2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتن بیان

277 بازدید | 55 پست

من عاشق شوهرمم. ولی زیااااد باهم دعوا میکنیم و بعد هر دعوا شوهرم سردتر میشه و انگار که آسمون ب زمین اومده و اصلا نباید دعوایی رخ بده همشم من مقصرم انگار. بعدشم میگه نمیخای برو . میگم تو چرا نمیری میگه من آدم مترحمی‌ام. دلم میسوزه

ولی این سری گفت بخاطر بچمون فقط باهم زندگی میکنیم دیگه حتی دلم نمیخاد بهترین باشیم باهم. اصلا هیچ حسی هم بهت ندارم. فقط بخاطر بچه. هرچقد گفتم مگه حالا چیشده دعوائه دیگه... زیر بار نرفت..

خیلی خستم. دلم میخاست جرئتشو داشتم و میرفتم ولی بچم... وای از بچم... اصن اون هیچی خودم میمیرم بعدش... هرچند الانم حالم خوب نیس

هعیییی.... پریروز عاشق هم بودیم امروز گریزون از هم. تف ب این دنیا ک منو هیچوقت خوش ندید.

شماها بعد طلاق حالتون چطوره؟؟؟ میتونم کنار بیام؟ یا واقعا میمیرم

اینجور ک میگی طلاق گرفتنت صلاح نیست

خودتون و اصلاح کنید گذشت داشته باشین دعوا راه نندازین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور ک میگی طلاق گرفتنت صلاح نیست خودتون و اصلاح کنید گذشت داشته باشین دعوا راه نندازین

چرا صلاح نیست؟

بعد هر دعوا جوری من خورد میشم ک انگار فقط و فقط من مقصرم

طلاق همیشه بزار آخرین گزینه

با یه مشاور کاربلد مشورت کن تا ریشه یابی کنهو مشکل حل کنید

مشاوری که کارشو بلده نه ازاینا که یکسره ساعت نگاه میکنن تا زمان بگذره و پول بگیرن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
چرا صلاح نیست؟ بعد هر دعوا جوری من خورد میشم ک انگار فقط و فقط من مقصرم

چون میگی تا پری روز عاشق هم بودیم

چون هنوز دوستش دارس

فقط سعی کن حرفاتون به بحث و دعوا کشیده نشه..اینجوری کم کم زندگیت ارومتر میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ن نمیمیری. ی اشغال و انداختم بیرون چرا ناراحت؟ مگه زندگی برا آرامش نیست؟پس چه ایده وقتی ارامش نداشتم

خوش ب حالت ک تونستی

من ب شددددت وابسته‌م. تو زندگی ن پدر نه مادرم محبت خاصی نکردن. ب همین دلیل خیلی وابسته شوهرم شدم

الانم اگه بره از زندگیم انگار که ی آدم تنهای دیوونه میشم

خوش ب حالت ک تونستی من ب شددددت وابسته‌م. تو زندگی ن پدر نه مادرم محبت خاصی نکردن. ب همین دلیل خیلی ...

منم مث تو وابسته بودم. ولی ادم بره دادگاه دلش سیاه میشه.

هر جا آرامش را یافتی همانجا بمان؛ که آن‌جا وطن توست
سرد میشه چون مردا دنبال آرامشن هرچقدر هم عاشقت باشه دعوا های متوالی خستش می‌کنه به نظرم طلاق نگیر ب ...

خب اخه چرا سرد بشه؟ مگه دعوا یه چیز عادی نیست؟

البته لحن شوهر من خیلی تنده. مثلا یه چی میگه که لحنش تند باشه دیگه تمومه من همونو تبدیل ب دعوا میکنم

فعلا ک گفته دیگه حسی ندارم

از دیروز حرفی نزدیم چقدررر خونه سرد و بی روحه دارم جون میدم