2777
2789

سلام بچه ها میخاستم بپرسم شماهایی که امپول رگام زدین چه توی سقط چه زایمان چه موقعه زدین؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری اولم ۲۸هفته زدمبارداری دومم بعداز سقط زدمالان که دوباره باردارم هفته ۶ که دچار لکه بینی و خونریزی شدم روگام زدم

ینی همینکه تو سقط جنین کاااملا دفع شد زدین؟

آره عزیزم مثل موقعی که بعداز زایمان باید بزنی

اها پس خداروشکر

اخه من سه ماه پیش سقط داشتم بعد ی ماماعه میگف باید از وقتی ب لک بینی افتادی بزنی بقیه میگفتن نه باید سقط کامل انجام بشه بعد بزنیم واست منم کامل ک دفع شد زدم الان راستش یکم استرس دارم واسه بعدی ک بخام باردار شم سر همین موضوع خدایینکرده مشکلی پیش بیاد

عزیزم وقتی به لکه بینی میوفتی باید بزنی واسه خاطر جنین توی شکمت چون هر لکه بینی منجر به سقط نمیشه،و هر دلیلی که باعث بشه خون مادرباجنین تداخل پیدا کنه باید روگام تزریق بشه،واگه موقع لکه بینی تزریق بشه دیگه لازم نیست بعد از سقط تزریق کنی

اما آمپولی که بعداز سقط زده میشه واسه سلامت جنین بعدیه که قراره درآینده دوباره باردار بشی،مثل وقتیکه بعداز زایمان روگام تزریق میکنی