاسفانه درمان اصلیش اینجوریه که باید همش بری با ترست مواجه شی و دقیقن همون کار که ازش میترسی رو انجام بدی)
بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
خدایگان غلط املایی هستم.سیاست خیلی کثیفه،اینو وقتی عضو شورای دانش اموزی مدرسه بودم فهمیدم 🥺😂نی نی سایت کجاست؟جاییست که کاربرانش حجاب اجباری را مفید و واکسن اجباری را مضر میدانند،در این سایت هرچند سرکاربران در زندگی خودشان است اما در خصوص تعداد فرزندان و سن ازدواج سایرین نظر میدهند من همونیم که نه مذهبیا قبولم دارن نه غیر مذهبیا،نه چپیا باهام راه میان نه راستیا منو بیشتر دوست داشته باشید✌️🥲😂#درحال_مبارزه_باوسواس #درحال_مبارزه_بافشارخون✌️کمی عکاس،مقداری اهل مطالعه و به مقدار لازم ادویه😐😂❤️عه آلوئه عههه آلبالوئهههه
خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
.
فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیس
من همونیم که وقتی یخم باز شه . . . تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑
شیرین ترین توت ها𓆩🥰𓆪پای درخت ها میریزند𓆩🥺𓆪در حالی که ما برای چیدن توت های کال𓆩🙃𓆪چشم به بالاترین نقطه ها میدوزیم𓆩😓𓆪 این دقیقا حکایت ماست... 𓆩😩𓆪 زیادی بودن𓆩🙂𓆪؛ زیادی خوب بودن𓆩😄𓆪؛ زیادی در دسترس بودن 𓆩🤧𓆪 زیادی تحمل کردن𓆩😪𓆪؛ فقط باعث میشه زیادی نادیده گرفته بشی!🩹🙃❤... 💟💖
من با همه درد جهان ساختم اما... با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️🩹"
شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟
خدا جو💞م: (به فریادمون برس ما بهتر از تو نداریم.)
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
دیگران خدا رو انتخاب میکنن که به جهنم نرن؛ما خدا رو انتخاب میکنیم چون از جهنم برگشتیم🤍__که شبِ شَراب، نَیرزَد به بامداد خُمار.
هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍
هرکه خود داند و خدای دلش🌱🌱 که چه دردیست در کجای دلش💔 ///قصه اینجاست که شب و بود و هوا ریخت بهم،، من چنان درد کشیدم که خدا ریخت بهم... گلی بودم نه وقت چیدنم بود/جنین بودم نه وقت مردنم بود/گلی بودم میان دل مادر/نه وقت توی خاک خوابیدنم بود روز محشر به خدا خواهم گفت :آنکه از من تو گرفتی همه جاااننمم بود🖤...
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یکی باشه مثل مامانت اصن ازت خسته نشه
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت
... تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه
خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
.
فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
گفتی ک دل مارو آب کنی😁
عقل به ماندن می خواند؛ و عشق به رفتن...و این هر دو را خداوند آفریده است تا وجود انسان، در آوارگی و حیرت میان عقل و عشق معنا شود. 🌿 (:
واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔
یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
علیرغم آن همه اشتیاق وعلاقه، اگر قلبش جوانی نزد...بدانید که شما خاکش نبودید...😊🌹خدایا شکرت بابت تمام جوانه ها و تمام قلبهای جوانه نزده ❤❤
اینو هر روز به خودت بگو: ارزش من هیچ ارتباطی با نظر دیگران نداره
و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست میکند🩷
أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا
علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄! شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن! بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 #انسانیت🧸
🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
#_کارما_کائنات_قانون جذب_☔
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
عاشق آن است که حرفش به عمل ختم شود.
قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خدا دوباره شمارو سرپا میکنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (:
من از زمانی که او دوستم دارد،در چشم خودم ارجمند میآیم
من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .
کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های
کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂 ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به، غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮♂️👮♂میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون
در سن عیاشی هستم اما ذهن آرامش طلب و سالمندی دارم.