2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 55 پست
ببین من همسرم دو برابر منه قد و وزنی کلا شرایطم خاصه واکثر مواقع زود قاطی میکنه و اصلا نمیگه پیشه ک ...

خب همین جلو بقیه حرف میزنه مهم نیس برات؟

من دعوای آخرمون این بود ک جلو بقیه گفت پاشو بریم خونه فلانی گفتم ن . چون خسته بودم. بعد گفت پاشو بابا ۴روز از عید گذشته هنو جایی نرفتیم. باز گفتم نمیام اونم با صدای بلند و انگار تهدید گفت نمیای؟ اشاره کردم ک ساکت...

بعد رفتیم تو ماشین گفتم چ طرز حرف زدن بود و فلان.. دعوامون شکل گرفت. کلا بیشتر واس لحن حرف زدنش دعوامون میشه. 

خب چرا باید جلو بقیه خورد کنه آدمو بااون لحن حرف بزنه؟ درحالیکه اگه خونه بودیم میگفتم خستم میگفت باشه عزیزم بمونه شب دیگه... خب من از کجا بدونم این ادم هرجا یه قلقی داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همین جلو بقیه حرف میزنه مهم نیس برات؟ من دعوای آخرمون این بود ک جلو بقیه گفت پاشو بریم خونه فلان ...

چرا اذیت میشم خجالت زده میشم اما وقتی پا به پاش بخوام برم جلو حرمت بینمون از بین میره

یکبار برای اولین بار بد دعوامون شد بهم حمله کرد باور کن هنگ کردم خیلی زورش زیاد بود 🤯 دستام گرفت فقط فشار میداد و میگفت وادارم نکن بزنمت میدونستم زورش زیاده ولی شوکه شدم چون منو مثل یه برگ هولم داد ده متر پرت شدم

خلاصه اینکه میبینه سکوت میکنم خودشم کمتر میره رو مخم یا تو جمع سعی میکنه بهتر حرف بزنه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
مردا از این گ...وها زیاد میخورن اگ بری اقدام کنی میاد به غلط کردن میفته .ولی نکن بچه داری. و یدون پد ...

دقیقا من همینم عزیزم. پیر شدم بخدا 

فک کن ۱۰ کیلو تو این چن سال لاغر شدم پوشت استخونم.  باز خوبه قیافم بی‌بی فیسه وگرنه خیلی ضایع بودم...

من با یه اخم شوهرم انگار اسمون ب زمین اومده انگار دیگه هیچ خوشی‌ای برام وجود نداره... تموم میشم

میگم حالا این سری میگی بی محلی کن‌. خب من چند روز بی محلی کنم بعد اگه نیومد چی؟ من نمیخام قهرمون زیاد طول بکشه اخه.  صب تا شب تنهام بچمم ۱سالشه مگه میشه ادم با هیشکی حرف نزنه 

چرا اذیت میشم خجالت زده میشم اما وقتی پا به پاش بخوام برم جلو حرمت بینمون از بین میره یکبار برای او ...

اره دیگه منم جلو جنع سکوت میکنم تاحالا کسی از ما دعوا ندیده ولی هب لحن زشت اونو دیدن. منم بعدا میام خونه دعوای بزرگتر راه میندازم...

اره دیگه منم جلو جنع سکوت میکنم تاحالا کسی از ما دعوا ندیده ولی هب لحن زشت اونو دیدن. منم بعدا میام ...

یکبار امتحان کن فاز سکوت و مظلومیت بگیر ببین رفتارش تغیر میکنه

بلاخره اونم انسانه ببینه ناراحتی خودشو اصلاح میکنه

ولی ببینه چهارتاهم تو بهش میگی بدتر قاطی میکنه

مردا تو رو کم کنی کم نمیارن کلا ذاتشون جنگیدنه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
دقیقا من همینم عزیزم. پیر شدم بخدا  فک کن ۱۰ کیلو تو این چن سال لاغر شدم پوشت استخونم.  ب ...

بدعادتش کردی دیگ حتما همیشه تو قهراتون تو پیش قدم میشدی برای اشتی دیگ عادت کرده و بازم میخواد التماسش کنی 

میدونی ادم از یجایی ب بعد خسته میشه دیگه 

نیاد میخواد چیکار کنه بنظرت؟ مجبوره بیاد

شما یه بچه دارین. 

ببین خودتو از پا ننداز این مردا نامردن 

میفتی مریض میشی میره با کسی دیگه مپلکه مریض بودن زنشو بهانه میکنه 

بفکر خودتو بچه ات باش بالاخره میاد.

غذاتو درست کن مثل همیشه کارای روتین خونه اتو انجام بده .شاد باش اهنگ بذار برقص .

تو زوحیه بچه اتم تاثیر داره این حالاتت. حتی اگ قهر هم بودین جا خوابتو هیچوقت جدا نکن.

اگ به تنهایی نیاز داره بذار یه مدت تو حال خودش باشه باز سر و کله اش پیدا میشه .

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
یکبار امتحان کن فاز سکوت و مظلومیت بگیر ببین رفتارش تغیر میکنه بلاخره اونم انسانه ببینه ناراحتی خود ...

اره دیگه

منم اون لحظه چنان قاطیه میکنم انگار میدون جنگه. عقب نمونم

هی..‌ دیگه تموم شد این سری درست بشو نیس

بدعادتش کردی دیگ حتما همیشه تو قهراتون تو پیش قدم میشدی برای اشتی دیگ عادت کرده و بازم میخواد التماس ...

همیشه من نرفتم ولی اکثرا من میرفتم. 

منتها قبلنا اونم میومد اما ی مرتیه کلا هر دعوایی میشه خیلی سرد میشه. قبلا دعوامون میشد فرداش طبق معمول حرف میزد انگار دعوایی نشده یا مثلا میومد صبح بوسم میکرد میرفت سرکار و تموم میشد.

اما ۱سالی میشه ک هی بعد هر دعوا میگه تو لیاقت نداری نباید زیاد فلانت میکردم... اون موقعا هم خریت میکردم میومدم.. هیشکی ب اندازه خودم تو دنیا برام مهم نیس حتی بچمون...

ازین حرفا میزنه بدتر آدم آتیشی میشه. ولی خب فرق کرده نسبت ب قبل

همیشه من نرفتم ولی اکثرا من میرفتم.  منتها قبلنا اونم میومد اما ی مرتیه کلا هر دعوایی میشه خیل ...

بگه به یه ورت واقعا 

من یه زندایی دارم داییم هر چقدر عصبی بشه و فحش و ناسزا بده بگه نمیخوامت محلش نکیده تو کیف خودشه انگار نمیبیننش😂داییم پیر شده اما زنش نه از بس حرص میخوره 

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
بگه به یه ورت واقعا  من یه زندایی دارم داییم هر چقدر عصبی بشه و فحش و ناسزا بده بگه نمیخوامت م ...

خوش ب حالش بخدا

من چقدرررر حرص میخورم

چقدرم تصمیم گرفتم بیخیال شم. به یه ورم باشه. پس چرا نمیتونم واقعا

خیلی دنیا رو جدی گرفتم اه