2777
2789

چی کار کرده مگه؟

چه جوری خیانت کرده؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 اگه معتقدی دختر خوبه با پسر کوچکتر از خودش ازدواج کنه و شوهر کوچولوی بی عرضشو جمع کنه و خوبه زن خرج شوهرشو بده و از این حرفای چرت و پرت میزنی با من بحث نکن چون حوصله پیکمی هایی مثل تو رو ندارم☠️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بنظرم این حجم وابستگی فقد عذابت میده به خودت تکیه کن محبت کن ارامش بده پله پله از وابستگی خارج شو سخ ...

وابستشم دوسش دارم و یه حس دوگانگی بهم دست داده یه طرف وجودم دوسش داره و بشدت میخوادش و یه طرفم پسش میزنه و به شدت ازش بیزار و فراریه من بین این دوتا موندم هیچیکیم ندارم باهاش دردودل کنم میخوام برم روانپزشک

روانشناس برو تراپی

فکر کنم کارم از تراپی گذشته مستقیم باید تیمارستان بستریم کنن خواهر خیلی سخته از بیرون ب ظاهر شادم و جوری نشون میدم انگار زندگیم گل و بلبله ولی از درون مشتی پودر ازم موند ک منتطره ی باد بهش بخوره ک اون پودرم ناپدید بشه

فکر کنم کارم از تراپی گذشته مستقیم باید تیمارستان بستریم کنن خواهر خیلی سخته از بیرون ب ظاهر شادم و ...

اونی که دوسش داری الگوی پدرمادرت تو کودکیته

ببین این ادم تو رو یاد کی میندازه تو کودکی

بعضی وقتا زخم طرحواره هست نه عاشقی

با درمانش احساسات متعادل میشه

«منم نظر و انتخاب خودم رو دارم.»

من تو کودکی هم چیزای خوبی تجربه نکردم

میگم دیگه کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید جفری یانگ بخون

تستاش جواب بده

ببین درگیر کدوم تروما هستی

«منم نظر و انتخاب خودم رو دارم.»

همه کار کرده هر چی ک فکرشو کنی من واقعا به یه دیوانه تمام عیار تبدیل شدم هنوزم روش حساسم چرا واقعا

چی کار کرده؟ کار بدی نمیتونه کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 اگه معتقدی دختر خوبه با پسر کوچکتر از خودش ازدواج کنه و شوهر کوچولوی بی عرضشو جمع کنه و خوبه زن خرج شوهرشو بده و از این حرفای چرت و پرت میزنی با من بحث نکن چون حوصله پیکمی هایی مثل تو رو ندارم☠️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏