2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 55 پست
محبت بهت میکنع؟

الان ک اصلا کوچکترین صحبتی باهم نکردیم

ولی درحالت عادی اره. خیلی 

همین منو میسوزونه. مگه میشه اونقدر عاشقونه رفتار کنه بعد با یه دعوا بگه دیگه زندگیمون تمومه

خب اخه چرا سرد بشه؟ مگه دعوا یه چیز عادی نیست؟ البته لحن شوهر من خیلی تنده. مثلا یه چی میگه که لحنش ...

عزیزم از قدیم گفتن دعوا نمکه

کمش خوبه ولی وقتی زیاد میشه دیگه عادی نیست و شورش در میاد

به نظرم مشکلتون جوری نیس که طلاق لازم باشید 

یخورده آرامش به خودتو خونتون برگرده همسرت هم دوباره مثل قبل میشه

اگه میتونی برو پیش روانشناس 

خنثی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک اصلا کوچکترین صحبتی باهم نکردیم ولی درحالت عادی اره. خیلی  همین منو میسوزونه. مگه میشه ...

حتما عصبیع و مغرور

هر جا آرامش را یافتی همانجا بمان؛ که آن‌جا وطن توست
خب اون عصبانیتش شاید دیر فروکش میکنه تو به دست و پاش نپیچ

اره دیقا

ولی خب این سری با سریای قبل فرق داشت گفت دیگه اصلا نمیخامت فقط بخاطر بچمونه ک باهمیم . همین و بس. ینی این اواخر دیگه خیلی سخت اشتی میکنه 

دلم ازش پره

عزیزم از قدیم گفتن دعوا نمکه کمش خوبه ولی وقتی زیاد میشه دیگه عادی نیست و شورش در میاد به نظرم مشک ...

بخدا یکی دوماهه جوری باهم خوب بودیم ک اصلا نگم برات

خیلی خیلی داشتیم کیف میکردیم باهم

ولی خب با یه دعوا یهو همه چیو ریخت ب هم. دیگه میدونم مثل قبل نمیشه.  اما خب چرا؟ چرا من بعد دعوا هربار باید تنم بلرزه ک وای زندگیم نابود شد. خب اونم مثل من عادی باشه

نه اصلا حالم اینطور ک شما گفتی نیس من هنوز دلم میلرزه ک ی روز پیشم نباشه...  ولی خب اون چی؟ چ ...

شوهرت نیاز داره بره مشاوره...انشالله هر چی صلاحه عزیزم

زیاد پیگیر نشو واس اشتی چون حرف خیلی سنگینی زده   ولی بازم ماتم نگیر شاد باش اعتماد بنفستو ببر بالا 

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
اره دیقا ولی خب این سری با سریای قبل فرق داشت گفت دیگه اصلا نمیخامت فقط بخاطر بچمونه ک باهمیم . همی ...

زندگی همه سختی داره 

خودتو بزن به بیخیالی ارزش نداره انقدر خودخوری کنی که چیبشه اون حالش خوب بشه فروکش کنه میاد 

به خودت و بچت برس ول کن اونو که دیر آشتی کنه یا زود. بالاخره خودش آروم میشه 

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
هعی... من تاحالا یه حرفش رو بی جواب نزاشتم البته خب اونم خیلی اخلاقش یهو تند میشه ها ولی خب منم هم ...

ببین من همسرم دو برابر منه قد و وزنی کلا شرایطم خاصه

واکثر مواقع زود قاطی میکنه و اصلا نمیگه پیشه کی هستیم یهو فوران میکنه من اکثرا سکوت میکنم یا مظلوم نگاش میکنم یا دیگه خیلی خیلی بهم فشار بیاد میگم بسسسسسسه و میرم بیرون از اون محیط و چون همیشه باهاش مهربونم خودش میاد به غلط کردن میافته

مال منو هرکسی سگ شدنش دیده میگه وااااای چطور تحملش میکنی اصلا اخلاق نداره

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
حتما عصبیع و مغرور

اره هست 

منم ب همین دلیل پیش قدم شدم واس اشتی ولی دیدم نه این سری خیلی فرق کرده کلا دلش نمیخاس اشتی کنیم. گف فقط بخاطر بچمون باهمیم وگرنه اصلا هیچ حسی بهت ندارم...

خلاصه ک خوردم کرد

شوهرت نیاز داره بره مشاوره...انشالله هر چی صلاحه عزیزم زیاد پیگیر نشو واس اشتی چون حرف خیلی سنگینی ...

مشاورم پیدا نکردم وگرنه تو اون روزای خوبمون میبردمش بلکه ی کم تغییر کنه. الانم ک بگم بهش میگه من وقتی نمیخامت چرا درستش کنم 

پیگیر نمیشم باشه. ولی هرلحظه چشمام اشکیه. دارم آب میشم

اینک نشد دلیل برای طلاق عزیزم کسی ک میخواد طلاق بگیره تو دعوا تصمیم نمیگیره بلکه اونقدر تلاش کرده ک ...

دقیقا من اینطور بودم هر چقدر شوهرم میومد التماس دلم نمیخواستش اصن

اره هست  منم ب همین دلیل پیش قدم شدم واس اشتی ولی دیدم نه این سری خیلی فرق کرده کلا دلش نمیخاس ...

ای حرفو همه ی مردا میگن نگران نباش. صد بار از بقیع شنیدم بخاطر بچه فلان و بهمان

هر جا آرامش را یافتی همانجا بمان؛ که آن‌جا وطن توست
زندگی همه سختی داره  خودتو بزن به بیخیالی ارزش نداره انقدر خودخوری کنی که چیبشه اون حالش خوب ب ...

آرومم بشه نمیاد دیگه. گفتش دیگه حسی ندارم بهت. گفت قبنا میخاستم درست شه و نمیشد. اسن سری اصلا دلمم نمیخاد درست شه. میخام تنهایی زندگی کنم ولی توی خونه‌ایم. همین

هعیی... دارم آب میشم

آرومم بشه نمیاد دیگه. گفتش دیگه حسی ندارم بهت. گفت قبنا میخاستم درست شه و نمیشد. اسن سری اصلا دلمم ن ...

مردا از این گ...وها زیاد میخورن اگ بری اقدام کنی میاد به غلط کردن میفته .ولی نکن بچه داری. و یدون پدر سخته 

ولش کن تو محلش نده انقد یه خودت برس حسودیش بشه فک منه دزدیدنت ،محلش نده عین خودش😂راهکارای نینی سایتی میدما بهت 

به حرف مرد جماعت به زرت و پرتاشون محل بدی پیر میشی سریع دختر .خودشون به چیزشونم نیس 

اونوقت ما خودمونو پاره میکنیم