2777
2789
عنوان

رنگ پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 68 پست
حالا ما ک سفیدیم کجای دنیا رو گرفتیم  بیخیال بابا هر رنگی قشنگی خودشو داره فقط باید  بدون ...

خب شماها کسی بهتون نمیگه سیاه ناراحت نمیشید 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
والا الان سفیدا میرن سولار  همرنگ‌شما شن  گندمی شن  شما میگید زشته؟؟

نمیدونم بنظرم سفیدا خوشگلترن بیشتر به چشم میان 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شماها کسی بهتون نمیگه سیاه ناراحت نمیشید 

عزیزم حرفشون مهم نیست 

من خودم جزو ادمای خیلی سفید پوست هستم و همیشه این جمله چقدر بی روحی مثل روح میمونی چقدر چهره ات خسته است  میشنوم ولی مهم نیست ک ناراحت شم 

تو ام برات مهم نباشه 

رنگ پوست دست خود ادم نبود یک چیز سلیقه اییه این حرفو ک مردا سفبد دوست دارن هم مال عهد قجر بوده 

الان خیلی از مردا سبزه دوست دارن نمونش پسر خاله ی خودم میخواستیم براش زن پیدا کنیم 

میگفت سبزه ی نمکی باشه موهاش مشکی باشه 

بقیه اش مشکلی نیست 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

عزیزم حرفشون مهم نیست  من خودم جزو ادمای خیلی سفید پوست هستم و همیشه این جمله چقدر بی روحی مثل ...

چی بگم فعلا هرکی که به من میرسه دنبال بور و سفید میگرده از پوست گندمی فراری هستن

چی بگم فعلا هرکی که به من میرسه دنبال بور و سفید میگرده از پوست گندمی فراری هستن

پس مشکل از اطرافیانتونه و شما کاملا بی نقص هستین

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

منم بخدا قیافم خیلی خوبه هیچ وقتم تا الان رو رنگ پوستم حساس نبودم ولی این اینجور گفته حساس شدم حس می ...

نه عزیز خدا هر چی به آدم داده همون قشنگه 

اما اگر میخوای روشن تر بشه و البته نرم و خوب 

هرشب با شیر صورتتو بشور بزار بمونه یا با ماست 

وگرنه که به قول یکی از کاربرا تنها خوبی که سفیدی داره اینه عیبای صورتو یکم کمتر نمایش میده همین 

وگرنه خوشگلی و زشتی به این نیست 

مثلا همین دوستم بخاطر این با هاش دوست بودم که ظاهرا دوست مهربونو و با معرفتی بود 

نه عزیز خدا هر چی به آدم داده همون قشنگه  اما اگر میخوای روشن تر بشه و البته نرم و خوب  ...

عزیزی تو ❤️...ای کاش همه اینجور فکر میکردم .

حتما امتحان میکنم . صابون زردچوبه هم میزنم بنظرم سفیدتر شدم ولی خو فقط صورت که نیست دست پا گردن اینا هم هست که معلومه 

ببخشید اینو میپرسم دیدم بحثش شده روم نشده تاحالا به کسی بگم برای من رنگش تغییر میکنه برای شماهم اینج ...

طبیعیه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
عزیزی تو ❤️...ای کاش همه اینجور فکر میکردم . حتما امتحان میکنم . صابون زردچوبه هم میزنم بنظرم سفیدت ...

ببین منم سبزم ..از بچگی بهم میگفتن سیاه ..و این شکنجه روانی کودکیم بود ..همه نوجوانیم فکر میکردم زشتم..باور کرده بودم ...ولی بزرگتر که شدم با آرایش اعتماد بنفس م بیشتر شد..‌ولی هنوزم گاهی دلم میگیره ...و خیلی ناراحتم دخترم مثل من تیره اس و بچم تو مدرسه  دوستش گفته بهش سیاه ..خیلی ناراحتش میشم که بچمم عین خودم شد..ولی پسرم عین بلوره..هر میرسه میگه چرا انقدر فرق دادن..