2777
2789
عنوان

راضی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 78 پست

ما جایی که هستیم گرون کلا یک شام میریم اینقدر میدیم ، دیگه این که موسیقی هم داره .. اینجا جاهایی که موسیقی داره البته جاش هم مهمه خییییلی بیشتر از اینا در میاد... 

من باشم میرم چون میگم این حقمه یکبارم بزار من خوش باشم .. البته بازم بستگی به شرایطت داره اگه واقعا ازنظر مالی تحت فشارین نه اما اگه معمولی هستین برین بزارین یک شبم خوش باشی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

آره واقعا مقایسه خوب نیست 

به نظرم آدم باید تصمیم گیرنده زندگی خودش باشه،،ازهر لحاظ زندگیا با هم فرق داره طرز تفکر ،،میزان درامدوووو

چرا به خاطر موضوع بی‌اهمیت دلخوری پیش بیاد

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس انداز واسه سرمایه گذاری کردن و طلا خریدن این چیزا...... باهاش شام نرو رستوران 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
ی جوری میگین دو تومن شماها کجا زندگی می کنید من خودم تنهایی میرم بیرون میام دو سه تومن کمتر نمیشه خی ...

شرمنده پس شما زیادی ولخرجی چون این حرف یک نقر دونفر نزدن همممه گفتن دوتومن زیاده 

چقد همه میگن حق با شوهرته

الان قیمتا بیشتر از اینه

ادم حق نداره ی شب خوش باشه بره بگرده کیف کنه

همش باید جمع کنیم پس انداز کنیم😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

خب خانوما یه شبه دیگ تازه شوهرم پول داره چی میشه ۲ تومن خرج کنه پس چرا برادر شوهرم میره عین همن تو اخلاق هم تازه دلم واس خودم میسوزه.۴ تومن حقوقش مونده دیدم اگ دوسم داش میرفتیم.فقط میدونم دیگ میگ تو دلش ک جاری میره اینم آتیش انداخته ب دلش خیلی بدیختم😔منم پول دارم یه شبه دیگ کاش قبول میکرد احساس میکنم بدبختم 

چرا آخه دلم خواست برم

استاترشماحق داشتی بری  ادم پول درمیاره لذت ببره نه مثل مورچه انبارش کنه شوهرت خسیسه میبینی افرادی مثل شوهرت فکرمیکنن زیادن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چقد همه میگن حق با شوهرته الان قیمتا بیشتر از اینه ادم حق نداره ی شب خوش باشه بره بگرده کیف کنه ه ...

اره پولودرمیاریم لذتشوببریم نه طلاوپس اندازکنیم هرچیزی بجای خودش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برا منم این ماجرا پیش اومده بود و همین مشکل با یکی از فامیل ها در صورتی که پول آنچنانی هم نبود واقعا توجه نکن نزار روت اثر بزارن اینجور آدما وللش منم کلی اولش لجم گرفت اما بعدش گفتم همچین مهمم نبوده توام بیخیال شو تو ک میدونی شرایطتونو قبل اینکه بخوای به شوهرت بگی به اونطرف بگو نمیری یا ی جور بپیچون ی جوری رفتار کن که خودت نمیخوای و علاقه نداری تا اینکه بگن حقوق کارمندی و .. ندارن 

شرمنده پس شما زیادی ولخرجی چون این حرف یک نقر دونفر نزدن همممه گفتن دوتومن زیاده 

باشه من ولخرج ولی ادم ک از فرداش خبر نداره من اگ الان همین لحظه بمیرم هیچی تو دلم نمونده و با کیفیت ترین تفریحات رو داشتم... پس انداز خوبه قطعا ولی اگ ادم یهو افتاد مرد چی چ ضمانتی پشت این همه اطمینان برای پول اندوزی برای اینده هست؟دنیا دو روزه تلخش کنیم برای خودمون؟ 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
من خودم حاضر نمیشم همچین پولیو بدم ک شوهرم بخواد چ ن  حق با همسرته انقد غز نزن یکم درک کن

وای منم پول برام خیلی عزیزه. 

یه بار بابام گفت بریم فردا ناژون اصفهان شام بخوریم تو سفره خونه 

من گفتم قرار بود اخر هفته بریم لب اب واسه شام. کباب ترکی بگیریم 

بابام گفت خب فردا میریم اخر هفته هم میریم مگه قراره چون فردا رفتیم اخر هفته نریم 

در حالی ک ب نظر من یکیش کافی بود چون ما خانواده 5نفره ایم و خرجا زیاده

ادم باید شرایط خودشو بسنجه به خدا خیلیا هستن دارن بازم دلشون نمیاد خرج کنن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
استاترشماحق داشتی بری  ادم پول درمیاره لذت ببره نه مثل مورچه انبارش کنه شوهرت خسیسه میبینی افرا ...

اره خسیسه زیاد میدونه ۲ تومن ولی اگ من بودم جای شوهرم می‌بردم زن و بچم