2777
2789
عنوان

به کارام نمیرسم وقت کم میارم

305 بازدید | 31 پست

بچه ها من یه دختر مجرد ام اما بشدت وقت کم میارم

خانوادمم مقصرن چون بشدت تنبلن ...

مثلا امروز ساعت ۱۰ بیدار شدم و صبحانه خوردم و بعدش یکم اشپز خونه رو مرتب کردم ، بعدم نهار ، بعد یه استراحت

بعد اتاقمو تمیز کردم ( چرمدوزی میکنم اتاقم خیییلی کثیف میشع ) و همزمان ساعت ۵ و اینا شام گذاشتم ...دیگه خلاصه همزمان هم مشغول شام هم از اینور تمیزی اتاق

ساعت ۹ شب شامم حاضر شد و بعدشم یکم تو گوشی چرخیدم. شد ساعت ۱۰ شب

نه تونستم حموم برم چون خسته بودم. نه رسیدم ورزش کنم ... هرروز بخودم میگم از فردا دیگه ورزش رو شروع میکنم ولی بازم روالم همینه و اصلا وقت نمیکنم

یعنی در طول روز فقط میرسم دوتا کار مفید انجام بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که روزی یک وعده غذا درست میکنم برای ناهار هر چی اضافه اومد شام می خورم دیگه

اینطوری که شما میگی باید همه اش تو آشپزخونه باشی یا در حال نظافت

یکم از کمال گرایی کوتاه بیا و از یه سری کارها بزن تا بتونی برای کارهایی که دوست داری وقت بیشتری بذاری

نهار و شام هر روز با خودت هست؟ روزا زود بیدار شو بعد صبحانه میرفتی حموم بعد نهار درست میکردی

اگه من بفکر غذا نباشم هیچکس عین خیالشم نیست

باورت میشه همه تا ۱۱ خوابن ،، وقتی همه خانواده تنبل باشن منم اکه زود بیدارشم اونارو ببینم باز خوابم میگیره

اگه من بفکر غذا نباشم هیچکس عین خیالشم نیست باورت میشه همه تا ۱۱ خوابن ،، وقتی همه خانواده تنبل باشن ...

عزیزم وقتی صبح روز بیدار بشی یک روز جلو میافتی

تایم صبح خیلی خوبه کلی کار انجام میدید

امتحان کن

من که روزی یک وعده غذا درست میکنم برای ناهار هر چی اضافه اومد شام می خورم دیگه اینطوری که شما میگی ب ...

اره خیلی خیلی استرسی و کمالگرا ام ...ماهم روزی یه وعده غذا درست میکنیم ...معمولا شب درست میکنم که فردا ظهر هم بمونه ...اما خیلی وقتمو میگیره ... دلم میخاد روزی یه ساعت ورزش کنم چون کمر درد و پادرد دارم. ورزش خیلی تسکینم میده ولی تا ب خودم میام ساعت ۱۱ شبه و منم خستم