2777
2789
عنوان

چرا من حق داشتن حال خوبو ندارم😔

83 بازدید | 7 پست

من ۱۵ سالم که بود از سر بچگی با یه پسری از فامیل رفتم تو رابطه خودمونو به زمین و آسمون زدیم ۴ سال نزاشتن ازدواج کنیم...بعد اون من اومدم دانشگاه و دانشگاه راه دور کمکم کرد فراموشش کنم و از فضای سمی خونه هم فاصله بگیرم ...اینو بگم که ما همیشه همیشه خونه ایک هیچ جا نمی‌ریم هیچ تفریحی نداریم همون سالی یبار ۱۳ بدر که اونم دیگه الان بع خاطر ماه رمضون نیست...از وقتی رفتم دانشگاه راه دور خیلی روحیه عوض شد حالم خوب شد...بعدشم با یه پسر آشنا شدم الان یک سالی میشه و قصدمونم ازدواجه خیلی پسر خوب و با خانواده ایه و بشدت اجتماعی که من خیلی این اهلاقشو میپسندم چون برعکس خانواده منه...کلی دوست داریم بیرون میریم باهاشون الان دارم معنی حال خوب و زندگی رو میفهمم تازه..و خودمم عاشق اینم که تو اون شهر و با اون مردم وکنار همه دوستام زندگی کنم ...ولی خانوتدم‌نمیژارن ...می‌خوام انتقالیتو بگیرن ...برا ازدواجم چون راه دوره رضایت نمیدن و دوباره می‌خوان منو برگردونن به اون برزخ😔توروخدا بگین چیکار کنم...من تو خونه افسرده بودم همیشه نمی‌خوام دوباره برگردم به اون شرایط بعدشم بشینم تو خونه تا با یکی که اونا گفتن ازدواج کنم 

به شدت مخالفت کن بگو من نمی‌خوام و نمیام 

آخه دیوونم کردن ..بااغصاب و روانم دارن باری میکنن...هر روز میکنم سرکوفت میزن...مامانم همش میگه این ترم آخرته که اونجایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نزار برات تصمیم بگیرن پای خواستت وایسا

اصلا تا یه چیزی میگم ...میگن ما پدر مادر تو هستیم یا نه ...کدوم پدر مادری اندازه ما خرج می‌کنه برا بچش ...مادمبخواین تو نزدیک خودمون باشی خیالمون راحت باشع ...انگار ۱۴ سالمه 😑دیگه هسته شدم از حق تصمیم گیری و اختیار نداشتن تو زندگیم از رقصیدن به ساز اونا ...آخه چه خرجی مگه برا من میکنن...جز هزینه بلیط و سلف و خوابگاه ...بخدا که من خرج اضافه تری نمیکنم 

مطمئنی که با راه دور بودن میتونی کنار بیای؟ دیگه نه پدری نه مادری نه خواهر و برادری هیچکس نیست که کمکت کنه تنهایی باید از پس مادر شوهر و خواهر و برادر و پدرشوهر و فامیلای شوهر بربیای! فکر همه اینا رو کردی؟ چون تو راه دور خانوادت چندان نمیتونن کمکت کنن. اگه بخوای کار کنی و دنبال کار بگردی خودت تنهایی، بچتو تنها باید بزرگ کنی، بی پول بشی شوهرت یه موقع باهات بد رفتاری کنه یا خدایی نکرده خیانت کنه تو تو اون شهر تنهایی. ممکنه زبون مردم اون شهر با تو فرق کنه. رسم و رسومشون یا آب و هوای اون شهر با شهر خودت فرق می کنه. به همه ی اینا فکر کن اگه واقعا قبول کردی و به این نتیجه رسیدی که با همه ی اینا کنار میای و اون پسرو دوسش داری فرار کن. 

اصلا تا یه چیزی میگم ...میگن ما پدر مادر تو هستیم یا نه ...کدوم پدر مادری اندازه ما خرج می‌کنه برا ب ...

خیلی از پدر مادرا مخالف هستن و میخوان محدود کنن و مانع ازدواج حتی میشن دیگه هرچیزی سختی های خودشو داره توقع نداشته باش آسون تو سینی تقدیمت بشه باید برای خواستت زجر بکشی تحمل کنی صبور باشی