2777
2789
عنوان

رنگ پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 68 پست
خواستگارم گفته قیافه و هیکلش خوبه ولی از رنگ پوستش خوشم نمیاد💔

بدنت هم سبزه اس؟

من دست و صورتم شبزه ولی بدنم خیلی سفیده بااین حال پسرا زیاد مسخره کردن 

ک خب اونا دنبال صورتی ان نه سفید،میدونی ک منظورمو؟تو ایرانم صورتی نداریم 😂همو بهتر برن گمشن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگارم گفته قیافه و هیکلش خوبه ولی از رنگ پوستش خوشم نمیاد💔

لعنت به خواستگار سنتی برای همینه هیچ وقت خواستگار راه نمیدم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بدنت هم سبزه اس؟ من دست و صورتم شبزه ولی بدنم خیلی سفیده بااین حال پسرا زیاد مسخره کردن  ک خب ...

اره بدنمم سبزه هست 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
اره بدنمم سبزه هست 

منم گندمی ام ولی برام مهم نیس همه بهم میگن خوشگل

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

میدونی چیه خوبی رنگ سفید به اینه که عیبای صورتو میپوشونه و خیلی زشت به نظر نمیای ولی اگر سبزه باشی و زشتم باشی دیگه خیلی بده ما یه فامیل داریم خدایی خیلی سبزس نمیدونم درچه حد بگم سیاه نیست ولی سبزه ی سبزس ولی به خوشگلی توی فامیلمون معروفه چون چشماش قهوه ای روشنه با رنگ پوستش هامونی قشنگی ایجاد کرده صورتشم گرده لبای قلوه ای داره بینیشم خیلی متعادل هست برای همین خوشگل میزنه برعکسشم داریم که طرف سفیده ولی خیلی به چشم نمیاد و قیافه معمولی داره

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
لعنت به خواستگار سنتی برای همینه هیچ وقت خواستگار راه نمیدم

واقعااا

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
بدنت هم سبزه اس؟ من دست و صورتم شبزه ولی بدنم خیلی سفیده بااین حال پسرا زیاد مسخره کردن  ک خب ...

اتفاقا تو ایران سسفیدا هم صورتی نیستن...اینو یه خانوم اپیلاسیون کار به من گفت ..گفت خانمای خیلی سفید میان اینجا همه رنگ گندمیا و سبزه هان...اون صورتی فقط تو نژاد های اروپایی و اوکراین و روس هاست ..نه سفیدای ایران

والا من اونقدر هم رنگ پوستم تیره نیست سبزه روشن هست نمیدونم چرا اینجور گفتن

اتفاقا تو ایران سسفیدا هم صورتی نیستن...اینو یه خانوم اپیلاسیون کار به من گفت ..گفت خانمای خیلی سفید ...

اره دیگ نداریم مگ اینک سفید بلوری باشه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

والا من اونقدر هم رنگ پوستم تیره نیست سبزه روشن هست نمیدونم چرا اینجور گفتن

بیخیال

خداروشکر که کسی که اینقدر رو ظاهر متمرکزه قسمتت نشد

به وقتش یکی قسمتت میشه که همه جوره دوستت داره

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی