2777
2789
عنوان

رنگ پوست

997 بازدید | 68 پست

خانومای عزیز بنظرتون چرا انقدر همه رنگ پوست سفید یا بور دوست دارن؟

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

سبزه گندمی زشته ؟

اصلا کسی هست که از این رنگم خوشش بیاد🥲؟

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

همه که اینطور نیستن

ایرانیا خیلیاشون اینطورین چون داخل کشور سفید و بور کمتر هست.وگرنه بقیه جاها مثل اروپا براشون خیلیییی عادیه...

یه دلیل دیگه هم داره که اون مختص بعضی مردا هست که بگم میترکم😑😂

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه که اینطور نیستن ایرانیا خیلیاشون اینطورین چون داخل کشور سفید و بور کمتر هست.وگرنه بقیه جاها مثل ...

یعنی در این حد واسه مردا مهمه ؟؟

سبزه گندمی زشته ؟ اصلا کسی هست که از این رنگم خوشش بیاد🥲؟

من سفیدم ، یکم خورشید بهم بزنه قرمز میشم،رگای مچ دستم معلومه ، بنظرم رنگ سردی دارم و گندمی و بیشتر میپسندیدم ، موهات روشن باشع آرایش نداشته باشی بی روح بنظر میای

ولی از خوبیاش میشه ب این هر رنگ لباسی بهت میا اشاره کرد یا اینکه کرمپودر نیاز ندارم و این چیزا 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یعنی در این حد واسه مردا مهمه ؟؟

نه عزیزم گفتم که بعضی مردا...که معمولا اینطور مردا اصلا مرد زندگی نیستن و زن رو برای یه چیز دیگه میخوان...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
من سفیدم ، یکم خورشید بهم بزنه قرمز میشم،رگای مچ دستم معلومه ، بنظرم رنگ سردی دارم و گندمی و بیشتر م ...

عشقم کرمپودر که بقیه برای سفید شدن نمیزنن.برای یکدست شدن پوست میزنن

شما حتما ماشالا پوست صاف و یکدستی داری😍

اعصابم خورد شده بخاطر رنگ پوستم قیافم خوبه ولی رنگ پوستم سبزه هست اصلا به چشم نمیام نمیدونم چکار کنم

اعصابم خورد شده بخاطر رنگ پوستم قیافم خوبه ولی رنگ پوستم سبزه هست اصلا به چشم نمیام نمیدونم چکار کنم

از کجا میدونی به چشم نمیای؟!!!

این همه سبزه خوشگل و جذاب داریم!

عشقم کرمپودر که بقیه برای سفید شدن نمیزنن.برای یکدست شدن پوست میزنن شما حتما ماشالا پوست صاف و یکدس ...

دیدم برای سفیدی زدن خبلی از اطرافیان😂اره پوستم صافه کل میکاپم خط چشم و رژ لبه😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

چون تو ایران سفید خالص کم هست و برعکس تو اروپا گندمیا بیشتر طرفدار دارن چون اونجا سفید زیاد هست

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

دیدم برای سفیدی زدن خبلی از اطرافیان😂اره پوستم صافه کل میکاپم خط چشم و رژ لبه😂

😂❤️

از کجا میدونی به چشم نمیای؟!!! این همه سبزه خوشگل و جذاب داریم!

خواستگارم گفته قیافه و هیکلش خوبه ولی از رنگ پوستش خوشم نمیاد💔

خواستگارم گفته قیافه و هیکلش خوبه ولی از رنگ پوستش خوشم نمیاد💔

این چیزا سلیقه ایه عزیزم.

من مردی رو میشناسم که از سفیدا خوشش نمیاد و میگه چهرشون یخه(با عرض معذرت از دوستان سفید.فقط حرف اون اقا رو گفتم)

دلیل نمیشه خواستگار شما چون رنگ پوستتون رو نپسندیده پس رنگ پوستتون بده!

یعنی رنگ پوست چقدر میتونه واسه مردا مهم باشه که اینجوری میگن ای کاش سفید بودم