2777
2789
عنوان

راضی کردن شوهر

1913 بازدید | 78 پست

سلام خانوما .جاریم ۳ ساعت پیش پیام داد بهم گف اگ اوکی هستین بریم هتل موسیقی زنده و شام هس ویژه نوروز گفتم قیمت چنده گف حدودا ۲ تومن کلا .منم شوهرم کارمند منم خانه دار ولی پول دارم سود اینا.شوهرم گف ن خوشم نمیاد بزم گفتم چرا مگ برادرت نمیره دیدم اره منظورش اینه ک پولش زیاد واس ی شام آخه یکم خانوادگی خسیسا واس رفتن جاریم هم تعجب کردم جاریم گف یکم زبون ریختم قبول کرد ولی اصلا شوهر من اگ نره با زبون هم راضی نمیشه😔خیلی ناراحتم داغونم.شوهرم میگ مغزم نخور اونا شرایطش دارن ما نداریم تازه ۲ تومن واس چی بدم ب ی شام با خواننده مسخرش ک معروفم نیس گفتم پس چرا اونا میرن میگ اون زنشم کارمند تا ه خودتو با هم سطح خودت مقایسه کن با دختر خالت ک رفته اصفهان مدرسه بمونه شبو. خیلی ناراحتم حتی بهش گفتم با پول من بریم مغرور قبولم نمیکنه. چیکار کنم حق با کیه دلم میخاس برم انقد کتکش زدم ولی خیالم آسوده شد یکم داشتم آتیش میگرفتم بهم میگ جاریم تو زندکی ما آتیش میندازه چرا بهت گفته شوهرم خیلی بده نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین رستورانی برای کسی هست ک درامد یک روزش 2 ملیونه ن کسی ک درامد کل ماهش نهایتا بشه 15 تومن 

اون زنش دستش تو جیب خودش هست با شما فرق داره از پس اندازش قرار نیست خرج کنه

حق باهمسرتونه یکم درک داشته باشین لطفا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

همچین رستورانی برای کسی هست ک درامد یک روزش 2 ملیونه ن کسی ک درامد کل ماهش نهایتا بشه 15 تومن  ...

نه بابا کسی میره که روزی ۱۰میلیون داره 

یا یه ارث تپل بهش رسیده

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 

خب خیلی زیاده واسه یه شب همسرت هم حق داره 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

من اگه شوهرم دو تومن به شام بده من نمیزارم. اخه حیف پول نیست. شوهرت حق داره. خب خودتو با جاریت چرا مقایسه میکنی. 

خواهر من همیشه با شوهرش رستورانای گذون میره ولی ما سالی یه بارم رستوران ساده نمیریم خب ما مثل اونا نیستیم پس اصلا خودمو با خواهرم مقایسه نمیکنم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ی جوری میگین دو تومن شماها کجا زندگی می کنید من خودم تنهایی میرم بیرون میام دو سه تومن کمتر نمیشه خیلیم مایه دار نیستم 

شام و موسیقی خواننده و اینا برای ی شب واسه دو نفر دو تومن خیلیم خوبه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍