2777
2789
عنوان

ازدواج

81 بازدید | 10 پست

سلام  دخترهای که ۲۴ یا ۲۵ سالتون هست شماهم مثل من ازدواج نکردید حس تون چیه نمیگید ای کاش مثل دهه ۸۰ ای ها ماهم ازدواج کرده بودیم و اینکه شماهم خواستگار کم داشتید ؟ 

خانمای محترم مهربونم میشه برای حاجت دلم برآورده بشه دعا کنید انشالله خدا صدبرابرشو ب دل با محبتتون برگردونه😭😭😭❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭

فقط فقط فقط ب عشقم برسم همه چیوووووو همه چیوووووو تحمل می‌کنم 😭❤️❤️❤️😭

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر ازدواج کرده بودی مثل من بودی عزیزم 

مادر یه پسر هفت ماهه توپول  که همش بی دلیل گریه می‌کنه و میخواد بره تفریح 

و همسر یه شوهری که سخت گیره 

زندگی تو بکن و برای ازدواج به خدا توکل کن مطمئن باش به موقع خودش ازدواج می‌کنی 

منم تو همین سنم ولی هنوز زوده واسه ازدواجه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اگر ازدواج کرده بودی مثل من بودی عزیزم  مادر یه پسر هفت ماهه توپول  که همش بی دلیل گریه م ...

خدا پسر تون رو واستون حفظ کنه عزیزم منم عاشق بچه هام اره شاید زود ازدواج کرده بودم الآنم بچه ام مدرسه هم می رفت 🤣   دانشگاه هم تمومشده ولی دلم میخواست منم ازدواج میکردم اکثر همکلاسی هام ازدواج کردند من هنوزم مجردم 🤣

متولد چندی ؟ زود ؟ خواهر داریم میرسیم به ۳۰ سال بعد قول مامانم ازدواج هم وقتی داره 🤣🤣🤣🤣

حدود همین سنی که نوشتی 

خب دیگه چاره‌ای نیست مجبوریم خودمونو دلداری بدیم😂😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻