2777
2789
عنوان

ازدواج

81 بازدید | 10 پست

سلام  دخترهای که ۲۴ یا ۲۵ سالتون هست شماهم مثل من ازدواج نکردید حس تون چیه نمیگید ای کاش مثل دهه ۸۰ ای ها ماهم ازدواج کرده بودیم و اینکه شماهم خواستگار کم داشتید ؟ 

خانمای محترم مهربونم میشه برای حاجت دلم برآورده بشه دعا کنید انشالله خدا صدبرابرشو ب دل با محبتتون برگردونه😭😭😭❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭

فقط فقط فقط ب عشقم برسم همه چیوووووو همه چیوووووو تحمل می‌کنم 😭❤️❤️❤️😭

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ازدواج کرده بودی مثل من بودی عزیزم 

مادر یه پسر هفت ماهه توپول  که همش بی دلیل گریه می‌کنه و میخواد بره تفریح 

و همسر یه شوهری که سخت گیره 

زندگی تو بکن و برای ازدواج به خدا توکل کن مطمئن باش به موقع خودش ازدواج می‌کنی 

منم تو همین سنم ولی هنوز زوده واسه ازدواجه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اگر ازدواج کرده بودی مثل من بودی عزیزم  مادر یه پسر هفت ماهه توپول  که همش بی دلیل گریه م ...

خدا پسر تون رو واستون حفظ کنه عزیزم منم عاشق بچه هام اره شاید زود ازدواج کرده بودم الآنم بچه ام مدرسه هم می رفت 🤣   دانشگاه هم تمومشده ولی دلم میخواست منم ازدواج میکردم اکثر همکلاسی هام ازدواج کردند من هنوزم مجردم 🤣

متولد چندی ؟ زود ؟ خواهر داریم میرسیم به ۳۰ سال بعد قول مامانم ازدواج هم وقتی داره 🤣🤣🤣🤣

حدود همین سنی که نوشتی 

خب دیگه چاره‌ای نیست مجبوریم خودمونو دلداری بدیم😂😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻