2777
2789
عنوان

رنگ پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 68 پست
اره درسته  من رنگ پوستم فرق میکنه

مرسی عزیزم جواب دادی خیلی نگران بودم♥️

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاستگارت حتما خیلی تیره اس..چون مردای سبزه و تیره دنبال سفیدن...ولی من خودم سبزم اما شوهرم خیلی سفید ...

نه اتفاقا خودش بور بود

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
والا من یه دوست داشتم  انقدر اعتماد به سقف بود ابروها و مژه های بیش از حد پر پشت و صورته سبزه ...

منم بخدا قیافم خیلی خوبه هیچ وقتم تا الان رو رنگ پوستم حساس نبودم ولی این اینجور گفته حساس شدم حس میکنم واقعا رنگ پوستم زشته

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
من سبزع ام و از رنگ پوستم متنفرم

من قبلا حساس نبودم ولی جدید مثل اینکه میبینم سفید دوست دارن دیگه خودمم بدم میاد از رنگ پوستم 

اصلا با آدم سفیدتر از خودت ازدواج نکن،حماقت محضه

یعنی اگه روزی با کسی ازدواج کردم که مثلا خودش بور بود بعدا به روم میاره که من سبزه ام؟

حالا ما ک سفیدیم کجای دنیا رو گرفتیم 

بیخیال بابا هر رنگی قشنگی خودشو داره فقط باید  بدونی چ رنگ رژی چ تناژ رنگ لباسی بهت میاد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

والا الان سفیدا میرن سولار 

همرنگ‌شما شن 

گندمی شن 

شما میگید زشته؟؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم