2777
2789
عنوان

اگه خدا قادر مطلقه پس طلسم چیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 52 پست
شاید شما هم طلسم شدی عزیزم💔

طلسم الکیه من چندین سال پول به دعا نویسا و رمالا دادم فقط بدتر شد همه هم اونایی بودن که دوستام نتیجه دیده بودن

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

شاید شما هم طلسم شدی عزیزم💔

اره حدس میزنم یه خانمی هم به مامانم گفته بود یکی از اقوام برام دعا گرفته حالا واقعا نمیدونم راسته یا نه

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تمام راههایی که شما گفتید امتحان کردم هیچکدوم جواب نداده. چهل روز دوبار پشت سرهم از راه دور ...

چرا خدا باید نخواد واقعا

چیز زیادی نمیخوایم ازش که 

یه زندگی معمولی مثل بقیه💔🥺

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
چرا خدا باید نخواد واقعا چیز زیادی نمیخوایم ازش که  یه زندگی معمولی مثل بقیه💔🥺

بیش از پونزده ساله سوال منم هست. دیگه در آستانه چهل سالگی هستم از وقتی یادمه دعا و ختم چله میخوندم برا ازدواج دیگه حالم داره بهم میخوره

طلسم الکیه من چندین سال پول به دعا نویسا و رمالا دادم فقط بدتر شد همه هم اونایی بودن که دوستام نتیجه ...

عزیزم سحر و جادو و طلسم و اینا خرافات نیست تو قران هم اومده، شما چون اعتقاد نداری بهش برات کار نکرده اگه جایی رفتی که بقیه نتیجه گرفتن من چون جایی نمیشناسم که باطل کنه نتیجه نگرفتم وگرنه وجود داره

بیش از پونزده ساله سوال منم هست. دیگه در آستانه چهل سالگی هستم از وقتی یادمه دعا و ختم چله میخوندم ب ...

امیدوارم امسال یه بخت خوب قسمتت بشه❤️

عزیزم سحر و جادو و طلسم و اینا خرافات نیست تو قران هم اومده، شما چون اعتقاد نداری بهش برات کار نکرده ...

عزیزم اعتقاد داشتم ولی وقتی جواب نگرفتم به چی اعتقاد داشته باشم تعداد دعاهایی که گرفتم از دستم در رفته همه هم بلا استثنا گفتن ما باطل میکنیم قبلی نتونسته باطل کنه دیگه از این جمله تکراری هم حالم بهم میخوره

عزیزم اعتقاد داشتم ولی وقتی جواب نگرفتم به چی اعتقاد داشته باشم تعداد دعاهایی که گرفتم از دستم در رف ...

من تو اطرافم دختر فلج داریم که تک پسر پولدار گرفتدش همش میگم خدای اون مگه خدای من نیس من که چیزی از زیبایی و اینا کم ندارم چرا حداقل خواستگار ندارم حالا ازدواج پیشکش😔

من تو اطرافم دختر فلج داریم که تک پسر پولدار گرفتدش همش میگم خدای اون مگه خدای من نیس من که چیزی از ...

تو اینستا هم یکی هست فلجه تو بهزیستی بزرگ شده اونم بوقتش با یک پسر سالم ازدواج کرده. دوست خودمم بنده خدا فلج بدجور هست چندین ساله با یک پسر سالم و خوشکل ازدواج کرده

وای بچه ها، من با چشم خودم دیدم برام طلسم گرفتن.. واقعا موندم چطور باطل کنم.. خواستگار های خوب میان اما هیچ کدوم نهایی نمیشه.. چند ماه قبل یک هیات علمی دانشگاه آمد، خیلی هم همدل بودیم، بعد یهو رفت... گفت کاش شما رو ندیده بودم چون دل کندن از شما برام خیلی سخت بود.. خدا لعنت اونایی که دنبال بستن بخت بقیه هستن.. خدا لعنت شون کنه