2777
2789
عنوان

رنگ پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 68 پست
اتفاقا تو ایران سسفیدا هم صورتی نیستن...اینو یه خانوم اپیلاسیون کار به من گفت ..گفت خانمای خیلی سفید ...

افرین دقیقا.

اصلا داخل نژاد آسیایی شاید ۱ درصد صورتی پیدا شه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین دقیقا. اصلا داخل نژاد آسیایی شاید ۱ درصد صورتی پیدا شه

ببخشید اینو میپرسم دیدم بحثش شده روم نشده تاحالا به کسی بگم برای من رنگش تغییر میکنه برای شماهم اینجوریه؟

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیخیال خداروشکر که کسی که اینقدر رو ظاهر متمرکزه قسمتت نشد به وقتش یکی قسمتت میشه که همه جوره دوست ...

ایشالله...میدونی چی قبل تر از اینم یکی دیگه منو معرفی کرده بود اون هم مامانش گفته بوده ما دنبال عروس بور میگردیم 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
یعنی رنگ پوست چقدر میتونه واسه مردا مهم باشه که اینجوری میگن ای کاش سفید بودم

ببین منم سفیدم بخصوص بدنم 

تا حالا فکر نمیکردم سفیدی اپشن باشه ولی بعضی وقتها که لباس باز میپوشم یا موهامو رنگ میکنم خیلیها بهم میکن چون سفیدی این رنگ لباس یا رنگ مو بهت میاد یعنی رو سفیدیم تاکید میکنن 

بچه دومم برخلاف اولی که به پدرش رفته ، سفیده میبینم که خیلی ها میگن این خوشگلتره چون سفیده 

دیگه از رو حرفای مردم فهمیدم که مثل اینکه سفیدی اپشن و خودم خبر نداشتم 

ولی خودم بعضی از سبزه ها به نظرم خیلی جدابن

به نظرم بهانه آورده، اهل ازدواج نبوده

نمیدونم والا تاجایی که من میدونم کلا طایفشون خیلی رو خوشگلی و خوش هیکل بودن حساسن

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
اعصابم خورد شده بخاطر رنگ پوستم قیافم خوبه ولی رنگ پوستم سبزه هست اصلا به چشم نمیام نمیدونم چکار کنم

والا من یه دوست داشتم 

انقدر اعتماد به سقف بود ابروها و مژه های بیش از حد پر پشت و صورته سبزه و همیشه خدا میگفت چقدر منو دوست دارن چقدر خواستگار دارمو و...

ولی من  به الکی هم شده همیشه ازش تعریف می‌کردم اما اون یکدفعه هم ازمن تعریف نکرد با اینکه نمیخوام بگم بهترم اما پوستم گندمیه مایل به سفیده 

و خلاصه که قیافش معمولی بود اما خیلی خودشو داشت 

همه اینا رو گفتم بگم زیبایی و اعتماد به نفس لزوما به سفیدی نیست گل 

مثلا بعضی سیاه پوستان خیلی خوشگل تر از سفیدان 

یعنی چی

بعضی‌وقتا بنفشه بعضی وقتا صورتی نمیدونم برای بقیم اینجوریه یا من فقط اینجوریم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

اره 

وایی مرسی بخدا همش فک میکردم مشکل دارم🤦‍♀️

رنگ پوستت چه رنگیه؟ مشکل که نه بستگی به خودت داره چجوری باشی تو چه حال و هوایی

سفید میدونم چی میگی ولی بیشتر وقتی سردوگرمم میشه اینجوری میشه