2777
2789
عنوان

اگه خدا قادر مطلقه پس طلسم چیه🥺

421 بازدید | 52 پست

30 سالمه 

خوشگلم واقعا 

کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی دارم 

ولی خواستگار ندارم 

عشقم هم بعد 9 سال امسال عید قرار بود بیاد خواستگاری یهو روز اول عید گفت برو دنبال زندگیت 

واقعا داغونم 

هرجا سرکتاب برداشتم گفتن بختت رو بستن ولی من اعتماد ندارم بهشون  پول بدم بختم باز کنن، گاهی میگم اگه خدا قادر هست چرا خودش درستش نمیکنه 

نمیدونم چه کار کنم خیلی حالم بده واقعا  برام دعا کنید بختم باز بشه لطفا و عشقم برگرده 🥺🥺

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میخواد بنده هاشو امتحان کنه واسه منم میگفتن بستن یه خانومه باز کرد بعد یک ماه خواستگار اومد و از ...

چطوری باز کزد کار خاصی انجام دادین شما؟

طلسم  کار شیطانه اونم   ی نیرو داره دیگه

خدا خودش گفته که قادر مطلقه 

شیطان خودش توسط خدا خلق شده قطعا قدرتش کمتره

خوده خدا و ائمه مخصوصا امام علی "ع در نهج البلاغه فرمودند که فا""ل و ماوراء و...  وجود دارد و حقیقت دارد 

شما نخواید از سمت جادو دعا درستش کنید که بدتر هم میشه که حاظرم تا فردا صبح براتون دلیل بیارم که چرا

من دوتاکار انجام دادم ،یکی اینکه از خدا خواستم و توکل کردم و دومی توسل به ائمه و صهدا ،یک حرز امام جواد ا ز فردی که مطمعنید کارش درسته بگیرید و در آخر برای ازدواجتون و بختتون نماز حضرت فاطمه "س بخونید امکان نداره حل نشه .

توصیه اقای بهجتم یادتون نره: در طول روز و قبل خواب موعذتین بخونید (ناس و فلق) و چهارقل بخونید

یه قران کوچیکم بزارید تو کیفتون همیشه باهاتون باشه 

روزی ۵۰ ایه قران بخونید 

باور کنید باور کنید ک حل میشه موضوع 

و خواهش میکنم دست این دعا نویسا و ملا ها نده کارتو ، من گول خوردم و بدبخت کردم خودمو خواهش میکنم اینو متوجه بشید که همه اینها کارشون با جادوی سیاهه و الکی اسمشو انرژی درمانی و قران درمانی میزارند

خدا خودش گفته که قادر مطلقه  شیطان خودش توسط خدا خلق شده قطعا قدرتش کمتره

خب قطعا کمتره  امامصفر نیس براهمینم دعا و،طلسم باطل میش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خدا هست ولی یادت نره بنده هاش خیلی بدتر از این حرف هاست 

اگه خدا بخواد میتونه ولی چزا بخت این همه دختر بسته هست و خدا کاری نمیکنه 

بخت بستن خرافات نیس واقعا 

سحر و جادو تو قران هم اومده و من و همه ما دیدیم تو اطرافمون، سوال من اینه که چرا خدا میبینه و کاری نمیکنه شاید دارم کفر میگم نمیدونم

سرکتاب گناه داره،اجنه رو تو زندگی تون سرازیر میکنه.. مواظب باش عزیزم.. اون طرف هم قطعا لیاقت بودن کنار شما رو نداشته، چه بسیار چیزهایی که ما فکر می‌کنیم خیر ماست اما در واقع شر هستن برای ما... 

چون میخواد بنده هاشو امتحان کنه واسه منم میگفتن بستن یه خانومه باز کرد بعد یک ماه خواستگار اومد و از ...

پس چرا من اینهمه پول دادم خبری نشد. شمام حتما زمان ازدواجتون رسیده بوده که جور شده

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹