2777
2789
عنوان

خسته شدم

449 بازدید | 19 پست

از افسردگی خسته شدم. تمام روزام به گریه کردن می گذره. هیچ کاریم نمی تونم انجام بدم برای بهتر شدنش. هر کاری رو شروع می کنم نصفه ول می کنم یا امکان ادامه دادنش برام از بین میره. هی می شینم به زندگیم فکر می کنم می بینم از هیچ جنبه ایش خوب نیس. هیچ دل خوشی ای ندارم. هیچ امید و آرزویی ندارم. باز روزایی که سرکار می رم با اینکه برام عذابه باز شش هفت ساعت کمتر وقت غصه خوردن دارم. این یه هفته که سرکار نمی رم باز افسردگیم و گریه هام بیشتر شده. سر کوچیکترین چیزا غصه می خورم. خیلی خسته شدم. قبلا هم روانشناس زیاد رفتم. فایده نداشت. الان دیگه پول دادنش واسم سخته. دارو هم می ترسم بگیرم. اگه از اینی که هستم خوابالو تر بشم به خاطر داروها واسه کارم مشکل پیدا می کنم.کاش یه اتفاق خوب واسم میفتاد. یه دلخوشی کوچیک یه انگیزه پیدای می کردم. خیلی خسته م از خودم خیلی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میدونم افسردگی خیلی سخته و توان آدمو میگیره 

اما وقتی از زندگیت ناراضی هستی به نظرم راهش اینه که تمام تلاشتو برای تغییرش بکنی. منتظر نمونی کمک از غیب برسه چون احتمال رسیدنش خیییییلی کمه!

باید واسه خودت هدف بذاری و به خودت فشار بیاری که به هدفت برسی راهی جز این نیست

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

مجرد.

دلخوشی؟ من حتی کسی رو ندارم که باهاش حرف بزنم. پول انجام دادن هیچ کدوم از کارایی که گفتین ندارم. هیچ چیزی تو زندگیم ندارم که هدفم باشه براش تلاش کنم. هیچ راهی برای تغییر دادن هم نمی تونم پیدا کنم.

تو سن و سال من تنها چیزی که می تونه هدف باشه درس خوندنه. من ارشدمو بدون کنکور شهر خودم می رم. برای شهر دیگه نخوندم چون پول زندگی تو شهر دیگه رو نمی تونم تامین کنم. رشته ی دیگه ای هم نمی تونم بخونم چون روزانه بودم و هزینه ی شهریه نمی تونم بدم.و کارمم انقد فرسوده م می کنه که وقتی برای درس خوندن نمی مونه

برای خودم هدفای کوچیک کوچیک می ذارم که خودم انجام بدم. مثل زبان یاد گرفتن. کتاب خوندن. نقاشی. ولی از انجام کارهای تنهایی خسته م. از تو خونه تو کنج یه اتاق موندن خسته م. هیچ دوست فیزیکی ای هم ندارم یا دور از من هستن یا مجازی. اینه که شروع می کنم اما نصفه رها می شه همه چی. هر چقدرم برنامه ریزی کنم و به خودم انگیزه بدم فایده نداشته

خب مثلا کدوم جنبه از زندگیت رو میخوای تغییر بدی؟ از کجاش ناراضی هستی؟

اینار و بشین لیست کن بعد بگرد دنبال راه حل

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

از همه ی جنبه هاش. از تحصیلم از کارم از روابط اجتماعیم از تفریحاتم از روابط عاطفیم. هزار بار این لیست کردنا رو انجام دادم. به جایی نمی رسه. 

تو محیط کارمم نمی تونم با کسی دوست شم چون مدرک و سنم با اونا متفاوته و نباید لو بره وگرنه کارمو از دست می دم و به این شرط استخدام شدم که کسی نفهمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز