2821
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره سخته ولی الان روحیه خوب بهترین دارو برای بیماریت هست وحرص وغصه بیماری تورا گسترش میده. پس طوری ز ...

میدونی دخترخیلی ارومی بودم خواستن عوضم کنن 

ازاول چادراجبار توهین 

حرف زشت خیلی توی دلم خستم وهمیشه هم میزارتم خونه وتنهامیره وبهم پیام میده ک برو نمیخوامت وطلاقت میدم و... منم بی کس عالم

بچه نداری؟ الهییی خیلیا ایقدبدذات هستند که عاشقشون بودن فقط ضرر بخودآدمه..عزیزم برو مشاور

نه ندارم وقتی اقدام کردم خونریزی کردم ونشد بعدش ک فهمیدم ام اس دارم ازشدت فشارش حالم بدتروبدترشد بجز۱سال قطع رابطه ک پیشرفت کردم وشغل زدم ولی ازاینکه اون بره واذیتم کنه داغون شدم 

۱۴سکه!!!مهریه ای زدن ک راحت بدن برن🥲

شوهرت چی اون دوست داره 

عشق یه طرفه  آدمو نابود میکنه 

رهاش کن یه روزی میفهمه کیو از دست داده 

تو این زندگی روز به روز داری مریض تر میشی

گفت طلاق بگو باشه به شوهرت بگو بره در خواست بده 

تا آخر عمر قرار نیست پای یه اشتباا بمونی 

فقط خانوادش نیستن خودش هم داره اذیتت میکنه

بدیهیه چون پولدار بودی بقیه بهت حسودی کنن و اذیتت کنن

میدونی دخترخیلی ارومی بودم خواستن عوضم کنن  ازاول چادراجبار توهین  حرف زشت خیلی توی دلم ...

عزیزم توکه توی دلت شوهرت رادوست داری پس این را ابراز کن.بزار شوهرت دلگرم توبشود. درمانت را ادامه بده. خودت راقوی کن. توخدا را داری همان که مهربان تر ازپدر ومادر است

شوهرت چی اون دوست داره  عشق یه طرفه  آدمو نابود میکنه  رهاش کن یه روزی میفهمه کیو ا ...

خیلی دلم شکست امدن تو خانواده ای ک ۱۰۰۰۰تایی مهربود زدن۱۴تا و انقدر اذیتم کردن ک هربار گریه کردم 🥲یک وقتایی ازته دل جیغ زدم پشتم حرف زدن وقتی قطع رابطه کردم 

خیلی اذیتم میکنه دلم میخوادیکی بغلم کنه🥲🫀یکی نوازشم کنه بگه هستم تنهایی خسته شدم 

شوهرت چی اون دوست داره  عشق یه طرفه  آدمو نابود میکنه  رهاش کن یه روزی میفهمه کیو ا ...

الآن مگه نمیگی شغل داری و موفقی پس حمایت مالی نمی خوای 

حمایت عاطفی هم یاد بگیر به کسی وابسته نباشی آدم نباید براط شاد بودن به کسی وابسته بشه برای خودت زندگی کن

بچه دار هم بشی میخواد بچه رو ببره خونه مادرش اینجوری تورو دغ میده 

بشین فکر اساسی کن

عزیزم توکه توی دلت شوهرت رادوست داری پس این را ابراز کن.بزار شوهرت دلگرم توبشود. درمانت را ادامه بده ...

دوست داشتن من براش مهم نیست 🥲🫀همیشه حرف میزنم همیشه میگم ولی اسم مادرش میاد گلومو میگیره ومیزنتم 

مشاور حرف زدم ولی میدونی بیماریم هنوز تشخیص ندادن چندتاطب سنتی بود ک فهمیدن من حتی افتادم زمین همسرم ...

مادر من به خاطره همین کینه های ریز و درشتی که از خانواده ی خودش و شوهرش جمع کرد و همه رو ریخت تک خودش مشکل اعصاب پیدا کرد و ما هم داریم با یک مادر روانی زندگی میکنیم

من وقتی مامانمو میبینم واقعا برام درس عبرته هیچ کس ارزشش رو نداره خودت رو به خاطرش مریض کنی 

خودت برای خودت خوش باش با شوهرت میری بیرون سعی کن شاد باشی همش نگو خانواده ت خانواده ت ریدم دهن خانواده ش بزار با شوهرت خوش باشی اونم وقتی تو همش افسرده باشی شاکی باشی گلایه کنی ازت دور میشه

Maryam::❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز