2777
2789
عنوان

دلم شکسته

499 بازدید | 80 پست

سلام بعدخیلی ساله امدم 

میخواهم مختصربگم خانواده همسرم منو خیلی اذیت کردن وباعث شدن ام اس بگیرم 

گریه وناراحتی برام سمه وقتی ناراحت میشم نمی تونم دستمم تکون بدم🥲این درصورتیه ک توی جامعه وشغلم موفقم!!!

ولی همسرم همش ساکته باهام حرف نمیزنه!!!بیرون میریم حرفی نداره !!!اغلب طرف خانوادشو میگیره من قطع رابطه کردم 

ازشون متنفرم 

باعشق ازدواج کردم تک دخترخانواده مرفه 

باخواستگار ولی من عشقو انتخاب کردم انقدر اذیتم کردن قلبم اصلا دیگه تاب وتوان نداره واقعا ارزوی مرگ دارم خستم خیلی خسته

اگ حمایت خانواده داری و میگی انقدر زده شدی چرا تاحالا جدا نشدی

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
اگ حمایت خانواده داری و میگی انقدر زده شدی چرا تاحالا جدا نشدی

دو دلیل داره چون یکیش بابام انداختم ازخونش بیرون زنگم بهم نزد بهش گفتم بیمارم خستم زد توی صورتمپس حمایت ندارم 

دومیش هنوز خود سگشو دوست دارم🥲🫀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو دلیل داره چون یکیش بابام انداختم ازخونش بیرون زنگم بهم نزد بهش گفتم بیمارم خستم زد توی صورتمپس حم ...

هی😔

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

منم همینطور.دیگه تاب وتوان ندارم .انقدراذیتم کردن فشار خون وتپش قلب گرفتم.دخترم مرد.بیمارستان بستری شدم.خانوادم ازیه طرف.خانواده همسرازیه طرف...چوب دوسرسوخته منم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ازخانوادش بشدت متنفرم بشدتتتتتتتتتتتتتتتتت 

منم مث تو

دوساله بیمارم  مادر ندارم مادرم بیماره هی  بابام تو این دوسال زنگم نزد

پدرا همیشه بی رحمن اکثرا ؛)البته شانس ماست بابای خاهر شوهرم جونشو میده برا دخترش 

بعد بابای من روز سوم زایمانم سیلی زد تو گوشم 

منم همینطور.دیگه تاب وتوان ندارم .انقدراذیتم کردن فشار خون وتپش قلب گرفتم.دخترم مرد.بیمارستان بستری ...

منم ام اس گرفتم 🥲نمی تونم راحت راه برم 

خیلی اذیتم کردن 

ولی همسرم اگه ب مادرش چیزی بگم میگه طلاق یک بارم زدم بخاطرمادرش 

پس چرا دوستش دارم 🥲غمگینم ک پولداربودم تحصیل کرده وخوشگل !!!اما زن این شدم بجای ک بفهمم رفت سمت خانوادش 

پدرا همیشه بی رحمن اکثرا ؛)البته شانس ماست بابای خاهر شوهرم جونشو میده برا دخترش  بعد بابای من ...

من بابام بستری میشد ۱ماه پریودنشدم ازناراحتی ولی وقتی رفتم سمتش زدم دروبست حتی نبردم دکتر 

یک دکترتشخیص داد گفت ام اسه گفت دروغ میگه میزدم من صدام جوری شد فهمیدم ام اسه🥲❤️🌧️ازتنهایی قلبم دق کرده 

منم همینطور.دیگه تاب وتوان ندارم .انقدراذیتم کردن فشار خون وتپش قلب گرفتم.دخترم مرد.بیمارستان بستری ...

تپش قلبو منم تجربه کردم ولی الان رون هام بشدت دردمیکنه خیلی🥲وتنهام عیده رفته پیش خانوادش!!!!دکتر ب من گفت فلج وکورمیشی اصلانفهمید بهم اهمیتم نداد

منم ام اس گرفتم 🥲نمی تونم راحت راه برم  خیلی اذیتم کردن  ولی همسرم اگه ب مادرش چیزی بگم ...

حالا س سال خانوادم سراینکه چرا ازشوهرم حمایت میکنم و طرف اونا نیستم قهرن.شهردیگه ام .و دورازخانواده.اونقدرمنوسوزوندن حدندارهوباخانواده همسرم کات هستم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
2790
2778
2791
2779
2792