2777
2789
عنوان

راضی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 78 پست
ی جوری میگین دو تومن شماها کجا زندگی می کنید من خودم تنهایی میرم بیرون میام دو سه تومن کمتر نمیشه خی ...

میری بیرون خرید یا شام‌؟؟ 

اغراق کردی یه کم یه نفر بره بیررون بیاد دوسه تومن 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اره خسیسه زیاد میدونه ۲ تومن ولی اگ من بودم جای شوهرم می‌بردم زن و بچم

حالایه شب دگه راضییش کن بریدبگومهمون من باش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه من ولخرج ولی ادم ک از فرداش خبر نداره من اگ الان همین لحظه بمیرم هیچی تو دلم نمونده و با کیفیت ...

اینکه بمیری هزینه خرج کفن و دفنت باشه هم مهمه ...اومدی و نمردیم انوقت چی آینده چی 

مگه همه نیاز های ادم یک تومن دوتومن هستن

یه ماشین بخوای بخری 400 باید بدی اونم ایرانی درحد یه کوییک ساده ...

پس انداز نکنی همینم هیچ وقت نمیتونی بخری 

باشه من ولخرج ولی ادم ک از فرداش خبر نداره من اگ الان همین لحظه بمیرم هیچی تو دلم نمونده و با کیفیت ...

👏👏👏👏👏👏👏

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای منم پول برام خیلی عزیزه.  یه بار بابام گفت بریم فردا ناژون اصفهان شام بخوریم تو سفره خونه& ...

اره دقیقا من خسیس نیستم شاید پول خودم بود میرفتم چون مجردم خرج زن و بچه و شوهر و کسیو ندارم ک بخوام بدم

اما پدرمو میبینم چقد زحمت میکشه برا همین حیفم میاد برا چیزای الکی و رقابتی پول خرج کنم

میری بیرون خرید یا شام‌؟؟  اغراق کردی یه کم یه نفر بره بیررون بیاد دوسه تومن

ن بخدا گلم چ اغراقی؟چیز عجیبی نیست واقعا اکثر خانمای ک میبینم همینطورن

خرید رو گفتم ولی شامم دونفره یه کباب کامل  یا میکس برگ یا بریونی و دل و جیگر با مخلفات میشه دو تومن 

کله پاچه صبحونه ی تومن

پیتزا رست پیف و گوشت و مخلفات یک و نیم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اینکه بمیری هزینه خرج کفن و دفنت باشه هم مهمه ...اومدی و نمردیم انوقت چی آینده چی  مگه همه نیا ...

منظورم با اوناست ک پایه های زندگیشون رو گذاشتن نیازهای اولیشون اوکی شده خساست هم ی حدی داره 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍