سلام خانوما .جاریم ۳ ساعت پیش پیام داد بهم گف اگ اوکی هستین بریم هتل موسیقی زنده و شام هس ویژه نوروز گفتم قیمت چنده گف حدودا ۲ تومن کلا .منم شوهرم کارمند منم خانه دار ولی پول دارم سود اینا.شوهرم گف ن خوشم نمیاد بزم گفتم چرا مگ برادرت نمیره دیدم اره منظورش اینه ک پولش زیاد واس ی شام آخه یکم خانوادگی خسیسا واس رفتن جاریم هم تعجب کردم جاریم گف یکم زبون ریختم قبول کرد ولی اصلا شوهر من اگ نره با زبون هم راضی نمیشه😔خیلی ناراحتم داغونم.شوهرم میگ مغزم نخور اونا شرایطش دارن ما نداریم تازه ۲ تومن واس چی بدم ب ی شام با خواننده مسخرش ک معروفم نیس گفتم پس چرا اونا میرن میگ اون زنشم کارمند تا ه خودتو با هم سطح خودت مقایسه کن با دختر خالت ک رفته اصفهان مدرسه بمونه شبو. خیلی ناراحتم حتی بهش گفتم با پول من بریم مغرور قبولم نمیکنه. چیکار کنم حق با کیه دلم میخاس برم انقد کتکش زدم ولی خیالم آسوده شد یکم داشتم آتیش میگرفتم بهم میگ جاریم تو زندکی ما آتیش میندازه چرا بهت گفته شوهرم خیلی بده نه؟
اره خسیسه زیاد میدونه ۲ تومن ولی اگ من بودم جای شوهرم میبردم زن و بچم
حالایه شب دگه راضییش کن بریدبگومهمون من باش
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
باشه من ولخرج ولی ادم ک از فرداش خبر نداره من اگ الان همین لحظه بمیرم هیچی تو دلم نمونده و با کیفیت ...
👏👏👏👏👏👏👏
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خرید رو گفتم ولی شامم دونفره یه کباب کامل یا میکس برگ یا بریونی و دل و جیگر با مخلفات میشه دو تومن
کله پاچه صبحونه ی تومن
پیتزا رست پیف و گوشت و مخلفات یک و نیم
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اینکه بمیری هزینه خرج کفن و دفنت باشه هم مهمه ...اومدی و نمردیم انوقت چی آینده چی مگه همه نیا ...
منظورم با اوناست ک پایه های زندگیشون رو گذاشتن نیازهای اولیشون اوکی شده خساست هم ی حدی داره
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍