2777
2789

با خودکشی نه این‌دنیا داری نه اون دنیا ... اگر یک درصد به جهان پس از مرگ اعتقاد داشته باشی ، هیچ وقت خودکشی نمیکنی ... چون خودکشی تنها گناهیه که خدا هیچ وقت نمیبخشه ... هیچ وقت ))) در ضمن خودکشی کار آدمهای به شدت سست عنصر و ضعیفه  ... آدمِ قوی میجنگه و حقشو از این زندگی  پس  میگیره ... در ضمن  شما در قبالِ بچه ای که به دنیا آوردی هم مسئولی ! چون بچه به خواست خودش به این دنیا نیومده !  و اینکه احساسی که بلافاصله بعد از خودکشی به همه  دست میده  :: پشیمونیِ به شدت زیاد ... ولی خب فایده نداره ... چون دیگه جون داره از تن خارج میشه (((

برنامه ی زندگی پس از زندگی رو سرچ کن،ببین همه ی اونایی که با خودکشی از دنیا رفتن چقدر وحشتناک اون طر ...

میدونستی بین ۷۵ درصد زوج
ها طلاق عاطفی هست؟😳⛔️

نشونه های #طلاق_عاطفی چیه؟ 🤔

(قسمتی از جلسه رایگان همسر دوست داشتنی)
#ارتباط_با_همسر

کانال آموزشگاه #سید_حسینی 💚👇
@seyedhoseiny_ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونم زندگی خیلی سخته ،تحمل بعضی چیزا خیلییی سخته ولی وقتی بچه ای رو به دنیا میارید یعنی تمام مسئولیاتورو پذیرفتین .خواهش میکنم زندگی رو سخت تر از اینی که هست براشون نکن ...اونا جز تو پناهی ندارن و مطمعن باش هیچکس براشون مثل تو نمیشه

کسی کخ میمیره ، بعد یه مدت فراموش میشه فقط نبودنش عزیزای دلشو آزار میده 

سعی کن با یه راه دیگه مشکلو حل کنی 

من خودم بارها این تصمیم رو گرفتم 

اول دلت برای خودت بسوزه که جوونیت رو بخاطر یکی دیگه که احتمال خیلی زیاد شوهرته و رفته روی اعصابت داری به بازی میگیری 

بعدم به بچه هایی که به خواست شما تو این دنیا اومدن و الان اگر با بودنت مشکلی براشون حل نمیشه حالا به هر دلیل 

با رفتنت هزار دلیل برای بوجود اومدن مشکل براشون درست میکنی و چه بد که بچه ای مادرش رو به دلیل خودکشی از دست بده که تا اخر عمرش این چرای بزرگ که مگه من مشکل داشتم و اذیتش میکردم که خودش رو کشت اذیتش میکنه

نمیدونم چی بگم که کمکت کنه 

حتی اگر این تصمیم به عمل ذره ای هم نزدیک نشه همین که یه نفر فکر خودکشی هم به سرش بزنه یعنی حال روحیش خیلی خرابه خیلی

تو این دنیا هیچ چیزی با ارزش تر از جون آدمیزاد نیست براش وقتی به لب مرز تحمل میرسی به خودکشی فکر میکنی متاسفانه ،تلاش کن خودت رو از این وضع نجات بدی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

ولی وقتی مادری دیگه یه قلب داره بیرون بدنت میتپه که بحاطرش مجبوری بجنگی ، مجبور

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
شادترین دختر فامیل بودم الان از اون دختر هیچی نمونده با رفتارهای شوهرم

اصلا نگ زندگیت اندازه من داغونه ک باورم نمیشه

من شاد ترین دختره شهر بودم

ولی میخام کم کم ب شادترین دختر کشور تبدیل بشم

پس یخددت بیا گوره پدره شوهره منو تو

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
از دست شوهرم خسته شدم دیگه نمیدونم چی کنم

چه دلیل جالبی😐

مگه هرکس که خسته شد از هرچیزی باید خودکشی کنه؟؟

هرچیزی یه راه و چاهی و هردردی یه درمانی داره

خودکشی رو خیلی ساده گرفتی عزیزم

اون دنیا فکر میکنی روحت در آرامشه باخودکشی؟؟؟

اول دلت برای خودت بسوزه که جوونیت رو بخاطر یکی دیگه که احتمال خیلی زیاد شوهرته و رفته روی اعصابت دار ...

دمتگرم

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

یک درصد فکر کنید طرف اعتقادات مذهبیش با شما خیلی فرق داره چرا دارید با اعتقادات خودتون عذاب وجدان و ترس رو تو وجود یک فرد افسرده دو برابر میکنید !!!!!

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
شادترین دختر فامیل بودم الان از اون دختر هیچی نمونده با رفتارهای شوهرم

ببین هممممه توی زندگیشون مشکل دارن

حالا یکی بزرگ یکی کوچیک

نباید که جا بزنی

تو میتونی دوباره بشی شادترین دختر شهر

ولی اگر خودکشی کنه دیگه همه چیز برای همیشه تمومه جز بدبختی و عذاب روحی تا همیشه

میدونستی بین ۷۵ درصد زوج ها طلاق عاطفی هست؟😳⛔️ نشونه های #طلاق_عاطفی چیه؟ 🤔 (قسمتی از جلسه رایگا ...

من کلی کتاب روانشناسی خوندم و کلی با روان‌شناس‌ها مختلف حرف زدم ولی از اولش هم سعی کردم درست و اصولی رفتار کنم ولی همسرم ....

من کلی کتاب روانشناسی خوندم و کلی با روان‌شناس‌ها مختلف حرف زدم ولی از اولش هم سعی کردم درست و اصولی ...

خودکشی کنی شوهرت فوووری میره یه زن دیگه میگیره و با زن جدیدش کیف و لذت میکنه و احتمالا بهت هم بخنده..

و اصلااااا شاید به ذهنشم خطور نکنی

بعدش بخاطر یکی دیگه میخوای زندگی خودتو که خدا بهت ارزش وجودیت بخشیده توی این دنیا تمومش کنی؟؟؟

میدونم الان حالت خوب نیست.ولی خواهشا عاقلانه تصمیم بگیر و به عاقبت کارت فکر کن